Eladó Rationell sarok szekrény kiegészítő, pontosabban egy része: egy forgó szék tányérja. A mosogató beépítése miatt csak az egyik tányért tudjuk használni.
Ügyes ezermester szerkeszthet hozzá egy tengelyt, és sarokszekrényben használható, vagy akár fix polcként is megállja a helyét, vagy plusz forgó tányérként a másik kettő mellett.
Kedves kaptejn! Az 1 ajtós ruhásszekrénynek van polcos része, vagy csak akasztós? Van rajta valamilyen sérülés? Mennyi idős a bútor? Illetve a méreteit meg tudnád adni? Személyesen meg lehet nézni?
Mi tavaly nyaron vettuk meg a FAGERLAND ajtokat a konyhahoz, es csak iden februarban kerult beszerelesre. Kiderult, hogy 2 ajto vki altal visszahozott darab, es lyukak voltak furva ra, ezert visszavittuk (szerencsere korrektek voltak, siman visszavette az IKEA). Az ujaknak mas az arnyalatuk, az egyik vorosesebb, a masik szurkesebb. Meg jo, hogy nem kozvetlenul egymas mellett lesznek, mert kicsit elutnek egymastol.
Szia! Nem vagyok szakértő, de szerintem a tömör fa bútorok idővel sötétednek, érik a színük. Nekünk van egy tömör bükk franciaágyunk, ami sokkal sötétebb, mint néhány éve volt. Azt, hogy ez a páccal kezelt felületekre is érvényes-e, azt nem tudom, mert az említett ágy csak olajos kezelést kapott. Azt semmiképpen sem gondolom, hogy az IKEA más színű pácot használt anno, mint mostanság.
Szia! Nem tudom, aktuális-e még, de a vaterán van fent egy kétajtós, fiókos leksvik gardrób. http://ingatlan.vatera.hu/butor/szekreny/leksvik_2_ajtos_gardrob_174617535.html Üdv: Ági
Nem tudom, miért nem jött át a mail, én viszont nem tudok neked küldeni egyáltalán. Nézd meg az adatlapomat újra, megadtam a számomat, keress meg, ha még érdekel a bútor! Köszi!