PROBABLY THE RAREST VOLKSWAGENS YOU CAN GET 1975(sept) SP2 2SEATER SPORTSCAR
sept 1975 VW SP2 1700cc Mango green 29,710 miles price £4650 UK stg was bought brand new in Bahrain , then shipped to the UK in 1978 , lots of history with the car ,old mots service, Original bill of sale etc car only travelled 1,159 miles between 1985 and 1995 then travelled 4,310 miles between 1995 and 1997 , car is in need of restoration hence price but she will start and drive, car is in Northern Ireland, buyer would need to arrange shipping
PH:07776329219 BEFORE 9PM THANKS ,NO WITHHELD NUMBERS Price: £4650.00 stg Or near offer
Láttatok már illyet?? Egy Ír apróhirdetésben láttam az imét.
a rohadás essen ezekbe a németekbe is, de most már komolyan.
e28ra megszüntették cikkszám nélkül a véget, erre nullakettesen meg megtalálom, de csak azért, mert egy ebayes linken aszongya az eladó, hogy erre mind jó.
aztán nullakettesre meg tényleg kapható.
amit megszüntettek, az a 82119413968 volt, amit meg lehet kapni, az a 82119413970. de nem írja ám oda, hogy figyimá, ehelyett van a másik, nem. cikkszám megszüntetve. ilyenkor felelevenednek gyakorló franciaautós emlékeim.
ez egy sima rátolós króm (nem polírozott, nem rozsdamentes, nem saválló, hanem króm) kipufogóvég, a cső, amire rá kell mennie, negyvenhatos külső átmérőjű.
nincs rögzítése, megáll magában.
ami a régi egycsöves kipufogómon volt, az úgy nézett ki, hogy egyetlen pontszerű beütés volt az egész csőnek a belső végén, ahogy föltoltam a csőre, az megszorult, odafeszült a kipufogócsőre aztán se tőlem-se hozzád, állt a helyén.
na ilyen kéne. gyáriban nem rendelhető, központi raktárban még elfekvőben sincs, 2007 novemberében helyettesítő nélkül megszűnt cikkszám.
most ilyen van, de ez kevéssé elegáns, még ha le is metélem a csavarok fejét.
Akár, de én a Discoverys Boys vagy éppen Chip Foose átépítjük úúú de brutál tunin festjük stb... Nézni jó meg érdekes, de valahol fáj a szívem mikor egy Bel Air-t átépítenek szemszögömből szétbarmolnak.
Ez de durva! (Es nalunk is van nehany ilyen bolond faszi, aki csak gyujtoget, semmit el nem ad, de fel sem ujit, aztan ha meghalnak, akkor kerdeses, hogy hol kot ki az evtizedek alatt felhalmozott cucc).