szép a coupé is mikor lesz ot , most viszed vagy majd a honap végén , egy cipöben járunk gondolom laci mondta én 30 án viszem ujra az 504 coupét , a starton majd probával hatolunk
Állítólag anno 100db-ot kellet bemutatni hogy homológ legyen. A FIA ellenőrök megjelentek, persze csak 50db-ot gyártottak le. A többiről azt mondták az mind rendőrautó és nem lehet őket egyszere idehívni mert akkor ki marad szolgálatban? :-)
Én pont ma maradtam le valamiről. A cseh barátommal egy időben érkezett valaki az eladóhoz mi a foglalót vittük a másik a vételárat hozta. Nyilván nem a mienk lett..........
Hogy nekem már hány ilyen volt. Aztán mikor rátelefonáltam, hogy akkor kell-e, még meg is volt sértődve, hogy zaklatom. Mostmár - hacsak nem ismerős, barát - megmondom előre, ha a megjelölt időpontig nem jön, és nem telefonál, érdeklődés esetén adom másnak a holmit, nem várok rá.
Igaz, jóval kisebb tétellel, de én is jártam így. Volt egy nem túl magas levédett ajánlatom egy termékre, jócskán rámlicitáltak, majd a lejárat napján visszatöröltették a licitet, és én lettem a nyerő - persze a max levédett ajánlattal.
Köszönöm, jó az információ, de nem mailben kaptam igazából, hanem az e-bay lev. rendszeren keresztül. És arra a PayPalra ment az utalás, ahová az e-bay Buy it now irányított.
OFF: bocsánat, hogy belekotyogok de egy ideje mi is áttértünk a német e-bayről az angolra egy ideje mert jobbak az árak vasút fronton, és RÖGTÖN belefutottunk a second chance offer ÁTVERÉSBE!
A lényeg az, hogy nem nyert az aukción, de rövid idő múlva kapott egy TÖK UGYANOLYAN HIVATALOS-nak tűnő MAILT, hogy SECOND CHANCE OFFER. És teljesen kamu volt az egész!!!!!!!! Nagyon nagyon nézd meg, hova utaltál!!! És nagyon nagyon nézd meg az e-mailt amit kaptál! A levél feladójából kiderül az egész, ugyan benne van a fejlécben az e-bay szó de valami secondchanceoffer-ebay-mittoménmi, ahonnan NEM JÖN SOHA hivatalos levél. Amit mi kaptunk minden benne volt, minden egyezett, az e-bayes eladó háttere, a kép, a minden, ott bukott ki a dolog, hogy a levél feladója a mail fejlécében gyanús lett!!!!!! Remélem csak vészharangot kongatok, mi sem dőltünk be az átverésnek. Aki nem hiszi, keressen rá a guglin, létező átverésről van szó tehát, mi is kaptunk ilyet. ON
Különben nekem is tetszik a szín. Állítólag pár éve kapott új küszöböket, első és hátsó sárvédőket, telifényt, írja hogy van pár kisebb rohadás (blistered up), meg a jobb első sárvédő kissé sérült ez (a képen is látható), de ha tényleg ilyen a gép, mint a képeken, akkor elégedett leszek. Kb. 2 hét múlva lesz Mo-n.