üdv.márkatársak.dax imádot keresnék aki megszabaditana,37éves,rémálmomtol..(st70).nem bontom meg.csak egyben vihetö.nem vagyok elszálva de ingyen nem adom oda.ha valakit érdekel irjon.ez a motor nem az én müfajom. inkább maradok az rv-k,nél.
itten vagyok, csak elvolt menve a netem! rohadék szólgáltató!! van, h napokra megzakkan ez a szar!! na a lényeg!, h megtaláltad a megfelelő embert!! van blokkom is, meg, megistudom neked csinálni! ha akarod! villanyvasutat is tudok csinálni a motorodbó!!, ha éppen azt szeretnéd... :)) mivel ujpesten lax, praktikusnak találom, ha eljönnél hozzám, mivel nincsen nyira meszi tölem! és ugy részleteiben megtudjuk beszélni a dógokat! anális inkább, mert emilt nem kaptam egy szálat sem töled! bár, most kb 1 hétig nemfogok ráérni, mert elkel utaznom, de utána tiszta erőbő mehet a beépités, vagy bármi!
A vázat át kell alakítani.Nekem mivel nem vágtam le az alsó vasat,amin a blokktartó gumipogácsa volt eredetileg,magasabbra került a blokk a kelleténél,és berugózáskor lazult a lánc.De megoldotta,a hátsó villa bekötési pontja feljebb került 20mm-el.
Repedést vagy meghegesztetem,vagy blokkfelet cserélek,5 ropi...
Engem a pénz nem érdekel, persze a normális keretek közt, h mennyi, inkáb, hogy jó legyen, azaz ne legyen sok baja nagyon és ebbe a repedés nem fér bele a blokon. Én magam nemtudom megcsinálni, megaztán jó lenne berakni és meni vele. Ha lenne is blok, kelene aki beszereli nekem. Tudnátok ajánlani valakit ebben a témában?
Nekem is ez a bajom,ha most veszek egy 125-öst,ebből nemsok alkatrészt tudok használni,mert más a főtengely,henger,hengerfej.
Eladni így meg nem hiszem,hogy el tudom.Új dugó,szimmeringek cserélve,hf kipucolva,váltó kijavítva.Blokkon a repedést kellene hegeszteni,meg egy olajszivattyú.Akkor nagyjából rendben van.
Ha érdekli a simsonos kollegát,dobhat egy ajánlatot.
Nem,nem olyan szarok,csak én épp kifogtam egy olyat,amit szétbasztak de nagyon keményen.Többe van lassan,mint egy új blokk,és még mindig van vele gond.
Nekem a 75-ös kiadású s50-be lett berakva a 110-es.GPS szerint 80-at ment sík úton,de megdugóztam most.Járatás után kiderül mit tud majd.