a Csepel 707 ráadásul még hangos is,szegény tűzoltóknak megkönnyebbülés volt a helyszínre érkezéskor kiszállni . Egy TÜ1-gyel , teli tartállyal , 60km/H a max.
Feláldoztam egy régi felnimet, elkészült a kísérleti fehérperemes gumi. Egyelőre teszt fázisban, azért is csak egyet próbálgatok belőle. Az első 40km-en nem volt gond vele, csak baromi könnyen koszolódik. :)
A technika egyszerű, fehér műbőrt ragasztottam az oldalára, persze a feliratok lecsiszolása és a zsírtalanítás után.
Szerintetek mit szólnak műszakin hozzá, hogy nincs rajta így a méret meg ilyesmi? A gumi másik felén megvan, dehát az belül van.
Tudom, hogy Trabin nagyon randa, de úgyse arra szánom a véglegest.:-)
Sosem fogom megérteni ha egyszer már nekiáll egy cikket írni valaki miért nem veszi a fáradságot hogy utánanézzen:( "ez a menő kisbusz, itt elől, nem volt jellemző, úgy emlékszem. Annál jellemzőbb a ZIL mögöttibusz, az Ikarus 620-as, amelyből 1959 és 1970 között 935 futott a BKV-nál. A hátrébb sorakozó öreg teherautók már nem felismerhetők nekem, de ott a kordon sarkánál jön még egy régi ismerős, egy Robur." CIKK itt
Nagyon sokan sorolták volna még el neki Hanomag , Framo, csőrős Zil, Zastava, Moszkvics sőt még egy D750 Csepel is látszik ahogy épp besorolni szeretne
Ps:az Ikarus az 630as volt úgy tudom, a 620as az a vonat lehetett amivel feljött a firkász pestre:DDD