Két visszatérő tévés személyiség erősíti az RTL Klubot jövőre. Kepes András két műsorban is feltűnik, de a Heti hetesben egyre gyakrabban felbukkanó Hajós András is állandó műsort kapott: a Benne leszek a tévében című "tehetségkutató - ki mit tud" hetente lesz látható a képernyőn. Lehet indulni tánccal, szavalással, énekléssel, állatidomítással, bármivel - lényeg, hogy lekösse a nézők figyelmét.
Talán egyfajta magyarázat, hogy miért van a mi Hajósunk "benne a tévében":
Tavaly 65 milliárd forint folyt be a TV-khez reklámokból. Ebből 95% (azaz kilencvenöt százalék) a TV2 és az RTL Klub számlájára, a maradék 5 % pedig az összes többi TV-hez. (kereskedelmi és közszolgálati) Jó, mi?
Barta Bandika. Állítólag írogat valamiket, de nem tudom pontosan milyen stílus, valószínűleg próza. Láttam még régebben valamelyik talkshow-ban. amit anno még Jakupcsek vezetett a TV2-n. Akkor is úgy jött be a színpadra, mintha már lenne ember aki ismeri:)
Az mondjuk durva volt, mikor tegnap a halláskárosult énekest:)) (nem paradoxon?)
lefikázta, hogy nem tud rendesen beszélni!
Megdöntő, hogy a tegnapi adásban K.L. normálisan bírt viselkedni, szerintem rászóltak az ertéelesek, hogy kicsit vegyen visszább az arcából. Tudom, hogy ez a műsor nem nevezhető minőséginek, de én eddig minden részt megnézetm, mert a célját, hogy az ember jókat nevessen, álatlában eléri. Mondjuk a lánc, és üvegpohár evő figuránál nem mondhatnám, hogy szívesen néztem!
A két öreg (táncolós jampi, székenállós artistoid figura) meg igaz hogy máshonnan közelítve de egész nagy életművész feelinget próbált megvillantani. (Tipikusan a "Szeretnék én 70 évesen még így..." típusú mondatok fogalmazódtak meg a családban)
Én is láttam. Szokásosan szar volt megint. Rájöttem, azé' nézem, mert nem hiszek a szememnek. :))
Volt egy fahangú, teljesen hamis, saját neméhez vonzódó éneklő (!) fiatalember, aki megsértődött, amikor mondták neki, hogy azonnal hagyja abba.
Volt egy csávó, aki üvöltözött, hogy Ő milyen nagy király, és tessék érte lelkesedni, volt egy vén cigány (jópofa) aki táncolni próbált, meg egy hetven fölötti bácsi aki kézen állt. Szörnyű gyenge: viccmesélő, női ruhás tátika, szintisbácsi, Freddie Mercury imitátor, stb.
Megtaláltam a legjobb kifejezést, amit a műsor -a szórakozás helyett- kivált belőlem: "hüledezem".
OFF A Camel egy progresszív rockzenekar, és a hetvenes évek végén, a szóban forgó egyetlen szám erejéig, kipróbálta, milyen diszkóritmusban játszani. Érdekes egyvelege a két stílusnak. Néhány fülbemászó melódia, nagy gitárszóló.