Nem kell ahhoz varázslónak lenni, ismerek olyant én is aki a "legjobb" tenyészpárja alól egy szezonban kb 100 db fiatalt adott el. Minden csak a szervezésen múlik. Csak arra kell ügyelni, hogy a vevők ne tudjanak egymásról és ne találkozzanak az eladónál,,,:-), :-(
Akkor Ők biztosan varázslók is voltak . Ha beszámítjuk , hogy saját részre is kellett valamennyit gyűrűzniük , meg a fél világ tőlük hordta a galambokat akkor itt valami nem kerek .
Nekem 5 pár is meg tené,ha tudnám hogy olyanok,te mindig csak kekeckedsz,de te magadrol sose irsz:)))de miért???Inkobitoban könyü irkálni:))))Itt az email cimem jozef1977@citromail.hu ird már meg nekem hogy te ki vagy:))))
Paraszt gyerek vagyok,én is szeretek a szarban járni,nem vagyok kényes,akor ökse legyenek,most a disznok közt eszik a zsiros moslékot,de legalább lepereg roluk a viz:)))
Zoltán tudom én hogy mit keres,jol látod pont azt keresi,nem tudok neked adni a legjobb párombol,mert még én saját magamsem tudom,melyik a legjobb,és ha netán tudnám is,akorse bisztos hogy elérné a te mércédet,de viszont,ha vörösek nálad a legjobb tenyész párod,akor az jol jöne nálam mert szeretem a piros szint,és olyanom még nincs:)))ezért ezen csak te birsz bukni,én sajnos semmit:)))
2013 17 58900 a gyürüszáma,fiatal versenyen indulnifog,ha akor még emlékezni fogunkrá,akor ismét lefotozom majd nektek,meg küldök rola infot,hogy repült:)))
Az EUKALIPSAN® egy olyan termék, mely a természetből veszi erejét természetes éteri olaj tartalmának köszönhetően. Ezek megfelelő kombinációja és koncentrációja erős nyákoldó hatású. Az EUKALIPSAN® természetes és különleges hatásának köszönhetően javítja a légző rendszer működését, ami jelentősen megnöveli a galamb teljesítményét. Ez az állítás már a gyakorlatban is beigazolódott. Ezen túlmenően, az aktív összetevők növelik az immunitást, és erős antivirális, antibakteriális hatást mutatnak. Ezt a készítmény különösen ajánlott használni, ha légúti gyulladás, repülés közben nyitott csőr, nedves és piszkos orr, és általános forma hanyatlás van. Nagyon hatékony termék.