Ezek a suna vakargatás mellett simán ráérnek fórumozni is,csak nehogy megszakadjanak a nagy munkába...
Amit bemásolt szöveget,azt meg tegnapelőtt írtam neki privát emailben,hátha nem kell felmennem Fótra,amit ugye utólag találtak ki a pécsi interjú után,ahol még szó nem volt Fótról. Azért az vicces,hogy Pécsen keresnek embert,de fel kell menni Fótra "betanulni" 1-2 hétre.És az utat,meg a szállást is fizetik,legalábbis szóbeli ígéretben...És még én vagyok a gonosz,ők meg a szegények,hogy a saját pénzemen fel mertem őket hívni párszor a szóbeli ígérgetésük után,hogy ne lutri legyen az egész munkavállalás náluk.A HR-esekkel személyesen nem találkoztam.Gátlástalanul hazudnak,ez az igazság.Ráadásul a privát emaileket közzéteszik.Így adjátok ki az adataitokat ezeknek.Remélem amiket bekért emailen adatokat tőlem,nem élnek vissza vele....
Végig hülyeségeket írt.Kicsit lejjebb leírtam a választ.Bepanaszoltam a cégnél a HR-eseket a webes felületükön,illetve az ügyvezetőnél.ezért rinyálnak a fórumba!Remélem kiteszik őket a cégtől,amiért nem végzik rendesen a munkájukat.Hanyag,trehány,beles*arós a munka,amit végeznek.Munkaidőben még fórumozni is ráérnek....
Én azok közé tartozom, akik nincsenek túl jó véleménnyel az AAA cégről. A lenti, meglehetőse részletes "HR" beírás után viszont igencsak érdekelne, mi a reakciója a "megbántott" félnek! Ez ugyanis igen keményen tényeket tartalmaz és nagyon úgy néz ki, hogy az autós cég korrekt módon állt a munkát keresőhöz.
Viszont annak örülne itt mindenki, hogy a sok felsorolt ügyben is reagálna valaki a cégtől. Sok kényes ügyet lehetne így akár más megvilágításba is helyezni. Szerintem az AAA autónak is jól jönne, ha teljes képet kapna mindenki róluk. Ha pedig valóban úgy történtek a felsorolt ügyek, azt is fel kell vállalni.
Hazudni azt tudtok...Tök nem így volt az egész.Szemét egy banda vagytok...
Fűt-fát ígértek,és a végén segget csináltok a szátokból.Biztosan kellett volna az ingyen munkaerő Fótra.Csak ugye nem voltam elég hülye...Gratulálok a sok kitalált hülyeséghez,amit itt írtál.Interjú az Pécsen volt,szó sem volt ott Fótról....
Azt telefonon nyögtétek be nekem 2-3 nap után,ahogy a felutazást is.
Üzemyanyagot térítetek,és szállást adtok...Aha persze!Szerződést viszont nem akartatok írni.Majd Fóton,ha felmentem...Hazudtok,mint a vízfolyás!A másik dolog,meg az,hogy nem zaklattam senkit.Ti várakoztattatok a telephelyen órákat,mivel kénytelen voltam bemenni,és tájékoztatást kérni a dolgokról.Amit ugye nem kaptam meg,csupán az időmet rabolták ott.Hülyítitek a munkavállalókat ezerrel.Ahogy a vásárlókat is.Odacsábítjátok az embert,elhúzzátok a mézesmadzagot,és utána az egészből nem lesz semmi.Ez az igazság.A kedves kolléganőd közölte velem,hogy semmi garancia nincs az üzemanyag térítésre,de még a munkába állásra sem,mikor 2 nap után végre elértem.Mivel papírt nem írunk erről,közölte.Úgyhogy írhatod itt a hülyeségeidet nekem.Ennek a fele sem igaz...A valóságban nem így lett volna.Próbáltok hülyéket találni,aki a saját pénzén felutazik 250 km-t,mert biztosra veszem,hogy átverés volt a részetekről az egész habla duma....Mellesleg ha nem dolgoztok hétvégén,akkor mi a f@sznak vettétek fel a céges telefont hétvégén?Hétköznap viszont senkit sem lehet elérni soha!Ne a munkavállalót hibáztassátok,amiért félretájékoztatjátok,illetve megvezetitek.Továbbiakban nem foglalkozom veletek.Messze kerülöm az AAA Kft-t!
Nem igazán szeretem az igazságtalanságot, és azt sem, ha valaki ócsárol másokat úgy, hogy szemrebbenés nélkül hazudik!
Kezdjük ott a történetet, hogy amikor felhívtam Önt, és a telefonos interjú után megbeszéltük, hogy be kellene fáradnia egy személyes interjúra, Önnek semmi nem felelt meg, egyik időpont sem, majd közöltem, hogy rendben akkor ez tárgytalan, miután egy interjút nem tudunk összeegyeztetni, akkor a munkavégzés ennél még körülményesebb lenne!
Ezek után Ön folyamatosan napi szinten bejárt a céghez, és a kollégákat zaklatta, órákat töltött a telephelyen, hogy hagy dolgozhasson nálunk! Miután bővíthettük a létszámot, így gondoltuk, adunk Önnek egy újabb esélyt, és behívtuk Ön interjúzni, a kollégáink időben ott voltak, és el is lett mondva, hogy a terület vezetője nem beszél magyarul így beül egy másik személy is, aki fordítani fog Önnek.
A sikeres interjút túlzásnak tartom, a kollégák azt mondták adjunk neki egy esélyt. Ezek után felhívtam Önt, és közöltem, hogy Fóton kell kezdeni, mint minden egyes, teljesen lényegtelen milyen területen dolgozó vidéki telephelyre felvett új munkavállalónak, mert ez a folyamat, a szabály nálunk, senki nem mondta Önnek, hogy Pécsett kell kezdenie. Hozzá tenném folyamatosan kifogásokat és teljesen más megoldásokat kért- közölt eközben! Ez egy munka , munkahely, nem egy baráti szórakoztató központ, úgy gondolom, hogy nem a munkavállaló szabja meg a feltételeket, Ő eldöntheti, hogy vállalja e az általunk kínált munkát, feltételeket,avagy sem! El lett mondva, hogy fel kell utazni Fótra, minden esetben térítjük az üzemanyag költségeket, és szállást biztosítunk! Ez Önnek is el lett monda, erre közölte, hogy de az autója beázik, és ha el kezd esni az eső stb.... mondtam, hogy a kollégám megpróbál intézni Önnek egy céges autót, amivel feljöhet! Ön ezek mellett már fizetési előleget kért, mert hogy nincs pénze ételt venni, mert 2014 óta nem alkalmazza senki( hozzá teszem, már értem miért) Mondtam, hogy megoldunk mindent, nem kell aggódnia, de a céges autót végül nem engedélyezték, hogy kiadhassuk ( valljuk be, teljesen érthető okok miatt!) Mondtam az Úrnak, hogy vagy feljön vonattal, amit szintén állunk neki, és kimegyünk elé az állomásra, vagy feljön a saját gépjárművével és azt is elintézzük neki, hogy fedett helyen tárolhassa ez idő alatt a kocsit, nehogy beázzon, ha eleredne az eső! Hozzátenném, hogy napi 30X hívott fel. Mindent megbeszéltünk letisztáztunk, még azt is megbeszéltük, hogy ha Hétfőn elered az eső, akkor elég akkor elindulnia, mikor már elállt! A terület vezetője( aki ugye bár nem tud magyarul, és le lett hordva) saját zsebből akart neki 20.000,-Ft-t adni, hogy az idő alatt, míg ő itt fent van Fóton és betanul, legyen mit ennie- innia! Ez a nagyon szemét cég, a rohadt szemét itt dolgozókkal, vezetőkkel.... Jó lenne, ha a nagyon okos emberek a tudatlanságuk mögé tekintenének, és ebből látszik, hogy mennyire buták az emberek, hogy minden a média által és a rosszindulatú emberek által írt első információt elhiszik! Nagyon örülök, hogy ez az ember nem fog itt dolgozni, mert amennyi segítséget próbáltunk neki nyújtani, és mindezekre még zaklat minket Szombaton, amikor én vendégségben voltam, a kolléganőm pedig a 2 éves kisfiával végre otthon lehetett, és ez az ember csak hívogatott minket és agyúram rögtön intézzük el neki, amit kért, holott már minden le lett tisztázva. Először is engem felhív, megbeszéljük, hogy vasárnap visszahívom, mert szabadnapom van, és bármennyire is szeretem a munkámat és viselem a lelkelemen a cég itt dolgozóinak problémáit, én is ember vagyok, és igen is jogom van a szabadnaphoz. Erre fel felhívja a kolléganőmet, és azt hazudja, hogy engem nem tudott elérni, és elkezdte zaklatni, hogy azonnal segítsen neki és intézkedjen, és adjunk neki autót, és pénzt stb... Ekkor a kolléganőm a pici gyerek mellett, közölte vele már magasabb hangvételben, hogy szerinte ezt a közös munkát felejtsük el, mert nem kötelező nálunk dolgozni. Minden le volt tisztázva, és beszélve. Szerintem ez több, mint normális hozzá állás, amit a cég tanusított, és erre ezt az irományt olvasom az interneten Öntől! És akkor bemásoljam nekünk mit írt az Úr a tegnap nap folyamán?
Idézek pár sort: "
Esetleg azt megérdeklődhetné,hogy itt Pécsen kezdhetnék e.Mivel a munkavégzési helyem is itt lenne.Értelme sem lenne felutaznom Fótra.Autómosásban,vezetésben több évtizedes rutinom van.Az,hogy alkalmas vagyok e a munkára kiderüle 1-2 munkanap alatt...Várom válaszát."
Szóval ennyit az egészről! Egyik cég sem tökéletes, én ezt aláírom! De a mi cégünk minden munkavállalót támogat és segít, és az az érdekünk, hogy mindenki tudjon dolgozni, és mindent megteszünk értük! Nem szeretném tovább ragozni ezt a témát, de örülnék, ha az emberek kicsit elgondolkoznának, hogy a rosszindulat határtalan. És nagyon örülök, hogy nem alkalmztuk ezt a személyt!
Hírdetnek állást.Autóelőkészítőt keresnek Pécsre,illetve Fótra.Én Pécsen jelentkeztem,pécsi munkavégzésre.Mivel pécsi vagyok.Hét elején felhívtak,hogy menjek be állásinterjúra.Bementem időre.Ehhez képest majdnem 2 órát vártam,mire jött 2 külföldi,akik egy kis pici szobában fogadtak.Egy szót sem beszéltek magyarul.Volt egy ott dolgozó,aki fordított...Hozzáteszem,hogy ő sem volt magyar.Sikeres interjú után közölték,hogy pár nap múlva hívnak,és kezdhetek itt Pécsen.3 nap múlva hívtak,hogy fel kéne mennem Fótra,mert 2 hét a betanulási idő.Hétfőn kéne kezdenem ott.Kissé meglepett a dolog,mivel állásinterjún ilyenről szó nem volt.Telefonon közölte a HR-es hölgyike,hogy fizetik az oda,és visszautat is.Sőt,még autót is adnak,amivel fel kéne mennem.Ugye munkaszerződést csak akkor írunk,ha már Fótra felmentem...
Pár óra múlva viszont telefonon már azt mondták,hogy a saját kocsimmal kéne felutaznom,vagy oldjam meg vonattal.Majd utólag ezt térítik.
Innentől kezdett gyanús lenni a dolog.Kérték,hogy kell bankszámlaszám.Mivel nekem nem volt,ezért csináltatnom kellett egyet.Az adataimat megkért,hogy küldjem át interneten.Ezt mind megtettem,de maradtak bennem kérdések.Ezután 2 napig nem tudtam őket sehogy elérni telefonon.Ezért bementem a pécsi telephelyükre érdeklődni.Természetesen ott sem tudott senki segíteni ebben,csak órákat várakoztattak.A fóti szállásról sem tudtam semmi konkrét infót szerezni.Szombat hétvégén vették fel a telefont,kábé a századik próbálkozásomra.Ráadásul jól lecseszett a HR-es,hogy nem dolgozik hétvégén.Mondtam neki,hogy hétköznap nem vette fel.Erre csak hebegett-habogott valami értelmetlent.Óbégatott a telefonba.Kérdeztem tőle az utazás térítés dolgot,hogy esetleg nem e írunk valami hivatalos papírt erről,mivel a szó elszáll ugye.Erre tiszta lekezelő hangnemre váltott.Közölte velem,hogy semmiféle papírt nem írunk erről.Egyszerűen higgyem ezt el neki.Amúgy is,náluk dolgoznak 150-en,és eddig mindenkinek fizették az utat...Fejhangon kiabált a telefonba.Ezt megunva közöltem vele,hogy köszönöm,de nem érdekel az állás már.Ezeknek egy szavukat sem szabad elhinni.Amit mondanak,abból semmi sem igaz!
Extra dolog,amitől kikerekedett a szemem.
Megnéztem kíváncsiságból az autómosójukat.Pár évet dolgoztam ebben a szakmában amúgy.
Ott seprűvel(partvis-sal)mosta az autót a "mester":D Sima vízzel,sampon nélkül...Az autómosó szivacs le volt dobva a betonra,ilyenek.Így már értem,miért kell az egy hét betanulási idö Fóton.Ezt a technikát kéne elsajátítanom...
Szurkolok mindenkinek akit átvert ez a mocskos banda hogy a bíróságon nyerjenek .
Ahogy látjuk ez a fórum önmagában sajnos kevés mert majdnem mindenki bedől a marketingjüknek és sajnos csak akkor keresik fel az emberek ezt az oldalt amikor megtörtént a baj !!
De sajnos ekkor már késő .
Remélem hogy lesz a tvben erről a mocsok bandáról interjú és akkor sokkal több emberhez eljutt majd a "jó" hírük és akkor talán az embereknek kinyíllik majd a szemük és messziről elkerülik majd roncstelepet !!
Ha tudjátok majd hogy mikor és hol fog adásba kerülni az interjú akkor kérlek írjátok itt meg az időpontot .
Köszönöm,hogy mindezt leírta és válaszolt. Mi felvettük a kapcsolatot több ügyvéddel és az RTL klubbal is. Remélhetőleg jó kis riport készül.....és a médián keresztül nyíltan felvesszük a harcot a céggel szemben. Szerencsére többen jelentkeztek akik felvállalják,hogy hasonlóan jártak mint mi. :-(
Alább a 2015. januári bejegyzésemet találjátok, azóta csupán 3! tárgyalást tartottak az ügyünkben, sajnos a magyar bíróságok nagyon le vannak terhelve. A Dunakeszi Járásbíróságon több ügy is fut ellenük, úgyhogy ott már "jól" ismerik a céget. Az AAA ügyvédnője teljesen passzívan képviseli őket, mintha itt is a kivárásra és kifárasztásra játszanának. Egyszer felajánlották, hogy egyezzünk meg de a levelünkre még csak választ sem küldtek... úgyhogy szerintem senki se reménykedjen peren kívüli megegyezésben.
Ismét leírom, hogy a legolcsóbb megoldás a Békéltető Testület igénybevétele, ott kell megjelenni, érvelni, jegyzőkönyvezni és aztán kitalálni hogyan tovább.
Ha a Testület a károsult javára dönt de az AAA Autó nem teljesíti a Békéltető által javasoltakat, azonnal bíróságra kell menni, ekkor várható a leggyorsabb döntés, akár 1 tárgyalási nap után. A legfontosabb, hogy igazolni tudjátok azt (ajánlott szelvény, tértivevény, aláírt átvételi lap stb), hogy együttműködtetek, leveleztetek, nem kaptatok választ, esetleg ígértek valamit stb.
Aki pedig megtévesztve érzi magát és ezt hitelesen igazolni is tudja!(ez nagyon fontos) az forduljon a GVH-hoz. Nem egyszerű az űrlap, nekünk ügyvéd intézte közel 30e Ft-ért de megérte! 15millió Ft-ra büntették az AAA-t. A következő mulasztásnál viszont már 100 milliós összeg lehet árbevételtől függően!! Úgyhogy aki csak tud GVH-zon. Csak Ők tudnak olyan mértékű büntetést kiszabni ami már igazán fáj az AAA Autónak és az már talán! de csak talán megváltoztat valami a fejekben, esetleg a Cseh központban lehet jelzésértékű!
Újra leírom, aki tud forduljon a GVH-hoz, ha másért nem csak az AAA Autónak legyen rossz!!!
A napokban került a bíróságra a kereset. Nagyon sok időbe és pénzbe került eddig az ügy de most már végig visszük, írok majd ha lesznek aktualitások.
Az AAA Autó semmilyen megkeresésre nem reagált, mi küldünk nekik 2 levelet, az ügyvéd egyet. Kétszer ajánlottuk fel a békéltetést a felesleges pereskedés elkerülése végett de válasz nélkül maradtunk.
3 napos pénzvisszafizetés nincsen, tévhit! Netes rendelésnél van 14 nap (az is akkor ha max. kipróbáltuk de megvan az eredeti csomagolás, hogy utána még újraértékesíthető legyen) de személyes vásárlásnál legfeljebb akkor ha a kereskedő külön felajánl ilyen lehetőséget. Itt amúgy pont a 7 napos csere állná meg a helyét amit annyira reklámoztak de az ÁSZF pontokra hivatkozva dobják vissza az ügyét, mint nálunk.
Felveszik a jegyzőkönyvet és 30 napon belül reagálnak erre. Azt a jogot is fenntartják, hogy akár 30 napig az autó ott álljon a telephelyükön, amíg méltóztatnak egyáltalán felmérni az autó állapotát, nemhogy megjavítani azt. Én 1 hétig parkoltattam az autót ugyanott ahonnan a trélerről letoltuk de elhoztam mert csak hitegettek és már egyáltalán nem bíztam bennük. Arra játszanak, hogy általában az emberek nem tudják 30 napig mellőzni az autójukat, ha meg elviszik a telephelyről akkor ők mossák kezeiket, hogy pedig igenis megakarták azt javítani de legalább átnézni, kideríteni a hiba okát és napokon belül lezárják a reklamációs jegyzőkönyvet. Onnantól kezdve pedig saját tapasztalatunk szerint elfelejtenek, nincs válasz - mintha nem is álltunk volna kapcsolatban.
Amit ilyenkor tenni lehet:
1/a:kivárja a 30 napot, ott áll az autó megjavítják, minden ok.
1/b:kivárja a 30 napot, ott áll az autó de nem javítják meg mindenféle kifogásokra hivatkozva és kérik, hogy vigye el onnan mert akár tárolási díjat számolnak fel
2:elviszi az autót (vagy oda sem vitte) fenntartja a szavatossági reklamációját jegyzőkönyvvel, megjavíttatja maga (számlával természetesen) és próbálja behajtani a javítás költségét (nem lesz könnyű, én ebben a cipőben járok)
3: megjavíttatja, lenyeli az extra költséget és soha többet nem foglalkozik az AAA Autóval és persze figyelmeztet akit csak tud, hogy ők is így tegyenek.
Az ügyvéd eddig kb. 230 ezerben van, és még messze nem látjuk a végét. Úgyhogy a pereskedést csak azoknak javaslom (a saját káromon tanulva) aki bírja pénzzel, idővel és idegekkel.
Ezt nagyon kevesen bírjuk és az AAA is tudja ezt, ezért olyan az üzletpolitikájuk amilyen.
Utólag én mindenképpen békéltető tárgyalást kezdeményeznék már a legelején az illetékes békéltető testületnél. Minden legyen tökéletesen átláthatóan dokumentálva, a reklamációs jegyzőkönyv, a diagnosztika - javítási árajánlat vagy számlák, szerződések, felszólító levelek (ajánlott szelvénnyel, vagy tértivevénnyel) esetleges hangfelvétel ha személyesen intézett dolgokat és ígértek ott Önnek valamit. A békéltetésen lássák, hogy maga mindent megtett, hogy rendezzék a panaszát.
Amennyiben a békéltetésre el sem mennek, csak maga jelenik ott meg akkor azután fogadjon ügyvédet, a békéltetés jegyzőkönyvét és azonnal pereljen! Állítólag akkor sima ügye lesz, mert a bíróságok nem szeretik ha plusz munkát kapnak és méltányolják ha valaki csak végső esetben fordul hozzájuk. Az AAA Autó pedig tapasztalataim szerint direkt rosszhiszeműen jár el!!
Remélem sokaknak hasznosak voltak soraim és tanulnak az esetemből, hibáimból, tapasztalataimból.
Kedves Imre! Köszönöm a válaszát! Éppen most beszéltünk egy ügyvéddel. Minden lehető fórumon megosztom a történetünket hátha másnak is segítség lehet. Természetesen azt tesszük amit az ügyvéd javasolt illetve megindítattjuk a polgári peres eljárást amennyiben nem veszik fel velünk a kapcsolatot és nem vállalják a szerződésben illetve a jogaszabályokban előírtakat. Kérek mindenkit aki szintén az AAA Autó károsultak jelentkezzenek.
WebNeo! Igen vannak még kivételek! Sajnos mi ezért futunk egy pár kört úgy látom! 😔
Érdekes dolog ez amugy, kb 1 hónapja vett egy ismerős autót, - nem a topikban szereplő helyen, nem járatos az ügyintézésben - mégis nagyjából 2 hete amikor a kormányszerkezet elromlott, telefonon a kereskedővel simán megegyeztünk, mindenféle gáncsoskodás nélkül. Szervo cserélve, számla leadva, kereskedő azonnal kifizette. Van ilyen is....
Én is autó vásárlás előtt vagyok és pár napja voltam a Renault békési autó szalonban ahol egy renaultot néztünk ki .
Nagyon korrekt volt az eladó és most jön a lényeg ami Önt is érinti !!
Azt mondta az értékesítő hogy Magyarországon minden eladott használtautóra 6 hónap garancia jár a törvény szerint ami a fő elemekre vonatkozik ( váltó , motor stb ) és ilyenkor az eladót terheli a javítási költség .
Ez a 6 hónap kötelező garancia minden autóra vonatkozik kórtól függetlenül és teljesen mindegy hogy kereskedésből vagy magánszemélytől van az autó .
Ne hadja magát átverni !!
Mocskos egy banda ez az Aaa autó és kár hogy mindenki bedől nekik és csak akkor olvassák ezt a fórumot amikor már pórul jártak !!
Remélem tudtam egy kicsit segíteni .
Keressenek egy jó ügyvédet sajnos ez a mocsok banda másból nem ért .
Köszönöm a segítséget WebNeo! Mi nem hagyjuk annyiban a dolgot! Minden fórumon beadjuk a panaszt. Ami érdekes hogy a hiba bejelentését követő munkanapon felvették velünk ugyan a kapcsolatot de csak annyit mondtak küldjük el az állapotfelmérő lapot az email címükre és azonnal hívnak azóta se történt semmi. Mivel 2 beteg ember is van a családban nagy szükség lenne az autóra és lehetőleg nem egy év múlva. Ahogy látom az AAA Autó az időhúzásban profi....abban is 😁. Kérném aki szintén így járt ezzel a céggel vegye fel velem a kapcsolatot vagy írjon a pappzoltan33@gmail.com címre!
Miről is írtak korábban? Készséggel segítenek és állnak a vevők rendelkezésére? Önök pontosan tudják hogy az info@aaaauto.hu email címre bármilyen panasz is érkezik az nem hivatalos. Jó ha elolvassák egyáltalán! A megkérdzett jogászok szerint az olyan mintha fel se vennénk a kapcsolatot a céggelmivel nem hivatalos! Akkor kérdem én mennyire is próbálnak együttműködni a károsultakkal?
"Mi 2016.08.30.-án vettünk egy Cevrolet Aveo gépkocsit az AAA Autótól, friss műszakival. Ezt követően 3 napot használva és közel kemény kb 50 kilométert megtéve a motortérből csattogó hangot hallottunk , az olajnyomást jelző lámpa világított. Ezt követően irány a szervíz, panaszfelvétel a cég szegedi telephelyén mivel ott vásároltuk."
Az nfh.hu/node4 310 nem látom..... 😔 Vissza nem veszik. A nagyobbik gond a jogász szerint csak peres eljárással érvényesíthetjük az igényünket. Reméltem hátha van valakinek hasonló sztorija illetve megoldásra ötlete....
Szia! Megkérdezhetem hol tart az ügyetek? Jelentkezett jogász nálad? Illetve ha kaphatok elérhetőséget felvenném veled privátba a kapcsolatot! Köszönöm! Bea
Sziasztok! Mi 2016.08.30.-án vettünk egy Cevrolet Aveo gépkocsit az AAA Autótól, friss műszakival. Ezt követően 3 napot használva és közel kemény kb 50 kilométert megtéve a motortérből csattogó hangot hallottunk , az olajnyomást jelző lámpa világított. Ezt követően irány a szervíz, panaszfelvétel a cég szegedi telephelyén mivel ott vásároltuk. Azóta sem történt semmi. Annyit mondtak a szervíz adjon ki egy állapotfelmérő lapot... Ezt megtették , ajánlott, tértivevényes levélben elküldtük. Válasz egyenlőre nincs. A kérdésem perelte már valaki az AAA Autót? Olvastuk a korábbi hozzászólásokat de konkrét pozitív végkimenetele senkinél se volt....😔 Ha valakinek van valami ötlete mit csináljunk várjuk. Köszönöm előre is! Beáta