Keresés

Részletes keresés

FurcsanyGyerencc Creative Commons License 2014.03.03 0 0 471

A  könyvet kb 15 embernek küldtem el abból jó ha három megköszönte, utána már nem küldtem senkinek.  Ezek után ha kell valakinek a könyv akkor 1500 ft-ért elküldöm és nem kell megköszönni :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.03.02 0 0 470

Sziasztok! El tudnátok küldeni nekem is ezt a könyvet? Új barátnőm van, és nagyon szeretném, ha vele végre rendben működnének a dolgok, de semmiképpen nem szeretnék ezért gyógyszert vagy érzéstelenítőt használni. Minden olyan könyv érdekel, ami természetes megoldásokat javasol. Köszönöm szépen előre is, és sok sikert a sorstársaknak!

somika71 Creative Commons License 2014.02.24 0 0 469

Kissé korai magömlésem kezeltetném vállalkozó kedvű hölggyel:-)



fsafix Creative Commons License 2014.02.24 0 0 468

Ez a gyógytea mennyi idő után hat?

Előzmény: xyzzz7 (466)
lejmamo Creative Commons License 2014.02.15 0 0 467

NA szoval mint mindenki mas En is atestem ezen a dolgon. A megoldas fejben keresendö ha ott rendbe vagy mindehol rendbe vagy. De mitöl leszel rendbe fejben ? Ha sikerelmenyek ernek. En is kerestem dolgokat hogyan tudom tovabb huzni stb. En gyakoroltam/gyakorlok multiorgazmusos ferfi. Ami tutira bevalik 200% suifan kwang . sexshop internet barhol betudod szerezni neten levan irva a hasznalata de ne sokat tegyel ra mert ugy elerzesteleniti,hogy az eltbe nem mesz el es nem erzel semmit durva. Szepen vidd fel vard meg a 1,5-2 orat jol mosd meg aztan minden oke lesz hidd el a parod se fogja banni. Nekem ez bevalt plussz a legzögyakorlatok nagy levegö mikor azt erzed h mennel el es tiszta fej egy ket jo szex sok gyakrolas es meg lesz az eredmeny,ne adjatok fel. En megcsinaltam.Szep napot. 

xyzzz7 Creative Commons License 2014.02.14 0 0 466

Sziasztok! Inkább csak álnéven írnék ide. Én is sokmindennel próbálkoztam már, de sikertelenül, legfeljebb kisebb-nagyobb sikeres szakaszok voltak a dologban. Gyógyszerekkel még nem próbálkoztam, ami viszont bejött, az a Ginseng nevű tea, vagyis ilyen kis gyógynövényes cucc, amit teához lehet adni. Több gyártó is csinálja, én Dr.cheneset szoktam venni, egyetlen hátránya, hogy nagyon könnyen hozzászoksz, tehát egyszer kétszer működik utána pár hétig semmi hatása, szóval szüneteltetni kell, aztán megint segít kicsit. Ártani nem árt mivel csak gyógynövény.

Én olvastam több könyvet is, de egyiknél sem történt sajnos nagy áttörés. Vannak jobb napjaim, de több a rosszabb sajnos. Még egy rövid fék műtétet is bevállaltam, hátha segít, rosszabb nem lett, de jobb sem sajnos.

23 éves vagyok, szóval úgy érzem van még remény, csak már nem sok sajnos.

FurcsanyGyerencc Creative Commons License 2014.02.14 0 0 465

Az a baj ezekkel a gyógyszerekkel hogy az ingerületátvivő idegeket blokkolja,lassítja. Na már most ha beszeded akkor szerintem másra is kihat nem csak a magömlésedre. Egyrészt lehet hogy sokáig fogod birni az ágyban, viszont mellékhatásként szinte mindenkinél előfordul álmosság fáradság és még ki tudja mi még. A hosszútávú hatásokat meg maguk a gyártók sem tudják. Én ezért tartok nagyon az ilyenfajta gyógyszerektől. Ezért próbáltam inkább a helyi érzéstelenítés felé fordulni inkább. Nekem ami jó volt az egy ismert óvszergyártó terméke amiben érzéstelenítő van azzal egész jól birtam viszont a barátnőm egy hónapos használat után allergiás reakciókat mutatott, igy nem lehet használni. Most próbálgatok ilyen szexshopokban kapható érzéstelenitő kenőcsöket. Inkább kevesebb mint több sikerrel. Ha van valakinek ilyenekkel tapasztalata szivesen veszem ha megosztja.

Előzmény: fsafix (464)
fsafix Creative Commons License 2014.02.14 0 0 464

Azért kéne valami mást kitalálni, ami nem káros a szervezetre de mégis hat.

Ezeknek az antidepi gyógyszereknek mik az alapanyaguk vagyis mi az amitől nem megy el korán az ember.

Hol lehet ezek összetevőiről megtudni valamit.

Bízok most valami gyógynövényben

Előzmény: ERMANO (462)
fsafix Creative Commons License 2014.02.14 0 0 463

ilyen sztorim nekem is van. hasonló buli utáni dolog. a szex meg olyan helyen volt ahol egy hatalmas tükör tetőzte az élvezeteket. Hát mondanom sem kell volt vagy 40perc de kőkeményen meg lett adva a dolog a leányzónak. Azóta is reménykedek 

Előzmény: ERMANO (462)
ERMANO Creative Commons License 2014.02.14 0 0 462

Nem találom a megoldást e témában--sajnos érintett vagyok :(

 

Van egy sztorim aki akarja elolvashatja---de ez nem megoldás csak tapasztalat volt !!!

 

Szóval egy buliban voltunk a bnőmmel !!Iszogattunk én jóval többet mint ő,nem voltam részeg,nem voltam csontra benyomva de volt bennem pár sör meg jó pár tömény is,szóval mikor hazaértünk egymásnak estünk csókok terén és nagyon kívántuk egymást megbeszéltük,h letusolunk közösen és folytatjuk a szobában !!De már a tus alatt egymásnak estünk és ki sem jöttünk a fürdőből mert fölfeküdt a mosógép tetejére és elkezdtük a dolgot !!Meglepődtem saját magamon,h ennyire jól bírom mert kb olyan 20-25 percig szeretkeztünk így és csak akkor mentem el míg ő ez alatt 4-er is elélvezett és lihegve meg a nyakam harapdálva kérdezte,hogy mi van most veled ???Életem legjobb dugása volt :)

Azóta sem volt ilyen !!

Mert nem akarom piához kötni a dolgot !!!

 

Ui:

Egyébként a nagyon korai élvezők közzé tartozom mert minden szex előtt orálisan elégítem ki a bnőmet úgy,h ő el is élvez és tiszta lucskos meg nedves a puncija és miután elélvezett vagy magárahúz vagy ráműl lovaglóba vagy kutyapózba csináljuk de végül is az én esetemmben teljesen mind1 mert szégyellem de leírom,hogy kb 15-20 másodpercig bírom és ezt nagyon rosszúl érem meg !!

 

Nem tudom mi az oka,vagy annyira felizgulok miközben kinyalom vagy nem tudom de nagyon szeretném azt elérni mint azon az ominózus éjszakán !!

Búza Mátyás Creative Commons License 2014.02.10 0 0 461

hello valaki legyen szíves és küldje át nekem is:) buzamatyi93@freemail.hu

badzso1985 Creative Commons License 2014.02.08 0 0 460

Hali.én is a könyvet szeretném,ha megszerzem mindenkinek elküldöm!

Törölt nick Creative Commons License 2014.02.07 0 0 459

Sziasztok sajnos én is hasonló problémával küzdök, legutobbi probalkozásnál azt kaptam hogy "ennyi ?? " szemöldök fel. Hat nem volt jó érzés...

Gyógyszert nemszivesen próbálnák, de visszaolvasva látom hogy valamilyen könyvrõl beszéltek, ha valakinek megvan hálás lennék ha elküldené keksz28@indamail.hu ra.

Üdv.

fsafix Creative Commons License 2014.02.07 0 0 458

Tud valaki esetleg olyan gyógynövényről ami hat a központi idegrendszerre?

Én a komló-t mint növényt olvastam hogy hat a KM-re

A lényeg az lenne hogy a hatása olyan legyen mint pl. az alkoholnak pozitív értelemben.

Végül is van ebben valami, mert hát ugye az alkohol, a kávé a canabis meg tököm tudja még milyen növények hatnak rendesen a szervezetre. Ha vlaki tud erről a komló dologtól többet írj le

badzso1985 Creative Commons License 2014.02.07 0 0 457

Sziasztok.Nekem is hasonló a problémám.Gyógyszer szóba sem jöhet,tehát csak a könyv maradt,de megvenni nem tudom,nem a pénz a gond,nem Magyarországon élek.Ha valaki eltudna küldeni nagyon hálás lennék!Meg valami jó tanács is jöhet.Előre is köszönöm!cimem:badzso1985@gmail.com

ERMANO Creative Commons License 2014.02.05 0 0 456

Hali !!

 

Én is a korai magömléssel küzdök :(

Az érdekellne,hogy van itt olyan egyén aki próbálta már a viagrát ???

Nem potencia gondom van,csak úgy hallottam,hogy ha viagrát használsz akkor az élvezés után sincs lankadás mert addig merev amíg tart a hatása !!!

 

Ez igaz ???

 

Mert szeretnék hosszú ideig megfelelő élvezetet a bnőmnek !!

 

Ha van itt olyan aki próbálta akkor írja már meg a véleményét,hogy tényleg igaz e a folyamatos merevség élvezés után is !!

 

Köszi előre is !!

mema/82 Creative Commons License 2014.01.23 0 0 455

Köszönöm a gyors válaszokat és a segítséget!!!!

Előzmény: Törölt nick (454)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.21 0 0 454

25mg De lehetőleg orvossal írasd ki és ne magánúton szerezd be :) Remélem nálad is jól fog működni!

Előzmény: mema/82 (452)
DVD MANUS Creative Commons License 2014.01.21 0 0 453

Sziasztok

Segítséget keresek,bár nem korai magömlés a gondom.Inkább a magömlés hiánya bizonyos szituációkban.

Pontosabban csak orálisan tudnak kielégíteni.Természetesen ez nem volt mindig így.Alig múltam 45 éves.

Amióta szexelek minden rendben volt. Kb egy éve küzködök a problémámmal.

Tud valaki segíteni vagy ajánlani más fórumot.

Köszi a segítséget.

mema/82 Creative Commons License 2014.01.20 0 0 452

Köszönöm hogy foglalkozol a kérdéseimmel!!! Még azt szeretném megkérdezni hogy az anafranilnak melyik típusát szeded mert láttam van 10mg 25mg meg 75mg. Megírhatnád a fajtáját. Nagyon jó hallani hogy így bevált Neked. Sajna bennem van egy ilyen marha teljesítménykényszer hogy mi van ha felsülök és túl gyors leszek. Van amikor tovább bírom van amikor meg nagyon gyorsan vége. Tehát ezt a ráparázást akarom egy kicsit leküzdeni. Várom válaszod és bocs ha tolakodónak tűnök nem akarok az lenni. üdv.

Előzmény: Törölt nick (451)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.20 0 0 451

Mivel én enyhe depresszió miatt is használni kezdtem ezért minden nap szedtem az elején. Kb 1 hét volt a hozzászokás. Ha hozzászokott a szervezeted akkor nem lesz később álmosító hatása sem. Az első két nap eléggé kiütött engem is de most már semmit nem érzek tőle. Van hogy 2 napig is elfelejtem bevenni de még akkor is működik. Mivel heti 3 nap biztos van szex ezért igyekszem rendszeresen szedni, most már csak felet. (Próbáld ki féllel és majd meglátod elég-e.) Ez a gyengébb gyógyszerekhez tartozik egyébként. De mindenkinek magának kell eldönteni hogy ezt bevállalja-e. Mint minden gyógyszernek ennek is lehetnek mellékhatásai! Mielőtt bárki leharapná a fejem, jelzem senkit nem akarok rábeszélni! Nekem csak ez működik úgyhogy szedem. Lett barátnőm, jó a szex (most már a partner is élvezi) mondhatnám hogy boldog vagyok. :)

Előzmény: mema/82 (449)
masszírozó pár Creative Commons License 2014.01.20 0 0 450

A korai magömlés egy rosz beidegződésből fakad. Túlzottan alacsony az ingerküszöböd szex közben, ezen kell változtatni és nem a gyógyszer az egyedüli módszer. Írj e-mailt, beszéljünk róla!

 

Előzmény: brodd (440)
mema/82 Creative Commons License 2014.01.19 0 0 449
Sziasztok! tiranosu tőlled kérdeznék ismét bocs hogy zargatlak de amit írtàl gyògyszert ezt milyen rendszerességgel kell szedned és mennyit kell bevenni belőle mivel ezek elég kemèny dolgok elég esetleg egy fél szem. Aktus előtt vagy rendszeresen kell szedni. Bocsi hogy ennyit kérdezek. Nagyon köszönöm ha vàlaszolsz! Üdv.
Előzmény: mema/82 (443)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.19 0 0 448

Bocs de ezt nem tudtam kihagyni!

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.19 0 0 447

Reggel 5:30,az korai??? 

Kovács Feren Creative Commons License 2014.01.19 0 0 446

Hali

Valaki nekem is eltudná küldeni a könyvet? előre is köszönöm!

brodd Creative Commons License 2014.01.15 0 0 445

Sziasztok!

 

A könyvet, ami a ezzel a problémának a megoldásával foglalkozik vakai nekem is eltudná küldeni?

 

szb92citromail.hu

 

Köszönöm!!

 

szegedikan77 Creative Commons License 2014.01.14 0 0 444

Valaki el tudná küldeni a könyvet?

Mail public

mema/82 Creative Commons License 2014.01.14 0 0 443
Köszönöm válaszod!
Előzmény: Törölt nick (442)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.13 0 0 442

Szia. Több fajta is létezik. Majd az orvos eldönti hogy melyik jó neked. Most nálam az anafranil működik.

Előzmény: mema/82 (441)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!