Talán a fórum olvasói közül még nem használta senki ezeket a gumikat. Én nem árulom, gondolom a többi itt lévő koilléga sem. Így visszajelzésünk, tapasztalatunk nincs.
Nem, megméri mekkora kell, én csak annyit mondtam neki hogy 66-os a tengelycsonkja a kocsinak és vittem neki az egyik nyári felnit (még a téli volt fennt)...
Igen. Budapest. Azt monták nekem a gumisok is, hogy esztergályoztatni kell, de aztán azt hallottam, hogy lehet készen is kapni. A másik, hogy esztergályoztatni minta alapján kell? Vagy hogyan? Az a baj veluk, hogy már eléggé megviseltek, és félek, hogy a következő kerékcserék valamelyikénél (ami nem ma lesz, csak érdeklődöm) eltörnek, és akkor gáz van.
egy esztergályos kisiparossal jössz ki a legjobban, nekem 400FT/db-ért csináltak kb. 0.3 mm vastagságút, gondolom Budapest, így neked Tolna megye nem kóser
Valaki meg tudná mondani, hogy King típusú alufelnihez hol tudnék tehermentesítő műanyagot venni? 15-ös alufelniről van szó, ami egy 98-as S40-es Volvo-n van. Ha ez számít valamit egyáltalán.
Kene majd nekem gumi a BMW-emre, de csak 2-3 het mulva, lattam csak 4db van mar a listad szerint. Gondolom ha elfogy tudod potolni, vagy mast adni, ha ennyi gumid van ugyis raktaron.
A keszleten kivul befolyasolja meg valami az akciot? Merthogy a mostani gumikat junius elejen a Hungaroringen kinyirnam, csak utana lenne esedekes az uj.
1999/10 Audi A4 1.6 -ra keresek 205/55 R16-os prémium nyári gumikat, amelyek jó úttartást biztosítanak esős úton, halk és jó a menetkomfortja...
Milyen gumikat ajánlotok? Mit érdemes felrakni? Érdemes hozzá valami használt Audi felnit venni? Néztem az Alessio és Replika felniket is... Van értelme ilyenbe beruházni?! Milyen áron (reális) lehet és érdemes rá felnit venni?
Nyitok a honlapomon lévő fórumon külön oldalt a delti cégnek. Akit az érdekel, oda lehet küldeni, nem kell havonta újra leírni. Továbbá kössz a kimrítő választ fistic kérdésére.
Hiába, akinek türelme és ideje van + ÍRNI is tud...