valamennyi konfigurátor? úgyérted, az összes? ühümmm, azért ez nemkicsit túlzás :) kezdesz megint nagyzolni... ne állítsunk már olyat ami nem igaz, légyszíves :)
Találtam a garázsban egy p309 re való 165/70r13 téli garnitúrát a hozzá tartozó felnivel együtt. ( uniroyal )Azt hiszem használva nem voltak soha, tudom már nincs ilyesmi méret meg öreg is de talán még kellhet valakinek.Én a 4db ért 20-t gondolok ha sok majd engedek belőle.
Egy érdekes kérdésem lenne: adott 3db 3-4mm közötti gumi és 1db 7-8mm es (ugyanaz a gyártó és tipus). Mennyire árt egy autónak, ha ezt a 4et egyidőben használom? Hol célszerű elhelyezni a legnagyobb profilút?
újabb kérdés: Momo alufelni milyen minőséget képvisel? konkrétan a Momo WRS érdekelne (14x6 4x100 ET35). esetleg tud valaki erre árat mondani? (persze csak ha érdemes ilynel foglalkozni) köszi
Ja, és marhán ki lenne segítve a kuncsaft, ha Szombathelyen lakik, vesz netről x terméket, aztán Nyíregyházán meg kicserélik neki garanciában. Az emberek ezt nem bírják felfogni, vagy egyáltalán nem foglalkoznak az apróbetűs résszel, csak aztán ha balhé van...
Mindenkinek, aki netes áruházat működtet rendelkeznie kell üzlethelyíséggel is, a jelenlegi törvényi szabályozás szerint.
A GKM engedélye szükséges hozzá, amit működési engedély nélkül nem adnak ki, ami ugye eleve üzlethelyíséghez kötött.
Ezt a nyilvántartási számot a weblapon kötelező feltüntetni.
Ha ilyennel nem találkozol ott valószínűleg nem szabályos keretek között művelik a mesterségüket. Ebben az esetben helyénvaló a hozzászólásod.
Pont a garanciális problémák az egyik oka annak, hogy üzlettel is kell rendelkezned, nem csak weblappal. Valahová menni kell reklamáció esetén, ahol érvényesíteni tudod a jogaidat.
Felesleges ezt a felni dolgot ennyire túllihegni. Én beírom google képkeresőbe az autóm típusát, megnézem, hogy milyen felnikkel hoz találatot, amelyik tetszik olyat veszek. Ennyi. Nem vagyok kereskedő, de azért nem várhatjuk el szerintem tőlük, hogy legyen minden autóra felpróbálható felni. Abba belegondoltok, hogy ha csak 5 osztókörrel számolunk, csak 16, 17 és 18 "-al, és csak 10 féle (ami ugye ritkán elég választék a döntéshez) felnivel, az már 150 garnitúra felni raktáron. Ha csak 10-ezer forint egy felni, ez 6millió forint. Ti tartanátok ennyi felnit raktáron csak azért, hogy el tudja az idétlenség dönteni, hogy most akkor neki mi tetszik neki (aztán vagy a nyakatokon áll évekig vagy nem?)?? Szerintem nem.
Neten felnit venni elég nagy balgaság! Mondom ezt én, aki az ebay.de-ről vette de most az újra gondolunk ugye. Amúgy is kiafasz vesz új felnit? Amúgy is sok helyen csak árulnak, nem értenek semmihez. Volt már erre péda, hogy szart sem tudtak a termékről. Viszont kényelmes mert nem kell felemelnem a seggem. Nehéz ügy.
Bizony, a konfigurátor progi igen jó ötlet, jövőre beizzítok egyet, megkímélem magam legalább attól hogy én ajánljak kinézetre felnit az ügyfélnek.
Észrevettem, akkora a felniválaszték, hogy a szerencsétlen megzavarodott ügyfél egyre többször direktbe rákérdez, én melyiket raknám fel...ilyenkor nehéz elmagyarázni, hogy ez az egyik legszubjektívebb döntés amit hozni lehet, szóval az én véleményem maximum szakmai szempontból lehet mérvadó!
A fényképezést űzöm én is, csak ritka az ugyanolyan autó, bár idén volt már rá példa hogy ügyfélnek megkönnyítettem a döntést egy fénykép alapján.
Amúgy teljesen megértem a döntés 'súlyosságát', ha veszek pl. egy laptopot (ami egy szett nagyobb felni+gumi ára cirka), én is körbeszaglászom ezerszer mit vegyek, aztán minden észérvet félretéve a számomra legszimpatikusabbat veszem meg, még ha az informatikus cimborám ilyenkor fogja is a fejét. :)
Amúgy sztem minden gumis érzi a nyári idény stresszesebbségét (de szép szó :D), eléggé el lehet veszni a gyűrűk, menetemelkedések, ET-számok, szélességek, váltóméretek, szelepek, kerékőrök világában, ilyenkor türelmetlenebb az ember, na meg az ügyfél is aki ugyanezt átéli, csak úgy hogy távol van tőle az egész mint Makó Jeruzsálemtől. Télen egyszerűbb az élet, csak a tempó nagyobb. :)