Üdv mindenkinek,szeretnèk tanácsot kèrni. Akkumulátor csere történt (mind2) egy w 211 mercin , de továbbra is jelzi az aksi hibát ,töltès jó! Mit kène mèg ellenőrizni? Vagy törölni kène a hibát? Máskor csere után,autómatikusan megszűnt,de most nem Tipp?
Nemrég találtam, bevezetékeltem eszerint a 3 vezetékes kínai OBD adapteremet, faszán működik Delphi/Autocom olvasóval. 210-esen a motoron kívül lát egy csomó dolgot, váltó, légzsák, BAS, klíma. Hátha valaki hasznát veszi.
Segítséget szeretnék kérni, hogy w124 200d fékrásegítő vákuumdobot hogy lehet a legkissebb energiabefektetéssel kicserélni. Sajnos az enyém szuszog ha erőteljesebben fékezek. Cseredarab van, csak nem bontanám meg jobban mint amennyire nagyon muszáj. Előre is köszönöm!
Érdeklődnék hogy van e valakinek valami tippje melyik szenzor jeladó lehet az okozó.
Nos kezdet alapjárat ingadozás utánna ez elmult mert cseréltünk üzemanyag szűrőt.
Ma viszont kicsit megforszíroztam 1-2 megindulás után alapjárat környékén hallottam egy ilyen "bekopogás"
szerü hangott gondoltam megyek még egy kört vele következő sarkon kifordultam normál kigyorsitás közben EPC hiba megállt gyujtás le--> vissza az autó beindul megy tovább.
Magasnyomású szabályzó szelepre utalt a diagnosztika. ezt hogyan tudom kiszűrni?
2003-as w211 E270 CDI-ben ma cseréltünk új vízpumpát és klímakompresszort. Miután kicseréltük, elvittük feltöltetni a klímát, és miután feltöltötték, nem indul el a klíma ha bekapcsolom. Viilog és visszaáll az eredeti állapotába utána.
Aki tudja mit kellene tenni, kérem sürgősen jelezzen.
Nekem is így indult, hogy csak egy kis ez meg az, csinosítgatás... Aztán hengerek nem mentek, trafócsere átmenetileg oldotta meg, végül az ECU is elszállt. Szóval én megelőzném a bajt, más igazából nem is szívatott meg.
Nekem Rátz Gergely csinálta a kábelköteg javításá Csepelen, maximálisan elégedett voltam.
Amúgy nem vitatkozni szeretnék a kábelen, biztosan érdemes kicserélni, meg persze az esetleges zárlat, vagy más hiba tönkre teheti az ECU-t. Belátom mérnökként, hogy nyilván van értelme.
Nem véletlenek a leírások, meg értem, hogy javasolt. Meg is fogom csináltatni, amint találok rá valakit. Elsőnek az első és hátsó lököst kell megcsináltatnom, mert azért nem érezte annyira az előző gazda, az ütközők repedtek, töröttek. Maga a lökös test ép elől-hátul, de ezek javítandók, vagy cserélendők.
Na meg az automatában cseréltetek olajat, szűrőt. A tulaj elmondása szerint nem cserélt olajat a váltóban, míg nála volt, (7 év) azelőtt a sógora cserélt.
Egyebekben mindene működik, remek a klíma, fel volt újítva, nemrég volt motorolaj csere, pollenszűrőt is cserélt. Kaptam hozzá pár tartalék alkatrészt, sok minden gyári, még az ablaktörlő lapát is.