Az jó gép.Bár a mosószer adagolónál a tömítést valami miatt kispóroják.Ha majd elkezd csöpögni akkor házilag kell leszilózni.Nem próbáltad meg felcserélni a csonkokat?Hátha másik ágon nem csinálja ezt.
Nem tudom....A Whirpool ban nincs szűrő?Mert a többiben van.Már ott fennakadnak a szöszmöszök.Mondjuk én mellőzöm a whirpoolt.Nagyon leakarják venni az embert ha alkatrészre van szüksége.
Hát, amikor nekünk whirlpool mosógépünk volt, havonta legalább egyszer le kellett csavarni a mosógép csövét és kisujjal csipesszel ki kellett szedni a golyó mellé beszorult ruhaszálakat
Szerintem kár azzal vacakolni.Az a lap adja a bűzzárást is nem jó bántani.Jobb volna venni egy gumigolyós mosógépszelepet és azt bedobni a szifon és a fal közé.Abba kötni a mosógépet.A gépből úgysem tud kijönni olyan anyag ami dugulást tudna okozni.
A legjobb 45 fokban levágni mert így a mind a két cső teles kerületén részt vesz a teherviselésben. Ja meg nem kell foglalkozni a szabadon álló csővég befenekelésével.
Koszonom mindkettotoknek. A vasalas is jo otlet, ugyis kell a kilogo reszt hegeszteni, akkor a labara is rakok fel par betonvasat. A foldbe nem verem le, a rohadas teljesen jogos, ez is jo otlet.
Ha mar hegesztes: ket kb. 10cm atmeroju csovet hogyan hegesztenetek ossze, ha merolegesen lesznek egymasra, es ugye ertelemszeruen az egyik szara a laba, a masik a konzolja lesz? Levagni mindkettot 45 fokban, es ugy osszehegeszteni korbe? Vagy csak az egyiket felkorivben, es rafektetni a masikat es ott osszevarrni?
Ez így jó elgondolás, bár én megvasalnám, hogy el ne törje a betont! Ilyen konzolos terhelésl állandóan ki akarja törni az oszlopot a betonból.
A beton külső harmadába legalább két kengyelt raknák olyan 8 as köracélból. Az lenne a legjobb ha a vasalást az oszloppal összeheggesztenéd így a terhelés elosztja a betonban. Egyébként én nem verném le a földbe mivel ott állandóan rohadni fog jobb ha egy kicsit még lejjebb ásol a földben az oszlop leendő helyénél és akkor az oszlop akkor végig betonban lesz és így elvileg nem tud rohadni. Ha csak nem a földtöltésnél, de ott le lehet mázolni bitumennel.
Ugy gondoltam, hogy leasom vagy 50-60 centit, onnan meg leverem az oszlopot vagy 20-30-at a foldbe (jo hosszu cso), es odaontok be 30 centi betont, es aztan a maradek 20 centire visszarakom a foldet, es visszafuvezem. Igy mar elmegy? Csak a cement 25kg? Ja, es koszi :o)
egy egyszeru kerdesem lenne. Egy oszlopot akarok leverni a kertben, es mivel kozepesen nagy suly (konzolosan kilogva 60-70kg) lenne raakasztva, le szeretnem betonozni az aljat (es kikotni a masik iranyban persze). Egy olyan 50x50x30 cm-t gondoltam koloncnak a tovere (vagyis kb. 0.075 kobmetert). Ehhez eleg a soder gondolom, nem kell semmi extra homok, illetve azt kerdeznem, hogy kb. mennyi cementet kellene ehhez keritenem?
jaa, es kimozgosodasra a kilincs feloli oldal az eselyes, az kapja a pofont amikor bevagjak az ajtot. ott meg be lehet toni egy csavart a zar vasalatanak a lukan (a zarnyelv feszek aljara), es az nem latszik.
hogy mennyit tart, az szerintem fugg attol hogy mennyi lemezt teszel fel. en hatot tettem ajtonkent. plusz a purhab. szerintem tobbet tart mint amit az mdf ajtotok anyaga kibir. (en fenyo ajtot tettem be)
van az oldschool beepites, csak senki nem szereti csinalni.
vakolatlan, vagy durvan elsimitott, nevleges meretu nyilas kell. vannak arasznyi femlemezek, jobb csavarboltbol, tokrogzito lemez. kicsit S kanyar alaku. egyik felet a tokhoz csavarozod kivulrol. Beallitod a tokot, ami ugye nevleges -2cm szele, tehat korben lesz 1-1cm. beekeled pozicioba, es az S alak miatt most a falna feszulo lemezek lyukan atfursz, nagy "falcsavar"-ral becsavarozod. a falcsavar olyan facsavarnak kinezo csavar, ami pontos meretre furt lukba teglaba behajthato, es tart is tipli nelkul. ezutan purhabozik. (elotte a tokot keresztbe kitamaszt, kiekel, hogy ne hasasodhasson be.) muszaj telibe habozni, kulonben a lukon atfuj a huzat, meg athallik a hang.
ezutan a komuves szepen ravakol, es a vasak nem latszanak.
a fenti akkor all, ha a vastag falba tetted a 12cm ajtotokot, igy lett kava, amin a vas van. ha valaszfalba megy, akkor a vasat ki kell hajlitani a falra, es tiplivel csavarozni.