"Váratlan" - írod, miközben a papírforma eredmény a tippmix szerinti is a szolnoki győzelem volt. (Nem is csak egy hajszállal hozták ki esélyesebbnek a Szolnokot, hanem kb. 1,65/2,2 volt a szorzóleosztás.) Fogalmazzunk úgy, hogy melyik meccset veszítené el az Alba, ha nem a szolnoki (meg mondjuk körmendi) vendégjátékot?
A váratlan vereség, az mondjuk a paksi zakótok volt az előző körben. Egyébként ha az Albának nem férne bele még egy váratlan vereség, az sem miattatok lenne, hanem a Körmend miatt. A Szolnok jelenleg 4 egésszel van az Alba mögött, egy váratlan vereség emiatt még bőven beleférne nekik. Egyelőre még mindig az a képlet, hogy idegenben kell nyernetek a bajnoki címhez, lehet hogy többször is.
Tegnap (és ma) jégkorongban megdőlt egy világrekord... a norvég bajnokságban a Storhamar - Sparta meccs hajnali 2.30-kor ért véget 8 óra (!!!) 35 perccel a pakk első bedobása után... a helyszínen 5526 néző volt jelen a nyolcszori hosszabbítás után véget érő mérkőzésen... parádés lehetett... el tudnék képzelni egy jó kis 8-10 hosszabbításos ZTE-MTE rangadót a rájátszásban, szerintem a büfés is... :D
Nézzetek a táblára,menjetek a....A többit tudod:):) Edzőmeccsnek azért jó volt,idén pont kétszer annyi kudarcot kellett átélnetek,a kupadöntőt nem is számolom,azt még a mai napig nem emésztetted meg. Ha elkezdenek szárnyalni a baglyok,meglesz azért a négy,sok sikert!
Tehát, ha jól értem, azért kaptatok ki ilyen csúfosan, mert beesett tíz tripla szolnoki oldalról. Mi lesz, ha máskor is beesik az a tíz tripla? Tehát semmi baj, csak éppen az idén sem lesztek bajnokok.
Ez a szakmai értékelés már tényleg figyelemre méltó. Legfeljebb Ivkóztok, meg buzeránsoztok, hogy meg tudjatok nyugodni, az újabb kudarc miatt!!! Zárkózzatok be egymással, a közös terápia talán segít megnyugodnotok! Kedves fehérváriak.
A csapatotok 90-76-ra kikapott. Tehát 14 pont,- az nem kevés. Erről a lényeges momentumról terelitek el a figyelmet a szurkolói viselkedés elemezgetésével. Azt talán még fontosabb lenne kivesézni, hogy mi volt az oka ennek a csúfos vereségnek, és hogyan lesz meg a bajnokság? Még egy ilyen váratlan vereség a bajnokság végkifejletekor és könnyen lehet, már ugrott is a betervezett bajnoki arany!
Knézy-vel szemben nekem elég egyértelműnek tűnt, hogy már az elejétől fogva rossz helyen volt a palánk. Azt azért elég keményen rögzítik, nem lehet csak úgy arrébb tolni és előtte már Mohácsi is jelezte ezt büntetőzésnél. Érdekes eset, az biztos.
Elnezesedet kerem, hogy magasrol leszarom a fehervari es a szolnoki netharcot. :)
Szanalmas mindket reszrol. Szanalmas ahogy Szolnokon a jatekosok borszinetol fuggoen valtozik a szurkoli repertoar, ugyanilyen szanalmas a fehervariak ajvekolasa emiatt. Hogy poent csinalok belole? Inkabb teszem ezt, mint a fentebb emlitett peldakat kovetem.
Tovabbi jo szorakozast nektek, a semlegeseknek igazan jo musort csinaltok :) hajra, mindent bele...HUHUHUHUnacinacinaci :)
az utóbbi 2 hsz-ed vagy felmenti, vagy poénkodik egy abszolút igénytelen rasszista megnyilvánuláson, miközben a nicked egy színesbőrű ( hogy értsd: feka, nigger, afrikai) sportoló mezszámára tett utalás alapján lett kiválasztva általad ...
En a fehervariaknak javasolnam, csereljek le a kengurut ( egyebkent is elbaszott egy figura) egy bagolyra. Milyen sok szurkolojuk lenne azonnal Szolnokon is:)
Bocs, végigolvastam most a kommenteket az Olaj-Alba meccs alatt, nem tudom, milyen rengeteg kutyázásról beszélsz. Rasszista, uszító hozzászólások nincsenek, ami volt, az el lett távolítva, a kicsit keményebb cukkolódás meg még hadd férjen bele azért.
Nyugi, cakker barátunk egy kamunickes rasszista pöcs volt, ment a jelzés a modiknak, ki is baszták, helyesen. Ugyanez fog történni a többi egyhozzászólós fikajanival is, remélhetőleg, rajtam ne múljon. ))