Keresés

Részletes keresés

martinaxe7 Creative Commons License 2023.03.08 -1 3 57402

Aranka Gyurcsányozik

 

Tudja, mit mondott Feri...

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.08 -4 1 57401

Svédországnak és Finnországnak a NATO-csatlakozásához hazánk támogatására is szüksége van. A magyar kormány jelezte: igent mond, de az uniós pénzek zárolásánál sérelmezi a svéd és a finn nemeket. 

 

Így követelték Magyarország megbüntetését a svédek és a finnek, akik most a NATO-szavazatunkra pályáznak

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.08 -3 1 57400

Eljött az inflációs fordulat, lassul az árnyomás.

 

Februárban a fogyasztói árak átlagosan 25,4 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Az elmúlt egy esztendőben a háztartási energia és az élelmiszerek ellenértéke emelkedett a leginkább. A fogyasztói árak egy hónap alatt átlagosan 0,8 százalékkal nőttek – írja a Világgazdaság.

 

Eljött az inflációs fordulat, lassul az árnyomás (magyarnemzet.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.08 -3 1 57399

Ukrán részvételt sejtenek az Északi Áramlat elleni támadásokban

Ukrán részvételt sejtenek az Északi Áramlat elleni támadásokban (magyarnemzet.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.08 -3 1 57398

Gyurcsány Ferenc az ölelésről: Mindenki elmehet a csudába! + videó

 

Becsületbeli ügynek nevezte Ráczné Földi Judit parlamenti képviselőségét Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A DK-elnök az offshore botrányról azt mondta, Ráczné Földi Judit hibázott, és ő maga mondta meg Rácznénak, hogy nem lesz képviselő, mert „ezt még meg kell küzdenie”. 

Beszélt arról is, hogy a politikust egyébként egy tisztességes nőnek tartja, akit tisztességtelenül bántanak, de nézzük a lényeget, ugyanis az elmúlt napokban sokat vitatott ölelésről is szólt a DK elnöke. 

 

Gyurcsány Ferenc az ölelésről: Mindenki elmehet a csudába! + videó (magyarnemzet.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.08 -3 1 57397

„A transznők valódi nők!” – üzeni az Amnesty International nőnap alkalmából.

 

 

„A nők közössége egy interszekcionális, sokszínű csoport, amelynek részét képezi mindenki, aki női identitással rendelkezik” – írta a civil szervezet.

 

„A transznők valódi nők!” – üzeni az Amnesty International nőnap alkalmából (magyarnemzet.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.08 -3 1 57396

A magyarok többsége egyetért az édesanyák támogatásával.

 

A KINCS kutatása szerint fontos, hogy a nők segítséget kapjanak a munkaerőpiacon. Különösen az édesanyák támogatását tartják fontosnak a megkérdezettek.

 

A magyarok többsége (87 százalék) egyetért azzal, hogy támogatni kell az édesanyákat a munkaerőpiacon, és segíteni kell a szülés után a munkába visszatérő nőket – derült ki a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) nemzetközi nőnap alkalmából publikált kutatásából. Mint közleményükben írták, a megkérdezettek többsége szívesebben dolgozik olyan főnökkel, akinek van gyermeke, legyen akár férfi vagy nő. A KINCS 2022-ben végzett felmérése alapján tízből hatan vélekednek úgy, hogy a nőknek nehezebb sikeres karriert építeniük, mint a férfiaknak (61 százalék), ami összefügg azzal, hogy a gyermekvállalás befolyásolja az újbóli munkába állást. 

– Ezért is tartja fontosnak a többség (87 százalék), hogy a nők segítséget kapjanak a munkaerőpiacon, különösen az édesanyák. Az emberek kétharmada (64 százalék) szerint a nőknek nehezebb összeegyeztetni a munkát és a magánéletet, mint a férfiaknak. Háromból két válaszadó (64 százalék) nyilatkozta azt, hogy szívesebben dolgozik olyan főnökkel, akinek van gyermeke, legyen akár férfi vagy nő. Tízből három ember (29 százalék) mondta azt, hogy szívesebben dolgozik inkább csak női vezetővel, mint férfival – részletezi a kutatás eredményeit a KINCS.

 

A magyarok többsége egyetért az édesanyák támogatásával (magyarnemzet.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.08 -3 1 57395

martinaxe7 Creative Commons License 2023.03.08 -1 2 57394

A bíróság a pénz útját feltérképezve megállapította, hogy a III. rendű vádlott, Paczek Endre thaiföldi offshore cégének bankszámláján is landolt 550 ezer euró. A pesti alvilág ismert alakja már az előkészítő tárgyaláson – egyedüliként – elismerte bűnösségét ebben az ügyben, bevallotta, hogy nem dolgozott meg a pénzért.

 

https://hvg.hu/gazdasag/20230307_Kozel_egymillio_euro_eppen_ott_eppen_akkor_jelen_levo_fideszesek__erdekes_fordulatok_a_pecsi_buszbotrany_birosagi_targyalasan

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.08 -4 1 57393

Vessünk egy pillantást arra, hogyan viselkedtek velünk az elmúlt években a finnek és a svédek.

 

Vejnemöjnen ujja

főgóré Creative Commons License 2023.03.08 -1 4 57392

papi xerint, fiatalabb, csinosabb , nagyobbak a mellei  

 

 szóval ,ezért repült rá a feri

abonyiren Creative Commons License 2023.03.07 -2 2 57391

Kőrösi Péter tudása megrekedt az ágyúgolyónál....,  mert hogy nincs már ágyúgolyója az ukránoknak.Vén majom, az ágyúnak golyója utoljára az egrieknek volt a törökök ellen, meg esetleg neked kedves péló..a gatyádban....🤣🤣🤣

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -4 2 57390

A baloldal elutasítja a békepárti határozatot, a háború pártján állnak.

 

A baloldal ismételten háborúpárti álláspontot vett fel azzal, hogy továbbra is a szankciók mellett állnak - többek között ez derült ki az Országgyűlés keddi vitájában, amit a kormánypártok békepárti határozatáról tartottak.

 

Jelenleg csak egy hajszál választ el minket, hogy mi magunk is belesodródjuk a háborúba, a szankciókkal pedig a Nyugat is elrontotta a válaszadást - minderről Kocsis Máté beszélt kedden az Országgyűlésben a Fidesz-KDNP békepárti határozati javaslatának vitájában. A Fidesz frakcióvezetője szerint az ország politikai nyomás alatt áll, más uniós tagállamok vezetői, illetve a brüsszeli elit azt szeretné, hogy Magyarország például fegyverszállításokkal vegyen részt a konfliktusban.

 

 

A baloldal elutasítja a békepárti határozatot, a háború pártján állnak (origo.hu)

szepi Creative Commons License 2023.03.07 -2 1 57389

Már Magyarországon él egy pár éve. Szerencsélen férjét egy elfekvôben hagyta Svédországban.

Előzmény: abonyiren (57387)
Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -4 2 57388

Így gyalázzák Magyarországot a svéd és finn politikusok.

 

A legválogatottabb jelzőkkel sértegette Magyarországot éveken keresztül Svédország és Finnország, ezek a kijelentések pedig konkrét anyagi kárt is okoztak hazánknak, jelentette ki a minap Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Abszurd, hogy azok az országok várják el, hogy Magyarország támogassa csatlakozásukat egy közösséghez (a NATO-hoz), fogadja be őket, amelyeknek vezető politikusai egy másik közösségben (Európai Unió) durván mocskolják hazánkat. Az Origo összegyűjtötte a svéd és finn képviselők legfelháborítóbb kijelentéseit.

 

Svédország és Finnország a legválogatottabb jelzőkkel sértegette Magyarországot éveken keresztül - mondta a Hír Televíziónak az Országgyűlés elnöke. Hozzátette,

EZEK A KIJELENTÉSEK NEM CSUPÁN BARÁTSÁGTALAN GESZTUSOK VOLTAK, HANEM KONKRÉT ANYAGI KÁRT OKOZTAK MAGYARORSZÁGNAK.

 

Így gyalázzák Magyarországot a svéd és finn politikusok (origo.hu)

 

abonyiren Creative Commons License 2023.03.07 -3 1 57387

Miért liheg ilyen vehemensen ez az idióta vénasszony Svédországból...???

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -4 2 57386

Novák Katalin New Yorkban: A háborút nem táplálni kell, hanem megállítani.

 

Amerikai vezető keresztény értelmiségiek előtt tartott előadást a magyarországi politikáról.

 

A háborút nem táplálni kell, hanem megállítani (metropol.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -4 2 57385

Római-parti árvízi védekezés: Karácsony Gergely egész vagyonával felel a tettéért, üzenik a helyiek - Videó!

 

Ha megvalósulnak a főváros tervei, le kell bontani 2 ezer ember házát a Rómain, miután a főpolgármester egy személyben döntött arról, hogy az árvízvédelmi gátat a Királyok útja–Nánási út mentén tervezteti meg. A határozattal a helyiek szerint most már valóban hullámtérnek minősül az érintett 70 hektár, így azon egyetlen építmény nem lehet.

„Karácsony ezen döntésével a Római 70 hektárja valóban hivatalos hullámtérré változik. Ez azt jelenti, hogy az ingatlanokat onnan bontani kell mind egy szálig. A hullámtér ugyanis egy füves préri, a közepén 60 méteres erdősávval. Úgyhogy az összes növényt, épületet ki kell vágni, le kell dózerolni és létre kell hozni a hullámterületet, ahol sem kerékpárút, de még büfé sem lehet” – mondta a Metropolnak dr. Búzás Antal Győző, az Egyesület a Római-partért elnöke a Főpolgármesteri Hivatal előtt hétfőn, miután Egri Gábor alelnökkel szinte szó szerint kipréselték Karácsony Gergely döntésének másolatát. Erre azért kényszerültek, mert a főpolgármester eddig se nem függesztette ki, se nem értesítette írásban az érintetteket döntéséről, ahogyan ezt egyébként a hivatalos forma szerint kellene.

 

 

Római-parti árvízi védekezés: Karácsony Gergely egész vagyonával felel a tettéért, üzenik a helyiek - Videó! - Metropol

abonyiren Creative Commons License 2023.03.07 -3 2 57384

Miklósbá' az öreg tsz komcsi brigadéros komcsizik...🤣🤣👏👏

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -3 2 57383

Tovább emelték a tiszteletdíjukat Horváth Csabáék, miközben azt mondják, nincs pénz.

 

Jelentősen nőtt az ellenzéki vezetésű Zugló önkormányzati képviselőinek fizetése, miközben a helyi szociális dolgozók bére szinte alig változik.

 

A folyamatos forráshiányra panaszkodó baloldali kerületek közül sokan éppen csak magukra nézve nem tartják kötelező érvényűnek a spórolást. A fővárosi Fidesz legutóbbi bejegyzésében arról írnak, hogy a – pálmafás budai luxusvillájáról elhíresült – Horváth Csaba vezette Zugló nemrég 540 ezer forintról 650 ezerre emelte a bizottsági elnöki tiszteletdíjakat.

 

 

Tovább emelték a tiszteletdíjukat Horváth Csabáék, miközben azt mondják, nincs pénz - Metropol

szepi Creative Commons License 2023.03.07 -2 1 57382

Miklós bácsi és a brigád reggeli eligazitáson.

 

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -4 2 57381

Rágalmazás miatt elítélték Szél Bernadettet.

 

Szél Bernadettet, az LMP volt kormányfőjelöltjét a bíróság bűnösnek találta rágalmazás vétségében, és felhívták a figyelmét, hogy a jövőben tartózkodjon bűncselekmény elkövetésétől.

 

2021 novemberében Szél Bernadettnek, az LMP korábbi társelnökének a Facebook-oldalán megjelent személyemet illetően egy valótlan híresztelés. Ezután büntetőfeljelentést tettem rágalmazásért, illetve egy személyiségi jogi pert is indítottam jó hírnév megsértéséért – számolt be a Magyar Nemzetnek Tarnai Richárd. A Pest Vármegyei Kormányhivatal főispánja jelezte, hogy hétfőn a bíróság elsőfokú ítéletében megállapította, hogy Szél Bernadett bűnös rágalmazás vétségében, amiért a bíróság megrovásban részesítette. Mint hangsúlyozta, a volt országgyűlési képviselő és az ügyvédje fellebbezést nyújtott be, így az ítélet nem jogerős.

 

 

Rágalmazás miatt elítélték Szél Bernadettet (origo.hu)

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -4 2 57380

Elindult Stockholmba a magyar delegáció.

 

Mint ismert, magyar ténymegállapító delegáció keresi fel két Skandináv állam fővárosát, hogy a svéd, illetve a finn NATO-csatlakozás kapcsán tájékozódjanak a két országban. 

Kedden Stockholmban, Andreas Norlén svéd házelnökkel és további parlamenti politikusokkal tárgyalnak, szerdán pedig Helsinkiben folytat majd megbeszélést a finn külügyi bizottság elnökével a magyar küldöttség. 

 

Elindult Stockholmba a magyar delegáció (magyarnemzet.hu)

szepi Creative Commons License 2023.03.07 -1 2 57379

Az örök Márta szintén versel. Szerncsére nem énekel, mint múltkor az elhülyült vénasszony.

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -4 3 57378

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -4 2 57377
Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -4 2 57376

„Megjelent a Grazné, mit szól ehhez Gréczy” – kommentálta a jelenetet a publicista.

 

„Mit szól ehhez Gréczy?” – Hont András is reagált Gyurcsány „meleg üdvözletére”

Kompót 2 Creative Commons License 2023.03.07 -4 2 57375

Mégiscsak királyság, hogy egy magyar embernek sikerült a világ minden részén közellenséggé válnia!

 

Soros György és India

szepi Creative Commons License 2023.03.06 -3 1 57374

Hiszti ma brillíroz. Nagyon élvezi a találós kérdést.

martinaxe7 Creative Commons License 2023.03.06 -2 2 57373

Hírtv-n tán interfellációk mennek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!