Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
Valóban igénytelen műa. kamu táblák voltak. Láttam párat, mikor ott dolgoztam. Az én fehér 1200-es ladám is volt civil rendőrautó, rajta valami műa. kamu rendszám.
Skoda 120L ' 88 PP 39 78 Skoda Octavia Super ' 62 december 14 CH 06 79 ( Ma már OT - s ) Trabant 601 ' 79 május PN 47 98
Amit korábban írtam neked a Feliciákkal kapcsolatban , a CE 65 , CE 66 sorozatnál , hogy ezt ' 61 november elsejéig adták ki , nos ezt modositani kell , mert konkrét info van arra , hogy a CE 66 25 november 3 - án került forgalomba . Amik még biztosan Feliciák voltak ebből a sorozatból : CE 66 11 , CE 66 13 , CE 66 86 .
GS-re tippelek, ha Pesten került forgalomba a paripád. A GO még az év legelején kifutott,a GP és a GR meg érzésem szerint inkább vidéken ment. Oszt' lehet, hogy tévedek mert a Merkuros táblákat nem ismerem annyira mint a "Hungária körútas" -akat. Ott április-májusban GS-GU ment az tutti mert ilyet konkrétan ismertem.
KX-től-GL-ig Gyulán a szervízben dolgoztam,és alvázvédőztem az új kocsikat,én töltöttem ki a garanci papírokat. Innen az információ, de ettől még eltérhet más megyékben.
Igen, már a forgatókönyvírók beleírták a színészek autóit a filmbe, így nem csak a jelentős gázsit kapták meg, hanem az autót is tőlük bérelte a filmgyár. Néhány ilyen filmen bejött a "beruházás" :)
Na még egy érdekes járgány 1962-es Autó-Motorból (21. szám), Nem történt volna meg, ha... c. rovatból
Kaiser K100, CE-30-04, mivel össze van törve, kerestem róla képet a neten. Eredetileg 1947-es kocsi. Ez viszont elég új rendszámnak hat 1962-ben, ezért gondolom akkor adták el magánembernek. (A baleset másik résztvevője egy Skoda, CF-26-80.)