Köszönöm a Kishölgynek! ;)) Ezért írtam, hogy ízlések és pofonok.... azt már megtanultam, hogy ha valamit én szépnek látok, minimális az esélye annak, hogy mások is pont azt látják szépnek... teháááát... :o)))
Egyszer én is félórát vártam míg előkerült egy csomagom. Rossz címet adott meg a vevő, és visszajött. Az egész postahivatal azt kereste. Leírtam pontosan hogy néz ki. Végül csak megkerült. Tegnap meg egy ajánlott csomag ott ült simán a postaládában. Akkor nem értem miért kerül kétszer annyiba, ha azt is csak simán bedobják. A lányom reakciója a nyuladra: " kicsit hosszú az orra. " A színével semmi baja : )
... hjaaaaaa, azt nem tudom. De még soha nem tűnt el egyetlen levelem, csomagom se.... tehát nyugi.... postáskisasszony meg majd keres másik munkahelyet. :o)))))))))))
... nemtom.... Nem ejkukk küldte? Azt hiszem Ő... te is küldtél nekem. Legközelebb kézbe visszük a babákat.... felülünk a vonatra... és jövünk-megyünk... ismerjük meg (és szeressük meg újra) kis Hazánkat-mozgalom. :O))
Van valami misztikája a színsorozatban elkészített figuráknak: egyszerűen sokkal vonzóbbak lesznek.. (biztos van benne valami marketing pszicho is, ha látsz sok egyformát, ami csak színében más, rögtön késztetést érzel, hogy válassz is egyet közülük.. :D)
Gondolhatod, hogy elmondtam... és felállítottam... és még a kolléganőjét is odahívta és együtt keresték... azééé' annyira könnyen nem lehet lerázni engem se. :o))
Hjaaaaaaa.... és eredetileg akartam egy ilyen nyuszit bugyikékben is.... töredelmesen beismerem, hogy lemondtam róla... ma elefánt készül.... és valami kis visszafogottabb színben... :o))
Van úgy (nálunk), hogy a nagy, alaktalan csomagokat külön teszik el.. Nekem többször kényszerült a postáskisasszony felállni a kényelmes (?)székéből, s valami redőnyös szekrénykéből varázsolta elő a csomagot.. Ilyenkor érdemes is mondani, hogy valami nagyobbat keresgéljen..
... kaptam teloszámot, hétfőn reggel betelefonálok, aztán rájuk burítom az épületet... soha nem tűnt el még semmi, szerintem ifjú hölgy nem elég alaposan kereste, mondjuk vagy 30-an álltak még utánam.
Nem volt neve, de a Cékla tényleg tök jó. :o) ... szerintem is bizarr.... álmaimban és elgondolásaimban nem ez volt a végeredmény, de hááááááááááát... ugye csak álmodozunk... álmodozunk... hogy jön a királyfi a lovon, aztán kiderül, hogy csak a ló lett a miénk... hát miért lett volna cegény nyuszka másképp. :DD
És ugye Cékla a neve? :D Elég bizarr kombi.. :D Én még egy ufónak nekiestem, már csak a karjait kell felvarrnom, csak a kötésemmel is az utolsókat bököm, lehet, az elsőbbséget élvez majd.. (Nemá', hoyg csak nyárra készüljön el.. :P)
Hú, bakker.. :( Remélem, meglesz azért.. Én mondtam B-nak, ha elkészül az új kerítésünk, akkora postaládát csinálunk bele, hogy egy A4-es pufiba tömött baba simán beleférjen.. :D Addig is, megbeszéltem a postással, s ha ilyen csomagom van,becsenget, ha nem jön össze, bejön a kertkapun és a kilincs alá tűzi a csomagomat.. Ezért szeretem jobban, ha nem ajánlott..
Láttátok a pink nyulamat? Óóóóóóóóóóóó, nem kérek véleményt.... de azt már megtanultam, szerintem mindannyian, hogy ízlések és pofonok.... és ez jó is így .... aztán hátha valakinek pont ez hiányzik a boldogságához! :oDDD
Pusszantás Lányok! Csók a Magyar Postának... tegnap végre eljutottam odáig, hogy beszasszéztam a gurulóért.... 3-án dobták be a cetlit, tegnap volt 5-e... sajna így jött ki az időm, deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... odaadom a cetlit, szépséges fotós személyi igazolványomat... ééééééééééééééés... csomi nincsen... nem találják... azt mondta a postásnéni, hogy menjek be hétfőn is, megkérdezik a kézbesítőt.... én meg nem mondtam, hogy anyááááááááááááááááááád! ... csak, hogy írja rá a papírra, hogy itt voltam, és kerestem,. Huhhhhhhhhhhhhhh......... még mindig tépem a hajam.... :o((
Persze, hogy nem.. Nekem is kéne valamilyen tavaszi sapit kötnöm a csajsziknak, csak még azt sem tudom, milyen kabátot adok rájuk, ha jobb lesz az idő.. :P Addig a sapka is függőben..
Julcsi, a köv. talin aztán mindenki Bolerót ajándékoz majd.. :D
Szép jó reggelt kívánok, mint hűtlen lesiolvasó. :D bocsi, nagyon elvagyok foglalva, mindenmással. de lesz ez még másként is. :) Még egy-két kemény hét.
Vendégség, unoka, készülődés a bölcsis vásárra, stb. A héten nagyon lebetegedtem, a munkából is hazazavartak, de másnapra jobbal lettem. Beszedtem megint valami jó kis vírust a gyerekektől. Farsanoltunk is a bölcsibe, kicsit megkésve, de nagyon jól sikerült. :)
Üdvözlöm az újakat. :) Ági örülök, hogy csatlakoztál, jól néz ki a babád. A saját munkáid is csodaszépek, főleg a sok keresztszemes hímzésed. :)
Nekem is van négy ufóm, amit fel kellene ruházni. Közben sapikat kötögetek családtagoknak. Unoka is itt huncutkodik.:) A februári közöst semmiképpen nem hagyom ki. :)))) Ugye azért nem felejtettetek el? :)))
Gratula!! Te választhatod a márciusi közöst! :)) Szerintem nagyon kedves lett!
Nekem megvan a Kemenes féle Festőnövények könyv, ha kell vkinek, szóljon! (Bár igen komoly füvészkerti ismereteket feltételez.. :D)
Kávéval festeni kétszer is meggondolandó: én nagyon szeretem az illatát, de hiába mostam ki alaposan festés után, olyan tömény kávéillata volt a babának varrás közben, hogy szinte hányingerem lett tőle.. :D
Ha rendes festékkel festetek (vagy bármilyennel), az ugye alaptézis, hoyg sok szín (vagy a komplementerek) összeöntéséből barna lesz. Procinál a másod vagy harmadfestések ilyen összelötyböléséből nagyon kellemes, napsütötte barna bőrszínt lehet kapni..
szépek a munkáid,végig nyálaztam a képtárad tegnap éjjel.. még kopácsolás irányban is mozgolodtál))) sok helyen összemosodnak a kézmüveskedés határai és sokoldaluan fel lehet használni, ha több technikában jártas vagy...
a babád helyes. én egy kedves óvónénit látok benne aki jól érzi magát a csoportban.
egy picit kötözködnék csupán a lábait nagyon vékonykának érzem a többi testrészhez arányitva.