Hali!
En is lattam hetvegen Csorge-programot.
Csak mar nem emlekszem ra:(
Mindegy,megkeresem a sracot,akinel lattam,
elkerem Tole,es begepelem....
Aztan esetleg kiteszem valahova....
De lehet,hogy egy het is beletelik:(
Tudna valaki segiteni abban, hogy hol tudhatom meg a Duna Karneval programjat? /folklor/
(Elvileg tegnap kezdodott a Vorosmarty teren es egy hetig tart sok kulfoldi fellepovel.)
Ezek szerint Csörge és Mezőtúr nem üti egymást? Eddig mindig megegyező időpontban voltak. Valaki erősitse meg ezt az infót, vagy irjatok egy linket ami hivatalos. Üdv.
Nekem is a Csörge a kedvenc fesztiválom, ott leszek idén is, bár az utolsó két napot kihagyom a SummerRocks miatt..
A múltkor a kezemben volt a részletes program, de
valahove elkavartam.
Jöjjön mindenki Csörgére!
Hello!
Sorfesztival lesz azt hiszem juliusban Toalmason. Ketevenkent rendezik. Nem egy nagy szam, de azert ha valaki egy hetvegi eszem-iszom-bulizom-ot akar, nem rossz. Van sor, bor, hurka meg ilyenek. Meg jodlizos bricsesszes nemetek, mivel a fesztivalt a nemet testverfaluval (Feldafing) szervezik. Tavaly elott voltam, be is rugtam. Egyebkent Toalmas kedves hely. Ha tudok pontosabb datumot, majd megirom.
Hali!Engem mondjuk csak Csorge-to
erdekel,de meg eddig semmit sem tudok rola:(
(Eddig mindig ott voltam,az elsot kiveve-katonasag:(
Neztem Szekszard honlapjan,a Mezon debreceni
irodanal,stb...
Semmi info.Lehet,hogy a 10.,jubileumi
elmarad?Csak nem....
Nos, az EFOTT július 19.-én már igen mozgalmas programokat igér, viszont ezen az estén lesz a Dream Theater koncert a Pecsában Pesten, ami szintén nem mindennapi dolog. Ez egy kicsit suxx, válsztani kell, már annak akinek mindkettő buli bejönne. Ti mit választanátok?
Úgyhogy ha valaki tervez egy autós kiruccanást Pécs és Budapest között az emlitett napon, az irjon, akár privátba is. Beszállok. Anyagilag is.
Győrben lesz június 16-17-én egy fesztivál, főleg a HC-s embereket érdekelheti. Mindenféle HardCore zenekar lesz, nemcsak magyarok. Sátorozási lehetőség meg minden, szevasztok!
Hé, írjátok a topicot, mert innn értesülök minden fesztről!
Ha tudja valaki írja meg, hogy mikor lesz pontosan a Kaláka fesztivál Diósgyőrben a várnál!
Köszi! Pégyé
Iden nem az a csapat kapta allitolag meg az EFOTT rendezes jogat, mint akik tavaly, s elotte..., ezert rendeznek most ellenfesztet.....
Aztan meg nezhetunk csak, mert eddig is volt annyi rendezveny, mint a szemet, most meg mar egyszerre lesz mnegtartva mind...
Bar tavaly is az esztergomi buli az EFOTTal volt egyut lenyomva..., ami rendesen megosztotta a kozonseget.
Tavaly julius elso feleben volt Magyaregregyen (Pecs mellett) a Summerground feszt... Iden nem lesz? Valami pecsi, vagy Pecs-kornyeki ember utananezhetne...
Hehe,Most olvasom az indexen. Sziget. Újitás, két nagyszinpad lesz. (Régen is kettő volt, csak az utóbbi pár évben redukálták egyre.) MINDEN EDDIGINÉL NAGYOBB DISZKÓSÁTOR GYEREKEK!!! Nem hőzöngés, csak kicsit viccesnek tartom a dolgot mikor kijövök a sátorból háromnapos retekkel és egy XII-ből félórája beugrott cicababa végignéz engem, mint a majmot az állatkertben. Jöjjön mindenki, elférünk. A cicababákat meg leitatjuk és jól meg_ .
Tényleg ugyanakkor van! Az EFOTT-ot azért nem lesz egyszerű lemosni. Pécs sem egy rossz hely. Ennek a Hegyalja fesztiválnak ráadásul még semmi sajtója nincs.
Csak azt sajnálom, hogy az EFOTT-ról el kell majd jönnöm egy esküvőre. Talán már ti is voltatok igy. Nem tudok mást mondani, mint azt hogy egy tapló állat az, aki ilyenkor rendez esküvőt. Pofátlanul ott is fogom hagyni az egészet két órán belül, ha összeveszek az egész rokonsággal akkor is, és megyek vissza Pécsre. (Oda-vissza 500km.) Drukkoljatok!
Emlékszek, hogy jó volt az Efott Tokajban, valaki ki is találta, hogy legyen ott máskor is. Szép de ez nem igy megy. Tokajba Efott nélkül is elmegy az ember bármikor egy Tiszai vizitúra keretében vagy valami.
Az EFOTT mégis Pécsett lesz, mégpedig a sportpályán vagy ilyesmi. (Go EFOTT topic.)
Tavaly volt Jánoshidán egy KAS fesztivál nevezetű dolog. Idén nem lesz?
A következők még nem szerepeltek itt:
Július 20.-24. Hegyalja Fesztivál, Tokaj (no more info)
Július 29. Csüggedő Fesztivál, Ráckeve
Figyu mindenki :
Mediawave Győr ( Ápr. 25.-Máj. 1.)
Woody Allen nem jön. De a helyszínek legalább már fixek :
Győr, Románd, Dunaszerdahely, Rábapatona, Bakonygyirót.
Lesz Íva Bittová, Ghymes, Besh 'O Drom, Pawn Shop (akuszikus blues), Emir Kusturica és a No Smoking, Szürke Farkasok (kínai együttes), Beatman, Maskarades, Kispál, URH emlékest, és még egy kazal mindenféle. Bővebb aránylag részletes program a www.extra.hu/romerhaz oldalon. Infok ott, és nálam.
Hál'isten egybeesik nagyjából a kettő dolog. Utóbbi két-három évben csörgéről elvonulnak a punkok, azért mert :
- általában első napra teszik a punkzenekarokat
- mezőtúron mindig van valami komyolabb punk megmozdulás
A tarhálásról meg annyit, hogy szerintem minden fesztiválon sajnos sok a tarháló. Ez egy ilyen dolog. Nem kell adni .. Ki lehet bírni ugyis. Egyébként Csörgén a kidobók is hajkurásszák a tarhálókat. .. ez jó. ... csak sok a kidobó már ott is ...
Az EFOTT nem Pécsen lesz, hanem Abaligeten! Ez kb. 20 km-re van Pécstől. A pontos dátumot sajnos elfejtettem, de vagy június vége, vagy július eleje.
A csörge-tavi rockmaratonról (Szexárd) annyit, hogy az már nemigazán nevezhető rockfesztiválnak, sajnos inkább punk... Aki nem akar túl sok tarháló punkkal találkozni, az utolsó napra menjen, mert akkor király a buli: tavaly pl.:
Ferenczy, Török Ádám, Bill, Coda, a többiekre már nem emlékszem:)
Egyébként a csöre-tavi rockmaraton mindig egybeesik a mezőtúri rockfeszttel... Köszönjük a mezőtúri feszt. szervezőinek!
Június 22.
Anarchophobia (A), Lone (D), Macskanadrág, C.A.F.B., Antikörper (A), Kétes, Social Free Face, MOOD, Bad News (D), NVU (CZ), Betraice, Kud Idioti (CR), VHK
Június 23.
Terror Art (RO), District (D), Davova Psychoza (SK), Bomber, Neck Sprayn, AMD, Antikörper (D), Prosectura, The Reekys (D), Owerflow (CR), Hétköznapi Csalódások, Rózsaszín Pitbull
Június 24.
Moral Majority (A), Cult (CH), Volant (CZ), Speichelbroiss (D), Trottel, Bloody Mary (A), Use to Abuse (D), Bambix (NL), Aurora, Konflikt (SK), Sqare the Circle (D), Ektomorf
Info : aurora@swi.hu
Aurora hp : w3.swi.hu/aurora
Április 22. körül lesz Győben a PSVMK-ban a Tavaszi szél fesztivál. Egyenlőre még semmi info ..