Jah, majd elfelejtettem mondani. Ugyebár kedden - 22 nap után - kaptam vissza a szervízből a gépet, és péntekre ismét csődött mondott!!!De hogy mitől?? Szerintem nem javították meg rendesen! Holnap megy a telefon kedves Nikon Kft-nek, hogy ennyire ne legyenek már "korlátoltak"....És ugye csütörtökön repülök Párizsba...Szóval most azon filózom, hogyha a fővárosban adom be szervízbe a gépet, akkor kapok-e cseregépet....?
Jó segge van a vénasszonynak, mi? :)))))) Bár elég illetlen pozitúra egy korosodó hölgytől (ha minden igaz tíz éves). Ha valaki nem ismerné fel, ez egy vándorsólyom, a pécsi huszonötemeletesen!
Nem mellesleg üdv a baranyai fotósoknak. Még nem írtam ide, nem lévén baranyai fotós, de most, hogy összeismerkedtem u.hu és csibészke kartácsokkal, bátorkodom... igaz, ha mindent összeszámolok vagy kilenc évet pécsett éltem, de hát ez csak a gyüttment kategória :)
aha a notim 160Kba kerül 150K felett külön díj van ugyhogy beintettek ujra.
Megoldom, csak k* ra bosszantó, hogy minden hétre van vmi f*ság.
Amióta megjött a 70-300VRem pechsorozatom van, lehet kivágom és veszek helyette egy 70/80-200at. Bár akkor meg a 300hiányozna bazira, de legalább remélhetőleg elmulna a minden héten katasztrófa történik.