Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A moderatúra hivatalos dörgedelmei, szabálymagyarázatok, állásfoglalások, egyéb tanácsok összefoglalva és aktualizálva a Tace-pao topikban és a Fegyveres tace-pao topikban lelhetők fel.
A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat, nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást, hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elég)
Nem kell monológokat írni, nem kell véleményezni, maximum egy rövid utalás.
A moderatúra majd eldönti mi-minek minősül.
Ez a topik, nem vitatopik ! Nem megyünk bele vitába senkivel, kizárólag a moderátorral folytatunk érdemi társalgást.
A moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni.
Moderációs folyamat:
- ha ki vagy tiltva, vagy gondod van valamelyik fegyveres fórumban, akkor ide a fegyvermodisba lehet írni,
- ha ide nem tudsz írni mert tiltva vagy az egész fegyveres fórumcsoportból, vagy innen a fegyvermodisból, akkor a Megkérdeztük a techmodit lehet írni, mert a fegyveres fórumcsoport a technikai fórumcsoport része,
- ha onnan is tiltva vagy, akkor marad a Moderátor! Segíts! topik.
Hogy miért 1 hét? Azért kaptatok 3-n (!) 1 hét kitiltást, mert az 1 nap bűntik már leperegnek. A legtöbb fórumozó észre sem veszi, hogy kapott egy napocskát.
Ha elolvasod a topikleírást, szólsz itt, hogy el is fogadod (nem muszáj egyet érteni, mert az mindenki magánügye),
akkor részünkről bódogság és lepereg rólad is a dögrovás.
Ha nem olvasod el, vagy ha elolvastad, de nem fogadod el (ilyen is van), akkor türelmesen kivárod míg a fórumrobot beenged a letöltött idő után.
A Használt légfegyver adás-vétel topik szabályai jelentős változáson estek át az utóbbi idősakban, ezért ajánlott a topikleírás figyelmes végigolvasása.
Az nem fogja megmenteni a beszélgetős jellegű hózzászólást, hogy bele van szőve valamilyen alkatrész keresése. Ha valmit keresel, akkor csak az szerepeljen a hozzászólásban.
Tegnap este a légfegyver adás-vételben megdícsértem egy topictárs eladásra kínált pusekját, majd válaszként a saját hozzászólásomra Diana 75 tömítések és köpenycső után érdeklődtem, valamint némi infót kértem arról, hogy ismer-e valaki miskolcon tusa felújítással foglalkozó szakit. Erre egy hét kitiltást kaptam. Megtudhatnám miért?
Tisztelt Modik! A http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9007801 topik utolsó két hozzászólásában használt bozgor jező rendkívüli módon sértő és provokatív az erdélyi magyarok számára, ugyanis a románok sértegetik őket ezzel a szóval (jelentése: hazátlan). Gondolom, hogy a moderálás nem tolerálja a magyarság egy részének szándékos és ismételt sértegetését. Köszönöm
Üdvözletem ! Kérném a gázpisztoly és adás-vétel fórumon a 77167 , 28301 és 28303 hsz-em törlését , mert félre ment, és később zavart okozhat . Köszönöm !
Üdv néktek ! Válaszadásom és későbbi hsz.-ek visszaolvasás után rájöttem bepróbálkozott egy dezinformátor/provokátor a gázpisztoly fórumban . Kiposztoltam .
Tisztelt Moderátor, Moderátorok! Nem szeretnék panasszal éli amiért törölték a hirdetésemet a gázpisztoly adás- vétel topicból. De azért annyit hozzá szeretnék fűzni, hogy más is tesz fel abba a rovatba gáz-riasztó pisztoly alkatrészt vagy éppen keres és azok a hirdetések nem kerültek eltávolításra. Szeretném megkérdezni akkor ,hogyan is van ez? Tisztelettel köszönöm!
Ajánlom figyelmetekbe a gáz-riasztó pisztolyos témákkal kapcsolatos topikokban "újonckét" megjelenő Mexicói nicknevű (alias Indafapuska trollunkat), mint már sokszor.:-)
Konkrét hivatkozást ne kérjetek, mert az egész munkássága a mérvadó.
A bemutatkozása, az inaktív e-mail címe és az összes hozzászólásában jelentkező tucatnyi ellentmondása a nagyon naív, nagyon buta, ám időnként túlontúl profi kérdéseivel.
Ja, az egyértelmű stílusjegyeiről nem is beszélve.
Jelen van még más fikanickkel is, de azokkal még nem rombol, nem húzza szét a topikokat és kevésbé provokál.
18238 Hsz a Légfegyveres Offolóban kizárólag személyeskedés. Kérném törölni, a topiktársat meg megkérni az érvek hijján személyeskedő Hsz-ok mellőzésére.