Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
A második viszont a legenda szerint egy CockSucker ,annak ellenére ,hogy az ezeröcsi biztos ,hogy nem CS-es... A kis észkombájn , hogy törölgeti a piszkos szélvédőt a szintén rühes poliészter ronggyal. Állati...
Először Tatra T57-re tippeltem, de nem az. Én a hatvanas évek elejétől "emlékszem", akkor már Skoda Tudorok, EMW-k voltak a Pobedák, Warszawák, Volgák mellett.
Ha bedobsz még egy-két olajos képet, biztos lesz hozzá sztorim.
Most ismétlik az MTV-ben az Olaj, olaj, olaj c. sorozatot, még van belőle két rész. Ha valaki megtalálja az archívumban érdemes megnézni. Az alkotók, akik teljesen outsiderek nagyon jól fogták meg a magyarországi olajbányászat történetét. Annyiban nekem is sok újat adott, hogy bizonyos történések hátterét megvilágította számomra. Amiben benne éltem, de nem tudtam akkor, mi miért történik.
Ilyen nehéz lenne, vagy ennyire érdektelen? :( Tehát: CH 59-52, JA 28-54, mindketten ugyanabban a filmben szerepeltek, az egyikük Volga, a társa pedig Wartburg, további segítségnek itt egy rendszámos kép :)
Na, nálam EZ minden idők legütősebb autó-motor címlapfotója :))) (mióta olvasom a topicot, picikét sajnálom, hogy eccer úri jókedvemben odaadtam a teljes am gyűjteményemet egy haveromnak. Sajna nem volt komplett az anyag, papírbegyűjtésből mentettem ki még általánosban, amennyit bírtam. Benne volt ez a szám is.)