Keresés

Részletes keresés

deme65 Creative Commons License 2025.05.19 0 1 516223

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/05/revesz-attila-a-kisvardanal-betoltott-kettos-feladatkorerol-mentalisan-nagyon-el-szoktam-faradni   Abszolut sportszerütlen ez az ukrán fiók csapat. Révész róka már előre vizionálja az estleges vereség magyarázatát.

tex66 Creative Commons License 2025.05.19 -1 0 516222

Az utolso 5 fordulot illett volna. Ezt irtam par napja..

Előzmény: vejling (516217)
metalisforever Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516221

Hm. Nem egészen. A testvériség, szabadság, 3 tábor barátság jegyében mentünk az újpestiekhez. Szó nem volt a Fradiról. Vagyis, dehogynem, szidtuk őket.

Az más kérdés, h vállaltan honvédosokkal nem találkoztam az egyesülés után. (Alapvetően, amikor gólt lőtt a Honvéd, látszott, h vannak honvédosok az alsó karéjban, - felugrálás, zászlók ., de nem ültek össze tábor szerűen, és sztem maradtak a helyükön a számukra semleges meccsen.)

A lilák a Stefánia út felőli eredményjelző melletti szektorban gyülekeztek, és mentek át a Verseny utca felőli oldalra, ha oda támadott az Újpest. Utóbbi annyiban volt érdekes, h a zöldek a 23-24-25-ös szektorokban voltak azon az oldalon (a felső karéjban.)

Előzmény: Hawkmoon269 (516198)
PePa VASAS Creative Commons License 2025.05.19 0 1 516220

Kérdéses... 

Bezzeg minket elpüföltek 1,5 hónapja 3:0-ra. De igazándiból a rá következő 2 idegenbeli meccsen (BVSC, Szentlőrinc) csesztük el, mindkét esetben vezettünk, aztán mégis kikaptunk. Ha azt a 2 meccset győzelemmel behúztuk volna, már meglenne a feljutás... 

Előzmény: recsab (516216)
tex66 Creative Commons License 2025.05.19 -3 0 516219

Be sem mertem irni a becsult osszeget. Egy biztos a Kovesd nem lessz onmaga ellensege. Viszont ,a Honvednak remek lenne ,ha letudnanak minket az nb2-bol , hiszen feljutasban fognak jovore gondolkodni. Es visszatertunk a 2 honappal ez elotti iromanyhoz , hogy mi nem tudunk az utolso forduloban feljutni ,mivel, a Varda nem igazan a baratunk , illetve Revesz maris a csapat lecsereleserol beszelt ma. Szetestek. Annyi eselyunk lehet , hogy a jatekosai uj csapatott keresve kitesznek magukert.

Előzmény: taka63 (516218)
taka63 Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516218

Ja meccsenként sok milliókat, azt nyugodtan szorozd meg 16-17-tel, száz milliós nagyságend az összeg az egész idényt tekintve.

Megjegyzem ez bagatel az nb2 és nb1 közötti MLSZ és egyéb pénzek különbségéhez képest. 

Előzmény: tex66 (516214)
vejling Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516217

A mi kezdési időpontunkkal egyezően módosították a Kisvárda - Kazincbarcika kezdési időpontját is. Így korrekt.

Mindörökké VASAS!

recsab Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516216

szerintem ma a Kövesd megfogja a Barcikát...

taka63 Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516215

Ja négy pont kell nekik a feljutáshoz, az meg minimum két forduló alatt jöhet össze 

Előzmény: PePa VASAS (516212)
tex66 Creative Commons License 2025.05.19 -2 0 516214

sportvezető arra is kitért, hogy egy esetleges feljutás esetén hol rendeznék meg a Kazincbarcika hazai bajnoki mérkőzéseit.

„Bár új a stadionunk, sőt a pálya talaja, a világítás az egyik legjobb a környéken, az élvonalra mégsem alkalmas a létesítmény. A legnagyobb gond az, hogy több mint kétezer szurkolónak kellene biztosítani a fedett lelátót, ez sajnos nem áll rendelkezésünkre, s úgy tudom, gond az is, hogy a VAR-kocsi működésének sincsenek meg a feltételei. Ezért két helyszínt jelöltünk meg, Diósgyőrt és Mezőkövesdet(!), valószínűnek tartom, hogy a kérelmeket elbíráló testület a tőlünk valamivel több mint nyolcvan kilométerre található, az élvonalra szintén alkalmas mezőkövesdi stadiont fogadja majd el hazai pályaként.” A feljutas kerdese eldolt. A Kovesd milliokat fog palyahasznalati berletidijbol behuzni PONT. Nem okolhato ezert senki mas CSAK MAGUNK

taka63 Creative Commons License 2025.05.19 0 1 516213

Sajnos meg kell várni amíg kifut ez a szerződés. Addig ez lesz, mert erre a felületre már nem áldoz senki.

Előzmény: vasas11 (516208)
PePa VASAS Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516212

Nem.

A feljutás mindenképp az utolsó fordulóban dől el. 

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (516210)
PePa VASAS Creative Commons License 2025.05.19 0 1 516211

Bárcsak nyerne, akkor visszajutna a kezünkbe a sorsunk... 

Előzmény: wizardry8 (516189)
Beaverfieldmarketplace Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516210

Ha nyer ma a Kazincbarcika akkor feljut? 

PePa VASAS Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516209

Nekem most per pillanat működik a https://www.vasasfc.hu/

(a FB-on keresztül is)

De volt már, hogy egyáltalán nem ment... 

Előzmény: sziszi-48 (516207)
vasas11 Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516208

Rendszeresen előfordul, elég gagyi az oldal, ha jól emlékszek akkor ez még talán Vancsa sara, bár az elmúlt 7 évben lett volna idő jobbat csinálni, valszeg nem volt rá igény...

Előzmény: sziszi-48 (516207)
sziszi-48 Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516207

Nem tudom, hogy kinek van még rajtam kívül a Vasas FC honlap megnyitásával.

Napok óta nem tudom megnyitni, már a facebookon lévő linkekkel sem.

Az ide bemásolt linkkel sem nyitja meg.

vilni2347 Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516206
vilni2347 Creative Commons License 2025.05.19 0 2 516205

Változott a Honvéd elleni meccsünk kezdési időpontja2025-05-19 12:30

A szezonzáró bajnoki mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

A dátum változatlan maradt, viszont aznap háromnegyed órával később lépünk pályára az Illovszky-stadionban, a kezdési időpont 17:45-re módosult.

Majdnem ideírtam, hogy f@sza, de Tanárúr leb@szott volna, mert mindkét szó csúnyább, mint a sz@r(akispest)

Novelist Creative Commons License 2025.05.19 -1 1 516204

Józsibá' ilyen soha többé nem lesz. Erre felesleges várni. Nyugodtan jöjjön ki. Csak hozzon szundi füldugót! ;-)

Előzmény: VASAS.JOCÓ (516203)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 2025.05.19 -1 4 516203

1967-1971 között egymás mögötti két utolsó padban ültünk a kőbányai Szt. László Gimnáziumban négyen. Tibi fradista volt, Lali az Újpestnek szurkolt, Gábor csapata a Honvéd volt, én meg piros-kékekért rajongtam. A hétvégi eredmények tükrében a hétfő reggelek sajnálkozó, ironikus megjegyzéseket hozhattak azoknak, akiknek csapatai vereséget szenvedtek, de gyűlölködésnek, utálatnak nyoma sem volt. Bár Lali már nincs közöttünk, a többiekkel ez így van mind a mai napig. Gáborral utoljára azon a meccsen ültem együtt Kispesten, amikor Osváth góljával győztünk. Barátom elismerően nyilatkozott a csapatomról... Tibivel az a Fradi-Vasast néztük együtt (tévén), amelyen a végén Ferenczi Pista rúgott két gólt. Békésen öblítettük le az izgalmainkat...Rosszul sikerült volna fiatalkori szocializációm?... 

Olyan miliő, viselkedés és beszéd kellene a stadionokba, amely alkalmas és méltó arra, hogy gyermekeket vigyenek ki a szülők a meccsekre!

Előzmény: demircella (516194)
VASAS77 Creative Commons License 2025.05.19 -1 1 516202

Úgy gondol nem csak magad bünteted, mert sokan szeretünk és tisztelünk Téged és hiányoznál ha nem látnánk többet a meccseken!

Előzmény: VASAS.JOCÓ (516201)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 2025.05.19 0 0 516201

Arra nem gondoltam, hogy ezzel bárkit is büntetni szeretnék... Ha mégis így lesz, kizárólag magamat büntetem a döntésemmel.

Előzmény: Novelist (516190)
kristi Creative Commons License 2025.05.19 0 2 516200

Hát ez pedig így lesz, hiszem a honvédosok direkt azért jönnek, hogy kárörvendjenek!

Annyi eszük nincs, hogy sokkal jobban járnának , ha most feljutnánk és jövőre kevesebb ellenlábassal kéne megküzdeniük, de már a Kazincbarcika elleni meccsükön látszott hogy direkt könnyen adják magukat..

Amúgy a tegnapi Kisvárda elleni összecsapásukon többször is felharsant az : angyalfőldi cigányok....rigmus!

Előzmény: VASAS.JOCÓ (516180)
Novelist Creative Commons License 2025.05.19 -1 2 516199

Így-így. Mentünk fel a felső karéjba. 

Előzmény: Hawkmoon269 (516198)
Hawkmoon269 Creative Commons License 2025.05.19 -1 5 516198

Nem egészen, én úgy emlékszem, hogy anno mi inkább a Fradit támogattuk vagy maradtunk a helyünkön! De az biztos, hogy akkor legalább annyian voltunk, mint a Honvéd (akkor még nem hívták őket úgy, hogy Kispest és a piros-fehérek voltak) vagy inkább többen egy kicsivel, de az biztos, hogy ők a Fradi ellen egybeolvadtak, csak a rendszerváltás után találták meg az "identitásukat", mire sikerült megemészteniük, hogy nem az játszik náluk, aki megkapta a sorkatonai behívóját, majd jött az újabb nagy pofon, amikor a jelenlegi legnagyobb szurkolójuk, a Barátság érdemrenddel kitüntetett miniszter főnöke lenyúlta Puskást... De a Havannán mindig nehéz sora volt az embereknek...  

Előzmény: wizardry8 (516197)
wizardry8 Creative Commons License 2025.05.19 0 1 516197

Pedig anno a kettősrangadókon még az volt hogy a későbbi meccsen az FTC játszott és akkor összeállt mint a 3 tábor (Dózsa-Vasas-Honvéd) a Fradi ellen szurkolni. 

Előzmény: demircella (516196)
demircella Creative Commons License 2025.05.19 -1 2 516196

Akkor nem érdemes időt és pénzt vesztegetned rá. Ez évtizedekre visszamenő ultrás történet. Ők ütöttek, betámadták a mieinket, mi visszaadtuk, aztán megint ők jöttek, mi visszaadtuk. Hogy miért is kezdődött az egész, valaki biztos emlékszik rá.
Azt hallottam, hogy a fiúk most is bonyolult matek feladatokkal fogják szórakoztatni egymást…

Előzmény: VASAS.JOCÓ (516180)
Törölt nick Creative Commons License 2025.05.19 -1 0 516195

Én meg azt hittem, hogy a Bogyó és Babóca.🤣🤣🤣

Előzmény: Szvik9 (516193)
demircella Creative Commons License 2025.05.19 -1 2 516194

Akkor írnék pár szót az utánpótlás hétvégémről. Pénteken az U17 második félidejére sikerült kiérnem. Addig 0:0 volt. A srácok rendesek voltak, mert csak azután rúgtak két gólt, hogy elfoglaltam a helyem a nézőtéren. A vége 2:1 lett. Miután a második Honvéd kikapott Felcsúton, így az U17 egy fordulóval a vége előtt 4 pont előnnyel áll az U17 ORSZÁGOS KIEMELT BAJNOKSÁG-ban (olyan noname csapatok előtt, mint a Ferencváros, MTK, DVSC, DVTK, Videoton, Fehérvár, Győr, Puskás Akadémia, hogy csak az NB 1-eseket említsem..), így már szólt a végén az "Aki ugrál angyalföldi...".

Mindezt úgy, hogy a az U17 válogatott Esery és Rab Bence nem játszott... Esery padozott, Rab meg a kettőben nyomta vasárnap.

Utána az U19 játszott. Kikaptak 2:0-ra a nyolc ukránnal felálló Kisvárdától. Az U19 olyan U19 tartalékféle volt, hiszen itt játszhatna koránál fogva Girsik, Molnár, Barkóczi az egyből, Mikolay meg jópáran a kettőből - majd nézzétek meg az életkorokat lejjebb. A srácok becsülettel küzdöttek, de nem jött össze a befejezés. Az ukránoknál meg volt egy Bárány (DVSC) testalkatú, de villámgyors center aki vágott két gólt az első félidőben, aztán kibekkelték a másodikban. 

Vasárnap a kettő idei utolsó meccse volt műsoron. Talán az idény leggyengébb játékával, de nyertünk. Az öt sárga lapja miatt nem játszó Rideg nagyon hiányzott előről. Nem tudták a srácok a megszokott játékukat játszani. Feltűnő volt, hogy az elején mennyi egyszerű átadást rontottak el - senkitől sem zavartatva - a fiúk. Ebből lett a 3. percben egy szöglet, ami után nagy kavarodás végén a BKV bekotorta a labdát. Mintegy 30 percig rá sem lehetett ismerni a csapatra. Igaz addig a BKV is bírta erővel. Az egyenlítés egy mintaszerű támadás után született. Indították Mikolayt a bal szélen, levitte alapvonalig, onnan erővel becenterezte, Jován pedig remekül érkezett és egy gyönyörű fejessel becsúsztatta a hosszúba. Utána gyűrték egymást rendesen a csapatok. Ment a bruszt, botrányos bíráskodás mellett. Minden 50-50-es esetet ellenünk fújt, ellenünk nyilvánvaló szabálytalanságokat nem torolt meg, náluk meg ment a halálhörgés, földverés és fújt is egyből. Ja, hogy a fújás után már nem fájt semmi és mentek tovább mintha mi sem történt volna. Gyomorforgató volt. Amikor agyonrúgták egyik játékosunkat a partjelző és a spori előtt, továbbott intett, majd amikor a kispadról mindenki felugrott reklamálni, akkor a  technikai vezetőnknek adott sárga lapot. Kapta is az ívet rendesen (mármint a spori...). A végén már mindenki elkönyvelte a döntetlent, amikor mintha kopírozták volna az Előre gólját a fiúk, egy szöglet után flipperezett a labda az ötösön belül, a kapus kétszer is hatalmasat védett, de csak nem tudták elrúgni a labdát, majd a kavarodásból valaki bekotorta a győztes gólt. Többek szerint Jován, a jegyzőkönyv szerint öngól volt. Utána öt perc hosszabbítás. Kihúztuk valahogy. Meg kell említenem, hogy Sonkabá jó ütemben és jókat cserélt, sikerrel szervezte át a csapatot. Sokkal stabilabbak lettünk.

Megint csapatként működtünk jól, több gyenge egyéni teljesítmény mellett (nem emelnék ki lefelé senkit - az egész éves teljesítmény miatt inkább hagyjuk...) A Vasas II most a második helyen áll 62 ponttal a 61 pontos Gyula - velük játszunk jövő héten Gyulán - és az ugyancsak 61 pontos Monor előtt. A fiúk a legrosszabb esetben is a 4. helyen végeznek a csoportban. Bármi lesz is a vége, megérdemlik ők is a gratulációt. (Az összes NB 3-as második csapatot figyelembe véve a négy csoportból, csak a Ferencváros II szerzett ugyanannyi pontot, mint mi.)

Csak, hogy érzékeltessem, milyen életkorú volt a csapat (zárójelben a cserék kora): 19 - 17 (18), 19, 22, 19 - 20 (17), 22, 17 (16), 17, 17 (17) - 17, 17. 

Átlag életkor: 18,18 év... Visszajátszó az első csapatból nem volt.

Mindezt azok kedvéért is írtam, akik szerint a Vasasnak nincs utánpótlása. Ja, hogy az első csapat győztes gólját is a 17 éves Barkóczi szerezte, azt már meg sem említem. Bátrabban kellett volna a fiatalokhoz nyúlni és akkor talán a feljutás is meglett volna (bár a remény hal meg utoljára).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!