Ellenkezőleg, az ilyesmire érzékeny körmendiek fogják reklamálni, hogy tiszteletlen a cím, hiszen nem csak akkor kérik ki maguknak, ha rájuk vonatkozik (vagy a Falcóra). )))
Kedden Pakson érdekes lesz, Cizmic mindenkit jól ismer Kromah és Gibbs kivételével. Ha azt hozzuk, akkor elég jó helyzetből futunk neki az utolsó 3 fordulónak.
Szerintem egyértelműen a legjobban fizetett játékos volt a magyarok közül fénykorában (talán Dávid Kornélt és Gulyást kivéve). Hogy ez később mire volt elég, nem tudom, van olyan ex-sportoló ismerősöm, aki nem Czigler-szinten volt meghatározó hazai klasszis (igaz, fociban), és túl sokat nem is légióskodott, de brutál sok pénzt összekeresett, aztán egyetlen válás elvitt neki vagy ötven millát. A nők sok mindenre képesek. )))
Személy szerint már azon is meglepődtem, hogy edzőnek állt. Mindkét csapatától aztán elég érdekes hangok jöttek. Nem volt való erre a szerepre, mindig ezt gondoltam róla a pályafutása vége felé. Azt én is pozitívnak gondolom, hogy nem kezdett el kollégákat fúrni, várni a következő padra, hanem belátva az esélyeit belevágott egy egész másba.
Semmi baj nincs ezzel,sőt megsüvegelendő szerintem is.
Viszont nem szerepelt a cikkben,hogy rá lenne szorulva,vagy a mindennapi kenyérre kell...és biztosan nem az volt CzL gyerekkori álma-vágya sem,hogy dajcsban legyen postás a későbbiekben.
Aktív korában azért elég jól keresett(Pakson biztosan,és nyert azért ezt-azt,tehát a családi büdzsé rendben volt,ja és volt az ominózus lottónyereményben is volt része),gondolom edzőként sem egy tányér levesért dolgozott,szóval ha ezt sikerült elgurigázni,akkor az elég gáz.
Egyébként,ha jól emléxem,Laci alapszakmáját tekintve autószerelő...
Sokkal szimpatikusabb, ha egy ex-sportoló a civil életben dolgozik később, mintha évtizedekig ül vagy jön-megy ilyen-olyan pozíciókban, jó pénzért vagy alamizsnáért hámozva a semmit, pláne, ha közben még folyton panaszkodik is, hogy "nincs rám szükség, pedig kurva jó lennék mindenben"... Tele van a magyar sport megélhetési ex-bajnokokkal, fociban pláne, de máshol is, olimpiai bajnokokról is tudunk, akik évek óta csak helyezkednek, pozíciót, széket, hatalmat akarnak, vagy akár egy üveg sörért eladják magukat. És ugye ismerünk sajnos olyan tragikus modelleket is, amikor a jó kis biztonságos sportközegből kikerülve az aktív pályafutás végén tönkrementek emberek, mert egyszerűen alkalmatlanok voltak a civil életre, semmit nem tudtak kezdeni magukkal. Sajnos kosárlabdázó is akadt közöttük.
Czigler Laci esetében max. az a fura, hogy ő azért nemrégen még benne volt a szakmában Csirke Feri másodedzőjeként, saját kosársulit szervezett stb., ehhez képest érdekes, hogy egyszercsak ennyire kilépett az egészből, de biztos megvan az oka, semmi alapunk ezt kritizálni, nem tudjuk, mi történik más emberek életében.
Persze hogy nincs ezzel semmi probléma. Nagyon sok sportolónak civil munkát kell végeznie pályafutása után. Valaki ilyet,valaki olyat. Ismerek régebbi sportolókat Fehérváron, akik most köztisztviselő,vállalkozó,autómosó.tesitanár,taxis,gyógymasszőr foglalkozást űznek.
Nem igazán értem ezt a nímand kocapolitikust. Az egy dolog hogy nagyon sok magyarnak, ilyen vagy olyan okoknál fogva külföldre kell menni dolgozni hogy igazán boldogulni tudjon, de az egy más kérdés, és itt ne is menjünk bele. De ezen felül, miért lenne ez szégyen bárkinek is? Laci tisztességes munkát végez, és úgy tartja el a családját és önmagát, ez abszolút rendben van, mégcsak nem is furcsa, hanem nagyjából mindenhol ez a természetes.
Azt sosem értettem a bb1-nél, hogy amikor eggyel több légiósa van egy csapatnak, mint amennyi játszhat, akkor miért nem írnak várható kezdőötöst. Az a lényeg, hogy várható, nem kell rá fogadni vagy megígérni, mintha légiósoktól függetlenül mindig eltalálnák a kezdőt. :) Nem beszélve arról, hogy mivel Fepu és Csorvási szinte mindig kezd, tovább csökken a "rontás" esélye.
Simon is sok tapasztalatot szerzett a 2 légiós éve alatt, 2-3 évvel volt csak fiatalabb. Voja már rég kinn kéne legyen külföldön, most szerintem nem lesz finnyás. Nem gondolom, hogy Kálmán Lackós lesz a karrierje, ha nem is bírja sokáig, egy szezonra tuti ki fog menni.
Személy szerint iszonyatosan csalódnék benne, ha az Albába jönne!
Nem értelek titeket. A mai (vagy tegnapi) bb1-es cikk legalább az ötödik egyértelmű kinyilatkoztatása annak, hogy külföldre akar menni idén nyáron. Szerintetek hazudik, hogy feljebb vigye a - gondolom most se kicsi - fizetését? Ezt a fizetést Magyarországon két klub adhatja meg és azok sem tudnak számára új kihívást ajánlani. Ahhoz meg még igenis fiatal, hogy gyakorlatilag letudja a pályafutását.
Szerintem lépni fog. De erre visszatérünk nyáron. :)
Én is így látom. Nem pusztán arról van szó, hogy 27 éves lesz, mikor először légiósnak állna, hanem vannak más tényezők is. Egyrészt amiről már sokszor volt itt szó, könnyen lehet, hogy egy olasz/német/stb. középcsapatban nem kapna több pénzt, mint itthon Szolnokon (Fehérváron? :D). Másrészt míg itthon szupersztár státusban van, kint egy lenne a tizenkettes keretben, vérrel, verejtékkel kellene kivívni a helyét. Például ha igaz, hogy Ivkó távozása miatt voltak mostanában feltűnően gyenge meccsei (kupadöntő, Paks), akkor képzeljünk el hasonló "durcázást" kint. Harmadrészt pedig az a benyomásom, hogy civilben nem valami okos, talpraesett gyerek, nem tudom például, milyen szinten van az angolja (az ugye nyilván alap).
Szóval összességében én is inkább tippelnék arra, hogy ő marad már "király" a magyar bajnokságban.