Én tőle hallottam, azt is,hogy visszautasította.De miután évre pontosan nem állapítható meg az életkor nem lett volna értelme valóban, sőt a szakosztálynak sem érdeke, hogy kiderüljön a valós kora, mert így zavartalanul játszhat alacsonyabb korosztályokban, erősítvén így az adott up.csapatot.
Ha valóban genetika a fiatal, serdülő korú fekete fiúk 14-16 éves korukra, erőteljes bivaly erős férfivé válásuk, akkor valószínű, hogy hamarabb öregszenek és 25 éves korukra, egy 30-35 évesnek tetsző, kosárlabdázásban kiöregedő játékosokkal találkozhatunk majd. Talán még hamarabb is halnak, mint egy átlagos fehér ember.
Valószínűbb a trükközés az életkorukkal kapcsolatban.
A Szolnokon vitézkedő nigériai Taiwot kérték, járuljon hozzá az életkorát meghatározó nyálmintában lévő DNS vizsgálatra. Nem járult hozzá! Bizonyára nem tudta, hogy ezzel az új teszt vizsgálattal is, csak maximum ötéves pontosságú lehet a vizsgált személy életkorának meghatározása.
Az Ulm koltsegvetese valamivel tobb mint 6 millio EUR, amivel mar elerik a Bamberg Koltsegvetesenek a 1/3-at. Szerintem a titkuk, abban rejlik, hogy van egy nagyon jo nemet iranyitojuk es egy szinten jo centeruk (NBA-s multtal), ket kiemelkedo amerikaijuk (az egyik szinten megjarta az NBA-t), ill. a csapat tobbi reszet ugy valsztottak ki, hogy passzoljon a jatekrendszerhez. Egyebkent Pongot mar nem csak ProB-s csapatnal veszik szamitasban, hanem lassan de biztosan epul be a BBL csapatba is. Eurocup meccsen mar palyara is lepett osszesen 4 alkalommal es nem "garbage time"-ban mert mindegyik meccsen 5 ponton belul volt a kulonbseg, ami szerintem azt jelenti, hogy hosszabb tavon szamolnak vele. Gondolom Nagy Zoli foglalkozik vele.
A kislányom bölcsis társai között van néhány, akinek ez egyik szülője afrikai. Már 2-3 éves korban látszik, hogy sokkal erősebb a felépítésük, mint a kortársaiknak, anélkül, hogy trükköznének az életkorukkal.
Darabos mozgása ellenére egészen jó spíler volt... a keze meg tényleg extra. Ha jól emlékszem anno Körmenden láttuk legelőször... nem tudom, miért nem maradt...