Ja, ertem! Akkor jol van: atdolgozas az jo dolog, csak ne szintipopot mert azt mar mindenki megtette, aki nu... Egyebkent en regi energikus rocknotak normalis magassagu (nem visito) enekkel meg vastag gitarhangzassal valo atdolgozasara eskuszom! :) Teljesen ra vagyok gerjedve az ilyenekre.
Na az van , hogy az 1G és a PrivateMoon egyesül és az 1Gonline majd átkerül a sziget.hu oldalra. Jelenleg vezetünk a www.1gonline.com oldalon..de egyre közelebb vannak hozzánk. Ha tudtok, néha nyomkodjátok meg ezt a linket..
Egész eddig vezettünk, reméljük nem a végén bukunk el..
a szavazás zárása várhatóan január 06.
ja én meg McCloud a newfaces..
Jojo , de ha feldologozás, akkor mi ?
Mondjuk én nagyon bevállalnék egy Ill Ninot , vagy DryKillLogic számot, addig amig nem ismerik, mert addig nem gáz, de amig nem ismerik, azt sem tudják mi csinálunk..eh ördögi kör..
TA igazad van, de sajnos mivel két uj ember van a bandában, csak 7-dalunk volt koncert képes és muszály volt még valami, a System meg olyan egyszerü hogy egy proba alatt betanulható..meg szeretjük is játszani na. Amugy nem lesz mostmár ilyen feldolgozás dolog, de egy átdologozással már készülünk..remélem majd bejön mindenkinek, de annyit elárulok, hogy nem Michael Jackson dal lesz:))
A rocktogonban meg kb. annyi a szinpad mint a süsiben, amugy totál olyan az a hely is, csak nem megy egész este drum&bass.
Jaja, nemcsak a szinpadon, de a kozonseg fele is szarul szolt. Tortent valami a beallas es a koncert kozott, mert alig volt hangja a gitaroknak (ha metal akkor gitar, de abbol nem sok volt) meg a Voroseknel is fel kellett hangositani a cuccot... Erdekes.
Mindenesetre jo lesz ez, csak a System meg Slipknot izeket joban el kene rejteni, vagy atalakitani azokat. Jut eszembe: Acelsziv feldolgi nem volt :) Hogy miert eroltetem? Ha meg nem hallottad volna bedoo: http:///www.tar.hu/ossian/paksi.mp3
cut'n'paste it! :)
Jut eszembe feldolgi: nem volt olyan jo vicc ket Systemet feldolgozni ugy, hogy a fozenekar is Systemet dolgozott fel. Magamrol szeretem a nem tul trivialis feldolgozasokat... Olyan most Systemet feldolgozni, mint regen a For whom the bell tollst vagy a Smells like teen spiritet vagy Gunst feldolgozni. Meg regebben meg Black Sabbathot. Jo, jo, de minek?
Te már megint hülyének nézel engem.Mi az hogy KÉRETIK IDE KATTINTANI? :)))
Mint múltkor amikor elküldted a honlapotok címlapját rajta hülyegyerekeknek is észrevehetően rajzolva nagy nyíllal: EZT NYOMD MEG!! :))))
Hidd el én addig is azt nyomogattam, de nem ment tovább se előtte se utána.
valszeg a kolleganőm gépével volt a bibi, mert azóta ha nem arról a gépről megyek mindig klappol minden. Kivéve a chaten az írósáv ami hiányzik. :)))
Mindenesetre most nem volt Banán<->Bedoo konfrontáció a színpadon. Pedig azt vártuk, azért álltunk előre. :)
Huh mennyien voltak ember, fasza volt, de a videot inkább nem nézem vissza:))
hihetetlen, hogy egy koncert alat (30perc) legyen hurszakadás, kábel beszarás, erősitő lehalás..ez a mi formánk, ráadásul a cucc totál máshogy szolt mint a beállásnál, legalábbis a szinpadon, ami borzalmasan zavaró volt, de összeségében nagyon állat buli volt..
az oldalon már dolgozom, hogy flash nélkül is meg lehesen nézni..
Sziasztok!
KRiS vagyok after@all-ból,jövő héttől boltokban a lemez,ha valami IGAZÁN újra vágytok :-) tegyetek 1 próbát!!BUY or DIE!!!
after@all : A.C.I.D.
lehet, hogy már rég a nyomdában volt a plakát mire mi befurakodtunk:)) mindegy , hadjuk, majd ha mi leszünk a headliner:))
én vagyok nonstop szinte a chaten
Hát ez elég égő, hogy még a neveteket sem tudják felirni.!SEbaj, azért mi tudjuk, hogy lesztek.
Majd felnézek a chatre. Egyenlőre szellősen vagyok netközelbe, ritkán tudok benézni:-(