A Ponzi-rendszerek ördögi fenevadak, és a kriptopénz a történelem nagyságrendekkel legnagyobb Ponzija. Legjobban úgy lehetne leírni, mint egy gazdasági világvége eszközt, amelyet szándékosan a világgazdaság szétzúzására készítettek.
Az amerikai kormány teljes mértékben részt vesz ebben a totalitárius átverésben: A kétpárti támogatás illusztrálására megjegyzem, hogy a Clinton Global Initiative szinte minden résztvevője kapcsolatban áll a kriptopénzzel, míg a két legnagyobb technológiai VC, akik részt vettek benne, a Trump-társak Josh Kushner és Anthony Scaramucci.
Mint kiderült, elitünk el van ázva a Ponzi-rendszerekben. A Stanford StartX.com befektetési alapja és Jeffrey Epstein "Program for Evolutionary Dynamics" nevű programja, amelyet a Harvardon vezetett, mindkettő hamis tudományos Ponzi-gyár, amelyekbe ezek az iskolák milliárdokat fektettek be: Tele vannak csaló cégekkel, amelyek füsttel és tükörrel ígérnek csodálatos új technológiát, de mindig összeomlanak, miközben az elkövetők csak gazdagabbak lesznek.
A lopott pénzek trillióinak a tőzsdén keresztül történő becsatornázása a történelem legnagyobb tőzsdei anomáliáját hozta létre. A Ponzi-sémák tőzsdei grafikonjának jellemzője a masszív emelkedés (miközben készpénzt halmoznak fel), majd a masszív zuhanás (miközben a lopott pénzt kivezetik). Ez a grafikonforma a fent felsorolt összes vállalatnál megjelent. A masszív anomália megmagyarázása érdekében bűnöző kormányunk a COVID-ot szabadította a világra, és azt mondta nekünk, hogy ezek az "otthon maradó részvények".
--
A Ponzi-rendszerek ördögi fenevadak, és a kriptopénz a történelem nagyságrendekkel legnagyobb Ponzija. Legjobban úgy lehetne leírni, mint egy gazdasági világvége eszközt, amelyet szándékosan a világgazdaság szétzúzására készítettek.
Mélyen beleástam magam Thiel Founders Fund nevű kockázati tőkecégének pénzügyi adataiba, és végül a következőket tártam fel, amelyek mind többszörösen bizonyítottak.
A kriptopénz az első bolygószintű, több trillió dolláros Ponzi-rendszerünk. Kifejezetten erre a célra hozta létre a Stanford/Silicon Valley és a Harvard/Facebook gazdag és befolyásos embereinek egy szennyes listája.
A 2023. márciusi bankcsődök mind szándékosak voltak: a bankokat arra használták, hogy a lopott Ponzi-pénzt kivigyék. Ez azt jelzi, hogy már nem dobnak be többé készpénzt, hogy a kriptopénz Ponzi felszínen maradjon, és hogy hamarosan fizetésképtelenné válik, ahogy minden Ponzi-nak is kell.
Amikor a Ponzi-rendszer fizetésképtelenné válik, a fél tőzsdét magával rántja: Az elkövetők a nagyvállalataikat arra használták, hogy a blokkláncba csövezzenek, hogy a kriptotőzsdékről pénzt tudjanak kivezetni. Ide tartozik a Google, a Tesla, az Apple, a PayPal, a Facebook, a Disney, a Walmart, a Target, az InBev, a Zoom és még számtalan más cég.
Ez egy olyan nagy Ponzi-rendszer, hogy globális inflációt hozott létre, ezért a Bitcoin ára figyelemre méltó vezető mutatója az inflációs rátáknak. Azok az áldozatok, akik kriptót vásároltak, nem veszik észre, hogy a pénzüket már ellopták, így a pénzt az áldozatok és a bűnözők, akik ellopták, duplán számolják.
Mint kiderült, elitünk el van ázva a Ponzi-rendszerekben. Stanford StartX.com befektetési alapja és Jeffrey Epstein "Program for Evolutionary Dynamics" nevű programja, amelyet a Harvardon vezetett, mindkettő hamis tudományos Ponzi-gyár, amelyet a
Maga a pénz is csak egy ígéret, buborék ennyi erővel. Az állam ígérete. Mint az, hogy 100 000 eurónyi forint összegig biztosítva vagy. Az állam bármikor tud nyomtatni forintot, úgyhogy tuti hogy a 40 millió forintodat megkapod. Az nem tuti hogy mennyi lesz ennek adott esetben a vásárlóértéke.
A BEVA-nak az az értelme hogy bankcsőd esetén megkapd a 100 000 eurónyi bankbetétedet. A derivatívák pedig bankcsőd esetén egyáltalán nem sérthetetlenek, sőt.
Mi értelme a BEVA alapnak, ha egy bankrendszerbeli csőd elején a derivatívák abszolut sérthetetlenségéből indulnak ki, ami a pénzrendszer alapjának tekinthető?
Mire a magánszemély befektető kártalanításra kerül a sor már csak a bankok államosítása következik?
Lényege: szerinte nem a csiliárd "tartozok neked millió semmivel" a adósság a pénzünk lényege, hanem az érték alapú vagyonelemekre pályázik a pénzügyi rendszerben tevékenykedő összes megtakarító. Szerinte nem befektetők vagyunk, hanem a megtakarításunk vásárlóerejét szeretnénk hosszabb távon fenntartani és felélni akarjuk.
Udv! Affilate partner vagyok, akit erdekel okx ezen a linken regeljen. Kaptok Mistery Boxot kriptoval + ha hasznaljatok a kereskedo botot (20 dollartol lehet) szépen hozza a bevételt. Esetleg copy tradinget is ajanlom. barmi kerdes van segitek! https://www.okx.com/campaigns/deposit-and-trade?channelId=35314007
Nem értem h az emberek egy befektetés során nem nézik a pénzáramot, tehát h fizet-e osztalékot v megéri-e nekik hosszú távon tartani, egy hazai befalap mit ad? Semmit hiszen a kockázatot te viseled míg az alapkezelő a biztos nyertes, ők hozzák a döntést viszont a kockázatot és az esetleges negatív hatást te fogod elszenvedni, hát én ezért nem fektetek több mint 14 éve semmilyen hazai alapba! Csak tiszta részvény - főleg OTP.
Minek fektetsz aktív alapba, inkább BUX ETF!!! Számos elemzés leírja h semmi értelme az aktív és abszolút hozamú alapoknak, mindig a költség számít. Vegyél BUX ETF-t v OTP részvényt!
Attól tudnak fotoszintetizálni a növények friss oxigént.
Ne szóljon bele.
Az ilyen olyan kereskedőktől vásárolt termékért büntetés, "mert csak" játékszabályok az után zavaróak, amikor a kedvenc kenyeremet vagy cikóriámat vagy taurint tiltanák meg.
Most ez nem is topic téma.
Az, hogy a mikroszoft mennyire fenntartható szintén nem érdekel: annyi hiba van az új programjaiban, hogy én szégyellem magam helyettük.
A vírus alapú biológiai fegyvereik meg tök feleslegesek.
Mérgek.
Hogy eszek-e elég rovart vagy kukacot, mert máshoz nem hagynak hozzáférni vagy
a most bejelentett vízkorlátozások (amit a főszabadkőműves klauszschwab rendelt el)
Mindig elterelik a gondolataimat
A svéd központi bank meg csődbe kerül, ha ilyen nyomtatókkal nyomják a "nem digitális papírpénzt"
Én meg eldönthetem, hogy forintban tartom-e a megtakarításomat vagy frankban vagy dollárban, esetleg Optimában vagy Omegában ami ugyanúgy lejár romlandó, mint a friss víz