“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Már miért ne jöhetne szóba? De sztem az biológiai okokból már nehezebben elképzelhető, h a ffi valódi vonzalmat érezzen a kitartója iránt. Uis az egész a szaporodásról szól. Ez a hölgyek szempontjából úgy néz ki, h az utódot biztonsággal fel lehessen nevelni, azaz legyen megfelelő háttér. A ffi szempontjából meg fontos a hölgy életkora, csípő és mellmérete, h biztosan tudjon utódot nemzeni. Egy matrónából már nem lehet utódot kifacsarni. Így a vonzalom is kétes iránta. Sztem...
Na jó , de úgy általánosságban aszondani' , hogy "egy nő ...." . Vagyis bármelyik .
Megettem a kenyerem javát (szépségkirálynő se voltam soha) , de ha 10 lyukam lenne se adnék egyet se pénzért önként . Az ember bele kifordul még a gondolattól is . Hogy bírják ezt csinálni !?
Nem! Ha a nők tudnának viselkedni, tudnák tisztességgel, szerénységgel, alázattal viselni azt, h vagyonosakká váltak férjük által, akkor helikopterezés, meg edzőtermi posztok, macska utaztatás helyett árvaházakat látogatnának, és népkonyhákat üzemeltetnének. A kutyának eszébe nem jutna leribancozni őket, de áldozatok sem lennének.
Értem . Jött a társadalom , és aszonta: muszáj neked kitartottnak lenned , vagy mégy dolgozni . Választhatsz . ő meg választott a kényszerítés hatására .
Sztem egy ffihoz hozzátartozik a vagyona is. A személyiségének a része. El tudok képzelni olyan kölcsönös együttműködést, ahol a felek tisztelik, szeretik egymást szerelem nélkül is akár. A vén krampusz hálás az ifjú barinőjének a fiatal meleg punciért, emez meg hálás az anyagi biztonságért, dúskálásért. A gusztustalanság még mindig a hivalkodással kezdődik.
Na szóval. A férfiak teremtettek a nők számára egy olyan társadalmat, ahol nem a nők teremtő munkáját fizetik meg, hanem, ha a nő áldozatul felkínálja magát a férfiak szexuális kéjének! Utána ugyanezek a férfiak a nőket azért ribancozzák, szidalmazzák, amit ők kényszerítettek a nőkre!