Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Lehet rossz volt a kérdés!:) csak tapasztalatot szerettem volna mindkettő munkájáról, nem összehasonlítani. Attól esetleg hogy valaki nem elismert vagy éppen nem ismert és nem nyert dijakat meg dolgozhat kiválóan:)
Ronya1 köszi az infot!
Hajlok a Szalontai felé hamarabb el tudja készíteni és már tegnap egyeztettünk. Még ma felhívom pontositas miatt és szerintem belecsapunk:D
A tradi bacsis bicskakhoz ugyis várni kell még kb 2 honapot h megtudjam hogy mikor tudja megcsinálni és kitudja mennyit h kesz is legyen, amivel bajom nincs de addig is kell egy Szalontai féle :)
Már nekem is van egy, tegnap vettem a késportálon.
Még nincs nálam, a hét folyamán megkapom!
A hétvégén kipróbálom, nem ķókuszrostot darablok vele, mert az egy gyilkos anyag.
Egy új Fallkniven S1-nek egy huzással kivette az élét és úgy össze karcolta mintha egy erdőt vágtam volna ki vele, igaz egy préselt tömb volt. Láttam Thandokan késeit, én nem mondtam, hogy nem jók, de egy nemzetközileg elismert késkészítő mesterel nem kellene összehasonlítani. Mobilról írok remélem nem túl sok hiba lesz benne! :-))
bár azt már a legelején tudtam hogy nem vitrinbe lesz tartva, de arra én se gondoltam hogy mindjárt vasazni fogok vele arra ott van a kisebbik nieto, az már mindenen keresztül ment amin keresztül lehetett menni, akár az 1mm vaslemezen is ;)
akartam csinálni egy összehasonlító képet, de úgy lett sz@r ahogy van :))
kb semmi se látszik, majd keresek valami rendesebb hátteret
és csináltam egy kis kés tesztet némi poros kókusz rost vágás volt a munka
ez egy kocsi ülés anyag volt és kukázva lett, így feltétlen össsze kellett vágni;)
sajna belevágtam egy rejtett huzalba(3 oldalról látszott u alakban de volt egy plusz pálca nem látható helyen), ami azért megviselte az élét, még úgy is vágta a rostot, de belenézve már meglátszódott az él
azért a rugóacél nem téveszt......
így lehetőség nyílt az élezéshez is, ami egész könnyen kivitelezhető igaz olyan kövem van ami vitte az s30v anyagot is, majd még az 500 forintos kaszakövet is megnézem mit kezd vele
Mondok én erre valamit. Nem tisztem senkit minősíteni meg nem is érdekes annyira a véleményem ,de azért lássuk be , "hogy a nem ugyanaz a kategória " érdekes a számomra.
Én ismerem Thandokan munkáit,fogtam a kezembe már sok kését,és bőven látszik a fejlődési görbe. Ezt kidolgozottságra értsd. Ja és mindent kézzel csinál jószerivel teszem hozzá. Szerintem jó késeket készít. Eleve túl van ez spilázva,ha van egy jó anyag ,az jól van hőkezelve akkor ott nem lehet baj. Mivel tudom,hogy hőkezeléssel foglalkozik ,így abban nem lehet hiba,ebben nagyon alapos.Innentől a kinézet és az ár eldönti kinek kell amit csinál,de ,hogy rosszabb vasakat nem ad ki a kezéből mint bárki abban biztos vagyok.
de nagyon sokat is ér! :) mióta használod és mire? jól bírja? nem igazán találtam róla sok infót neten csak itt, hogy szépen dolgozik, de hogy mennyire tartós a munkája, azt nem tudom:(