Ez a gumis Fulda Exelero-t ajánlotta ebben az árkategóriában,szerinte jobb mint a Falken FK-452.Igaz lenne ez?Mondjuk nekem a mintázata kinézetre nem igazán jön be,de tudom nem ez a lényeg.
Nyári gumit szeretnék vásárolni 205/50R16 méretben.Kinéztem a Falken FK-452 tipusút,tetszik a mintázata,elfogadható az ára,és a gumiteszt.com-on is elég jó véleménnyel vannak róla.Viszont elmentem egy gumishoz,aki nem ajánlja a Falken-t,azt mondja sok a gond velük,mert kagylósodnak.Mi ebből az igazság?Van valakinek véleménye,tapasztalata ezzel a gumival kapcsolatban?
Bocs ha nem a jó topicba írok, de konkrétan futóműves topicot nem találtam. Kérném a hozzáértők segítségét, mert sikerült egy kátyút úgy eltalálnom hogy jobb első és hátsó felnimet görgőztetnem kell, és emiatt valószínű hogy nem árt megnézni a futóművet is.(Hála a keskeny utaknak meg a szembejövő és kanyart enyhén levágó kamionnak!) A probléma hogy a futóművesemnek (vidék, kisváros) sajnos csak 2005-ös kisokosa van és az én 2006-os Kia Rio(1,5 Crdi) jószágom adatai még nincsenek benn. Arra kérnélek benneteket hogy aki tudja a pontos adatokat legyen szíves megírni ide vagy a mail címemre ami publikus! Kerék összetartás: Dőlés: Utánfutás: A segítségeteket előre is köszönöm!
Ott a "filler" (kitoltoanyag). En is hallottam mar itteni szakiktol, hogy mit hasznalnak (uvegszalerositesu gyantat). Lehet is kapni kilos konzervdobozban. :))
Hát, én nem mernék magam nekikezdeni... mondjuk biztos szebb lenne, mint a lehorzsolt felni...
És van benne valami olyan anyag is, ami a hiányzó részeket pótolja? Mert ugye, ha lejön a festék meg a lakk is, az azért elég vastagon van a felnin és utána valahogy pótolni kell az az 1 mm réteget.
Én nem hazudoztam, amit leírtam minden a valóságnak felel meg, azt hiszem nem is túloztam és a 45989-es hozzászólásomban és sehol sem állítottam, hogy a gumi volt szar és amiatt csinálta.
Itt van nálam az elutasító papír, amit az Abroncs Kereskedőház állított ki, innen a szomszéd utcáról. Azzal a "jó" gumival jobbra húzott, ezzel a csere gumival pedig nem.
na ez tényleg szép volt eddig... igy egy nick név háta mögül dobálodzni szavakkal.én nem ismerem egyikötöket sem személyesen,csak a hsz-bol kialakult képem van de diablot nem ugy ismerte meg a társaság mint ahogy te itt leirtad
Igazad lehet. De nem csak én léptem át a jóizlés határát. Én bármikor vállalom a felelőségemet, gondolom te is. De ha valaki azért hazudozik hogy menőnek tünjön, az már bosszant.
Bemutatkoztam ? Ez vicces. Egy pár becsmérlő hozzázólással már te is bemutatkoztál nem is egyszer. Inkább azon járna az eszed hogy rendezed a tartozásaid és nem a más pénzéből fejlesztgeted az üzleted.