Tegnap este letettük az alapkövet, a többi már csak rajtunk fog múlni hogy mit építünk belőle! /Már sokkal régebben meg kellett volna ezt csinálni, de a lényeg, hogy most legalább már megcsináltuk!/ Most inkább nem kezdeném el sorolni a neveket, akinek megköszönném ezt az egészet meg a tegnapi estét, inkább csak annyit írok hogy köszönöm mindenkinek! Néhány kép a tegnap estéről:1. Földalatti mozgalom 01
2. Földalatti mozgalom 02
3. Feri valamit nagyon ecsetel ;)
4. Elvtársak
5. Ez már egy földfeletti mozgalom.
6. Vidámság, életkép.
7. A nagy pillanat, Laci aláír.
8. Majd szép sorban a többiek is!
A képeket is feltettem már, ide kattintva letölthetitek!
ui.:És annyit szeretnék még írni, hogy aki nem volt ott, és szeretne csatlakozni, és úgy érzi hogy tud azonosulni a még nem leírt, de szóban már megbeszélt elveinkkel /ha kell én bármikor újra elmondom, de nem most és nem itt, max. privát vagy szóban! ;)/, ezek egyébként elég egyszerűek nem kell nagy dolgokra gondolni, azokat természetesen az egyesület szívesen látja a tagjai sorában! A fenti sorok leírására nem kaptam felhatalmazást, de gondolom nem baj hogy leírtam! :O
Tegnap este megalakult a Rodeo Ride 34 MSE!16 alapító tag családias hangulatban B.Attiláéknál megtette az első lépéseket a természetvédelem és a motorsport irányába.Első tagfelvétel és motorteszt 24.-én Laki-n!
Az első helyezettet mindenkép érdemes megnézni. Bár nem enduro, de benzin kell bele, és a hüyeség sem áll távol tőlle. http://index.hu/totalcar/magazin/kozelet/tctv_palyaza/
Ja, hogy ezek nem is egyformák, hurrá, azért nem semmi, nem gondoltam volna hogy egy nyakvédőt is eltudnak b*szni, de ezek szerint ja! Akkor mielőtt kipengetném a lóvét, mindenképpen jól szemügyre fogom venni ezt az RMC-s cuccot!
nekem van ilyen, Hebo, 3ezerért vettem tavaly a motor kiállításon, nagyon jó csak nem mozdul a fejem benne, nekem annyira nem kell de hátra sem tudok nézni. Nemtom milyen a polisport, ha adtok képet le tudom véleményezni. Az a véleményem, hogy az EVS jó haveroknak az van az jóval drágább de abban lehet motorozni. Az enyémmel ha hátra billena fejem, a sisakot letolje a fejemen rá az orromra a szemüveget és egyből igazítani kell. Inkább emiatt esek el, de akkor lehet hogy védene. Szóval poli nemtom milyen Hebo felejtős. Bár most azon agyalok hogy ilyen kemény szivacs van benne, lehet levágok belőle.
Annyi program lesz már itt márciusba /indul az endurokrossz szezon is, na meg lehet hogy Erdélybe is lesz menés/, lassan azt se tudom hogy hova merre menjek! ;)
Ja, Robi akartam mondani délután, meg akkor most már mondom másoknak is, az RMC-nél lehet kapni nyak kibicsaklás védő cuccot /Polisport asszem/, tök olcsón szerintem, 5eFt-ért! A mostani Motorrevüben láttam, meg tesztelik benne a 2008-as krosszgépeket, na meg benne van az új 690 LC4 enduro, duke, meg smc asszem!
LE TOUQUET, FRANCE enduro .Motors TV-n volt közvetítve ez a tengerpartal öszzekötött verseny ,nagyon durva volt több 100 an indultak ,az volt kemény amikor a szűk kanyarokba majdnem mindenki egyszerre akarta bevenni az ívet .aki le tudja tőteni vhonnan az kurva jól fog szórakozni !!!! :::))))))))))))))