Irányelvek:
1. Ez börze topic. Eladni, venni, cserélni lehet. Minden egyébre ott van a maradék 500 másik topic.
2. Lévén itt mindenki „egyenlő”, tisztelettel felkérünk mindenkit, hogy csak normál betűnagyságot, vastagságot és színt használjon.
3. Javasoljuk a méretarány megjelölését még H0 esetben is, ezzel elkerülhető a felesleges kérdezősködés.
4. Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
5. Hirdetés 7 naptári napon belül 1x tehető fel, 1 hozzászólásban.
Ezen szabály be nem tartása, 1 hetes tiltást eredményez, törlés mellett.
Visszaesők hosszabb tiltásra számíthatnak.
6. Irányár és elérhetőség megadása kötelező! Ez nem aukciós oldal. Az aukciós hirdetők tiltásra kerülnek.
7. Saját készítésű, jó felbontású, éles kép(ek) betétele az eladni kívánt példány(ok)ról kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül! A járművekről olyan fotókat kell betenni, amelyek a sértetlenséget, vagy az esetleges hibákat jól mutatják. Jó minőségű képek szerepeltetése az utólagos reklamációk elkerülése miatt mind a az eladó, mind a vevő közös érdeke.
8. A modellautókat, egyéb járműmodelleket (beleértve a harcjárműveket is) a Makett, modell, Börze alfórumba kérjük, a modellvasutaknál használatos méretarányúak kerülhetnek a Modellautók börze topikba.
Sajnos az utóbbi időben egyik-másik csaló rákapott erre a fórumra is. Közös jellemzője ezeknek az ajánlatoknak, hogy személyes átvétel gyakorlatilag nem lehetséges. Vagy csak postázni hajlandó az illető az előre történő utalás feltételével, vagy olyan helyeket ad meg, ahol nem lehet utolérni. A fölösleges pénzkidobás elkerülésének érdekében kéretik nem elhamarkodottan utalni ismeretlen, új versenyzőknek, akik a fenti kitételeknek megfelelnek, referenciájuk sincsen, esetleg reklámáron kínálnak kurrens modelleket, stb.
Az esetleges további véleményeket ezzel kapcsolatban a Börze tapasztalatok topikba kéretik írni!
Mindazonáltal mindenki saját maga felelős azért, hogy kinek, mikor, miért mennyit fizet, utal, stb.
Amennyiben kétség támadna egy-egy hirdetés valóságtartalmával kapcsolatban, úgy lehetőségünk van a fordított képkeresésre, mely ezen a felületen érhető el: https://www.google.hu/imghp?sbi=1 A hirdetésben szereplő kép linkjét a Google keresőmezőjébe másolva (vagy feltöltve) pillanatok alatt látjuk, hogy hol van jelen még a kép a neten.
Februárban már kétszer árultad, csak akkor 47 ezer volt és nem volt meg egy tükre. Akit érdekel a 82160 és a 82318-as hsz.-t érdemes megnézni. Engem érdekelne egy ilyen, de hiteltelen lettél poczek!:-(
Központ cseréje miatt eladó egy ROCO 10764 erősítő. Remek egészségnek örvend, de használt portéka. Ha valaki ad érte 5.000Ft-t, elviheti.
Továbbá a műhely profil tisztítása miatt (magyarul, egyáltalán nincs kihasználva) eladó némi Märklin cucc:
1db Märklin 60652 Mobile Station vezérlő, kompletten a 66191-es tarfóval együtt.
12db íves, 3db egyenes és 1db egyenes bekötő vágány, Märklin C rendszerű.
A Märklin dolgokra nem írnék árat, de megegyezünk, mélyen piaci ár alatt vihetőek. Nálam csak porfogók, vagyis hajlandó vagyok elkótya-vetyélni is őket. (Ha valaki ad a két Marklin tételért 10.000Ft-ot már viheti is!)
Üdvözletem Dani Richárd! Megkaptam a fotókat a 230-as Szergejről,nagyon szép modell. De viszont én már nem tudok üzenetet küldeni az email címedre,mert fekete listára lettem téve,de nem tudom miért. A lényeg az hogy kell ez a modell,annyiért,amiben megegyeztünk és ha November elejéig meg tudod őrizni,azt megköszönném,mert akkor tudok hazamenni csak.
Beszéltem a zzemokival, hátha olcsobban lehet beszerezni(nekem egy kicsit drágának tűnik az árult kaszni), de azt mondták, hogy senki nem árulhat külön kasznit. Viszont M41-es van náluk folyamatosan.
Üdvözlet a fórumnak! Eladók az alábbi albumban látható terepasztal építéshez felhasználható anyagok, többsége bontatlan, amelyik nem ahhoz odaírtam.Árak a képekhez mellékelve. Ezenkívül a terepasztalon található épületek is, roncsolásmentesen elbontva az asztalról, érdeklődésre küldök képet, árat róluk, amíg fel nem töltöm az albumba. Ezen kívül egy roco 41261-es digitális kezdőkészlet, vezérléssel, viszont a hozzá tartozó sínek nélkül. Egyben a készlet 48000 ft, megbontva is eladó, ekkor egyedileg adok árat érdeklődésre. Roco 2.5 mm-es sínanyagom is van, újak is, bontottak is, flexi, ivek, egyenesek, váltók! Érdeklődj, hamarosan teszek fel képet árakkal az albumba.E-mailem publikus.
Azonban segítenétek kitalálni valamit amin elindulhatok..őrhelyek, házak, ilyesmire gondolok ami magyar. Nem tudom mivel próbálkozzak. azt tudom nekem mi kell, de nem tudom másnak is jó lenne -e?
Ez tudom nem ide tartozik a téma szerint de tudnátok ajánlani valakit aki tudna segíteni terepasztal építésben?
Az a baj hogy most olyat szerenék amin lenne két állomás, L alakú H0-ás, 50cmx100cm 5cm vastag hungarocell lenne az alapja..a modul ha úgy tetszik, és ami miatt nehéz elindulnom az ez:
-keskenyet szeretnék ami inkább dioráma szerű, meg szeretném örökíteni a régi utcánk és házunk egy részletét, téli asztal lenne, és szeretnék rá egy kis korcsolyázó tavat, egy piacot-vásárt, van egy hidam az USA-ból szülinapomra kaptam, magyar jelleget szeretnék, szánkózó dombbal, kis templommal, téli emberkékkel, stb.. de olyan lenne jó ami kis helyet foglal és keskeny hogy ne kelljn gebeszkednem ha nem a szélét csinálom éppen.
Tudtok ajánlani valakit aki megpróbálna nekem egy vázlatot rajzolni ehhez? Küldenék képeket amit fel szeretnék rakni az asztalra, és ezeket kellene össze fűzni egy egységgé...de most valahogy nem megy. Ha másnak kell secc perc alatt megvagyok de ha magamnak csinálok valamit csak jár az agyam.
-ne haragudjatok az off hozzászólásért, de tényleg jó lenne egy segítőkész ember aki rám szánna egy kis időt mert nekem nem jön az ihlet sajna.
BR130, BN150, egy 45 éves V280-004 járna rajta, főleg játék lenne nekem és a lányomnak így nem kellene egy nagyon X korszakra épülő dolog...csak szórakoznék.
Ilyen volt a régi és valami hasonló kis játék dolgot szeretnék: