Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
Dehogynem ,hisz írtam ,hogy te vagy a vinnnör, vagyis Austin a szóban fogó paripa. A másikat, a CB -st még hadd fejtegessék...
Addig is két megfejtendő borzalom '75-ből. Vásárlóik nem nagyon favorizálhatták az "alkatrészellátás " c. napirendi pontot a járműválasztás alkalmával. Ráadásul eszméletlen görény mindkettő...
Esküszöm, ez a CN-83-83 -as Trabi az utolsó éveiben -azaz úgy 1984-85 körül- fakó csibesárga volt. Ugyanis ekkoriban az egyik, környékünkön járó, már akkor nyugdíjas buszvezető bácsi Trabikája volt.
Fináléként két kép , a szovjetek és az OPEL csúcspontjárol...
OFF. N.G. Felhívtam d.u. a 116-ost. Négy tulaja volt , nem H-kennz. ,magyarul nem minősített OT. (ennyiért illő lenne) Amikor rákérdeztem ,hogy volt-e fényezve ,a mandarin úgy nyilatkozott :"Áá,biztos ,hogy nem! "(sic!). Nemhogy a korábbi szervízszámlákat ,de még egy parkolási cetlit sem tud prezentálni a múltból.... Szerintem ,ha a zsebemben lett volna a harminc papír KP-ban ,és ott vagy mellettem ,valószínűleg te sem kergettél volna egy fabottal a ház körül ,hogy induljunk, de rögtön Németországba... Tartok tőle , hogy árulni fogják ezt még egy darabig. Ez az egész MOBILE-beli kínálat kísértetiesen hasonlít a TUTTI-FRUTTI PARTY-hoz. A valóságban a "fullos" kicsit más azért, mint a képek. Bár néha-néha érhet pozitív csalódás itt is ,ott is...
Kiskölyök korunkban sokszor megcsodáltuk az olajfúrósok Krazait és más csodálatos nagyvasait. Elég gyakori vendégek voltak akkoriban mindenfelé, az egész megyét alaposan körbefurkálták. Bár a mi környékünkön olajat nem igen találtak, inkább termálvizet. Aztán gimis korunkban Zalaegerszegen az Olajipari Múzeumban sokszor beleültünk a kiállított Krazba és nagyon ledöbbentünk a fafülkén és a kézzel hajtott ablaktörlőn :-) Tavaly újra megnéztem, hát nagyon le van pusztulva szegény, el is dugták rendesen :-(
Ugyanonnan ,ahol egy képen a Ceausescu vezet egy BKV-buszt .:))) Megmutatjuk azt is! Ígérem lesz minden nap Esti Mese képekben! Nagyon komoly segítőim vannak. Ali kezei hosszúak! Ha már a mesénél tartunk...Minden éjjel 2-kor megy a Duna TV-n a MAZSOLA. esküszöm , a Manócska feje S-Klasse velúr-ajtókárpittal van bevonva.
Mindig az jut róluk eszembe, amikor a seregben egy felhőszakadást a fülkében vészeltünk át, utána pedig csak a szélvédőt kihajtva tudtunk kiszabadulni, mert bedagadt a faajtaja DDDDD
Nem rossz ötlet a rejtvény szenvedjetek ti is , mint én most! A csaj kicsit "zsénscsiná" , de ha csak letérdelne mit "oben ohne", csak cigi még elmegy... '73 jan. majd pár évvel később...
Büntetőjogi felelősségem tudatában ki merem jelenteni, hogy a bilikék Trabinak CN 83-83 a rendszáma, csak le kellett butítsam a zindex szintjére :( No, és vajon hol készült a kép? :)
A "holnapi" úgyis hosszú lesz... :) Addig meg hülyülünk itt. Nehéz ezeket a kurva képeket beszúrni ,de most már megy, jönnek még,várjatok A 80 -as évek végén, évekig állt a Délinél egy piros 126-os , na az sem volt pitlák...
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem publikus, de ne gondolj királydrámára :-) Várom a mailt. Ez a színkombináció hogy tetszik? Szerinted létezett olyan ember, aki ilyenért pénzt adott? DDD
Jómagam is úgy vettem észre, hogy MOTORKAMI csak akkor "pirított" amikor itt vitatkozni kezdtek. Nem vagyok stréber fajta ,de véleményem szerint teljesen jogosan. Amíg járművekről van szó ,szerintem jól szórakozunk. Ha nagyon privát a kérdés ,természetesen rád küldök egy mailt holnap. Ha járműves ,kérdezz bátran! Nem akarok most átlépni máshová, mert intézem a rendszámos képeket , percek kérdése... csakhát béna (ák) vagyunk.
Akkor megírom. Természetesen szabad a pálya. Engem csak az zavar, ha valaki a magánügyeit itt próbálja intézni. Úgy gondolom, azt rendezze le mindenki magánban. Ha pedig egyéb gépjárművekkel kapcsolatos "perverzióitokat" akarjátok itt kiélni, csak rajta. Az sem baj, ha van benn rendszám :) De a moderátor sem én vagyok hálistennek és nem vindikálok magamnak több jogot, mint amennyi másnak van, csak azért, mert kitaláltam egy ilyen topicot. Ha esetleg rosszallásomat fejezem ki valami miatt, az nem a topicgazda, hanem motorkami véleménye.