Ötleteket, javaslatokat várok, hogy hol kereshetnék? Herótom van a 'regisztrációs dij ellenében nem mondok semmit' illetve az 'emelt dijas telefonon nem mondok konkrétat' 'munkaközvetítőkből.
Moderátori megjegyzés:
A csalókra, gyanús állásajánlatokra figyelmeztető hozzászólásokat kizárólag konkrét elérhetőség NÉLKÜL írjátok be, különben törlésre kerülnek. Ne reklámozzatok akaratlanul!
sziasztok! ez a legjobban fizető, videó tároló oldal. 10000 megtekintés után akár 60 dollárt is kereshetsz.
az én módszerem:
1. letöltök egy filmet a számítógépemre valahonnan!
2. feltöltöm (uploadolom) clipwatchingra!
3. megosztom az összes elérhető online filmnézős platformon!
Nekem még csak 200 film van fent, de így is napi 0,7 dollár passzív jövedelemre teszek szert. Értelem szerűen minél több film van fent és minél több helyen megosztod, annál többen fogják nézni a linkeden keresztül.
Egy filmnek elég az 5%át megnézniük és már 0,05 dollárt kapsz érte. az elején nekem nagyon döcögősen ment de 3. napra elég könnyen rá érez az ember! sok szerencsét!
Ezen az oldalon, otthoni munkával elég gorsan pénzhez tudsz jutni, én 1 óra alatt 5 dollárt keresek, már 4x is fizetett. A munka elég egyszerű, de nagyon monoton. 3 jegyű számokat kell beírogatni.
Szia! Regeltem a te kódoddal,kivancsi vagyok mennyi idő alatt jön össze 10 dollár.
Azt szeretném kérdezni, hogy az a progi amivel automatizalod, az csak számítógepen működik? Mert én az appot töltöttem le, és nem tudom oda hogy illesztenem be.
❗Érdekel olyan üzlet ahol a pénzed vissza kapásan kívül 4x több hozamhoz is juthatsz⁉️ És ez csak a minimális csomag!
Nem szeretnék győzködni senkit se, de ezt kihagyni vétek!
Egy binális rendszerben működő üzlet, ahova nem kötelező meghívni új tagokat, így is úgyis nyersz raja, de viszont ha meghívsz plusz jutalékot kapsz! Nem nagy matematikát foglal magába, sima paraszti ésszel is felfogható!
✅ Magyar platform
✅ Segítőkész csapat
✅ Folyamatos érezhető fejlődés
✅ Hozza a pénzt, nem viszi
✅ Facebook segítség
Érdekelne❓ Ismétlem, ezen csak nyerni tudsz ❗
❌ Itt nincs kattintgatos, pont gyűjtés, unalmas videók nézegetése, igazából ha a sült galambot is várod megfogod kapni 🎯💰
Érdekel ugye❓
➡️ Írj egy privit és bemutatók neked 📩 alinamizseri@gmail.com vagy keress meg facebook-on és segítek neked hogy indulj el!
✅ Itt csak NYERNI tudsz ✅
‼️ Ja és hogy még fokozzam is, ha meggondolnád magad van pénz visszatérítési garanciánk is, na ugye ez a nem mindegy ⁉️ Mire vársz❓ Gyere❗
Ezen az oldalon, otthoni munkával elég gorsan pénzhez tudsz jutni, én 1 óra alatt 5 dollárt keresek, már 4x is fizetett. A munka elég egyszerű, de nagyon monoton. 3 jegyű számokat kell beírogatni.
Az eddigi legjobb rendszer amivel találkoztam❗ Nincs termékeladás❗ Nem kell magad alá embereket hoznod csak ha szeretnél‼ Kell e befektetni? Igen, kell befektetni, az összeget viszont te határozod meg 10 Eurótól elkezdhető többszörösét kapod vissza nagyon megéri Kezd el még ma!!
Ezen az oldalon, otthoni munkával elég gorsan pénzhez tudsz jutni, én 1 óra alatt 5 dollárt keresek, már 4x is fizetett, a munka elég egyszerű, de nagyon monoton. 3 jegyű számokat kell beírogatni.
Ez egy reklám nézegetős oldal 15 másodperc egy reklám napi 100at kell megnézni. Kb 1 órás elfoglaltság. Ez bitcoin gyülytő oldal. illetve csapatépítés legalább négy öt ember kell aki hív maga alá még négy öt embert és dolgozik és nézik a reklámokat.én három hete kezdtem . Szeretném bővíteni a csapatomat ezért kezdtem el hirdetni. Ingyen is lehet csinálni én 10euro kezdtem el.nem egy komplikált a regisztráció se. Csak nézni kell naponta 100 darab reklám oldalt https://infinitytrafficboost.com/agotabornemiszakadas
Lényegében rövid flashvideókat leht rajta nézegtni,,amiért kincsesládákat kaptok.A ládákban Clapcoinok ,vannak,ezeket lehet pénzre váltani.Naponta 25 ládát lehet össze gyűjteni.100 00 coin 1 dollár,de érdemes várni az átváltással,mert szoktak akciók lenni,amikor sokkal jobb a váltási arány. A ládákban vannak még ajándék kártyák,amikkel további pénzt,amazon kártyát,coinokat,és halakat lehet nyerni,az akváriumotokba.Itt akkor megemlíteném,hogy van egy akvárium,és további játékok,melyekkel szintén coinokat lehet szerezni.Az akváriumban az elején kaptok egy aranyhalat,ezt el ne adjátok,mert egyre többet fog érni!!!Több féle meghívási lehetőség is van.Én a Reedem kód beírásost ajánlanámMeghívásért kaptok a regisztrációért,24 óra után,és 1 hét után egy kincsesládát,ha a meghívott belép,ezekben az időpontokban,illetve van a facebokkos meghívás,itt pénzt lehet kapni.Paypalra fizet!
Az applikációt a Play áruházból(is) tudjátok letölteni.Bejelentkezni Facebookkal vagy telefonszámmal lehet.A videók nagyon jók,a játékok pedig kellemes időtöltést nyújtanak,és persze mindezzel még egy kis pénzt is kereshettek.😉😊Mostanában bővült a palettájuk egy szerencskerékkel és bankolási lehetőséggel.
Kérlek szépen,segíts nekem,és szánj rá 5 percet az életedből,hogy gyorsan letöltsd,belépj,és használd a kódom:4QVF244Z .Természetesen ha megkeresel ,te is számíthatsz hasonló gesztusokra!☺️ Köszönöm szépen előrre is!
nagyon hasznos trükk!A videók nézését(a ládák össze gyűjtését),lehet automatizálni!Ehez én a Kinetic Scroll progit használom.Ez egy automata görgető program.Este ,míg alszok,kiszedi nekem az összes ládát!😉🙃Nem kell a telefon mellett űlni órákat ! Azért ez nem mindegy!😆Reedem menübe kérlek írd be a kódom:4QVF244Z,1 dollárt kapsz érte!
Ezen az oldalon, otthoni munkával elég gorsan pénzhez tudsz jutni, én 1 óra alatt 5 dollárt keresek, a munka elég egyszerű, de nagyon monoton. 3 jegyű számokat kell beírogatni.
Sziasztok, kb 1 éve indult, HoneyGain sávszélesség bérbeadó ( https://bit.ly/honey-gain-resource-share). Különböző eszközünket mobil(Android) / PC / macOS tudjuk befogni és a sávszélességünket eladni rajtuk keresztül. Ők pedig különböző cégeknek adják el pl SEO monitoringot, árfelmérést, reklámvalidációt végző cégeknek, ezen kívül CDN-ként is használják a sávszélességet (ez talán csak PC-n érhető el).
A elérhető sávszélesség 10% használja eszközönként és IP címenként 3 eszköz lehet (tehát kb 30% ot fog a teljes sávszélből viszont visszavesz ha valami használná az egészet). Ha több mint 3 eszköz van akkor érdemes ha valamelyik mobil előfizetés korlátlan netet tartalmaz. Egyébként le lehet tiltani a mobil beállításokban hogy mobilnetet használjon, tehát wifi only is megy).
Saját tapasztalat + további tapasztalatok a redditről (http://reddit.com/r/honeygain) : Nekem 100 mb/s netről - 1 eszközzel - kb 0.2-0.3$/nap (vélhetően sokkal több lenne jobb nettel, viszont azt is bele kell kalkulálni hogy ha éppen kevesebben vettek tőlük sávszélességet akkor nem fog annyira pörögni, de eddig stabil a 0.2$/eszköz). Kifizetés legit (rengeteg kép + vélemények a redditen) - van aki havi 300-500$ is behúz vele (mobil farmok) - viszont nem szabad csalni mert gyorsan észreveszik és azonnali kitiltás jár. (szervert / virtuál gépet nem lehet használni / VPN mögül se fog menni).
20$ tól fizet PayPalra (kb 3-4 nap alatt) - ezt elérni - eszközök / sávszél függvényében 1 hét - 1 hónap (pl: 2 mobil + 300 mb UPC => kb 0.7-1$ nap - természetesen ha van ennyi sávszél igény a cég ügyfeleitől - viszont általába stabilan szokott lenni). A mobil / gép erőforrásait nem zabálja, keveset fogyaszt. Adatokhoz nem fér hozzá az applikáció (nem is kell semmit elfogadni hogy hozzá férjen).
Sziasztok, kb 1 éve indult, HoneyGain sávszélesség bérbeadó ([URL=https://bit.ly/honey-gain-resource-share]https://bit.ly/honey-gain-resource-share[/URL]). Különböző eszközünket mobil(Android) / PC / macOS tudjuk befogni és a sávszélességünket eladni rajtuk keresztül. Ők pedig különböző cégeknek adják el pl SEO monitoringot, árfelmérést, reklámvalidációt végző cégeknek, ezen kívül CDN-ként is használják a sávszélességet (ez talán csak PC-n érhető el).
A elérhető sávszélesség 10% használja eszközönként és IP címenként 3 eszköz lehet (tehát kb 30% ot fog a teljes sávszélből viszont visszavesz ha valami használná az egészet). Ha több mint 3 eszköz van akkor érdemes ha valamelyik mobil előfizetés korlátlan netet tartalmaz. Egyébként le lehet tiltani a mobil beállításokban hogy mobilnetet használjon, tehát wifi only is megy).
Saját tapasztalat + további tapasztalatok a redditről (http://reddit.com/r/honeygain) : Nekem 100 mb/s netről - 1 eszközzel - kb 0.2-0.3$/nap (vélhetően sokkal több lenne jobb nettel, viszont azt is bele kell kalkulálni hogy ha éppen kevesebben vettek tőlük sávszélességet akkor nem fog annyira pörögni, de eddig stabil a 0.2$/eszköz). Kifizetés legit (rengeteg kép + vélemények a redditen) - van aki havi 300-500$ is behúz vele (mobil farmok) - viszont nem szabad csalni mert gyorsan észreveszik és azonnali kitiltás jár. (szervert / virtuál gépet nem lehet használni / VPN mögül se fog menni).
20$ tól fizet PayPalra (kb 3-4 nap alatt) - ezt elérni - eszközök / sávszél függvényében 1 hét - 1 hónap (pl: 2 mobil + 300 mb UPC => kb 0.7-1$ nap - természetesen ha van ennyi sávszél igény a cég ügyfeleitől - viszont általába stabilan szokott lenni). A mobil / gép erőforrásait nem zabálja, keveset fogyaszt. Adatokhoz nem fér hozzá az applikáció (nem is kell semmit elfogadni hogy hozzá férjen).
Azt nem éretm,hogy miért kell olyan oldalakat kiposztolni amik nem fizetnek. Olvasd el a paypal szabélyzatát.
Nem megengedett ez a tevékenység. Azt nem értem,hogy miért kell olyan oldalakat kiposztolni ami nem fizet,mert nem tud fizetni a felhasználóknak. Aki a posztot kitette azt se értem,hogy miért éri meg neki ha nem tudja kivenni a pénzét az oldalból.
De,hogy a te észrevételedre is reagáljak. Figyelmesen elolvastam mindent,mint ahogy ezt mindig megteszem mielött bárhova regiszrálok és megadom az adataimat.
Ha jól látom akkor nincs paypal se payza. Csak Skrill kikérés lehetséges.
Értem a payza kiírás téves,de gondolom az illető az adott weboldalról nézte ki az információkat. Ha meg ez így van akkor elég komolytalan a cég,hogy nem frissíti az infókat.
És mi van a paypal kifizetéssel? Mert a paypal nem engedélyez ptc,faucet,mlm,hype,stb... tevékenységet
Hogyan lehet pénzt kikérni ha nem fizeti ki a paypal?
Csak azért kérdem mert a Payza már évek óta nem is létezik. Ezért gondolom,hogy kifizetni se fog senkit hiszen olyan e-bankot használ az oldal ami nem is létezik. A paypal meg a skrill tiltja a ptc és társai oldalakat.
Így esélytelen kikérni az oldalról bármennyit is keres az ember.