Gyerekek, fantasztikusak a videók az új honlapon, érdemes megnézni őket...ajánlanám a paksiaknak is, talán elszégyenlik magukat a nevetséges szurkolásuk okán, lehet tanulniuk:))
Na persze, öt perccel a publikussá válás előtt azért majd benyögöd, csak hogy learathasd a babérokat, miután a ti bennfentesek már rég kiröhögtétek magatokat az aggódó tudatlanokon.
Én is örülnék , mert bár a paksi meccsen rendesen megtapsoltuk , sőt szinte megünnepeltük őket , azért jó lenne látni és elköszönni tőlük . Jobb esetben csak
a nyárra (Jurkunas , Cica , Harazin , Fülöp , ... ? ) , ugyancsak jobb esetben végleg
(Puskás , Hartvich , Igor (?),... ) , rosszabb esetben végleg ( Kelley , Davis , Sabi ,..?) .
Soká lesz még szeptember , de előbb persze legyen nyár jó hosszú !!!!!!!
Ha netán publikus igazolási hírek vannak , ugye senki nem tartja magában ???!!!
Nem sok esélyt látok rá, sőt. Szvsz a legtöbben arra gondolnak, hogy nem vagyunk mi akkora megyeszékhely, hogy megengedhessünk magunknak megint egy ellenzéki polgármestert.
Az az idióta maradni fog, áááá, de utálom. Bár ebben közrejászik, hogy anno fenyegetőzött a suliból való eltávolítással a marhája. Vicces volt. Amikor elballagtam, örültem, hogy nem kerülök vele többet kapcsolatba, erre tessék, folyamatosan szidni kell:)
Remélem, hogy a polgármester-választásból majd jobban jövünk ki.
Bízom abban, hogy aki most Vodkánéra ikszelt, az pusztán a párt-vonzódása miatt tette, nem pedig azért, mert meg van elégedve Mrs. Kommunális Adó munkásságával.
Bár félő, hogy ez a szempont fog ismét felülkerekedni...
Kiemelt sportkén nálunk a férfi és a női kosárlabdát, valamint a focit kezelik, meg talán még a vízilabdát. A focisták 2005-ben 7,5 millióval gazdagodtak városunk jóvoltából. Ezért cserében olyan 8-9 millát fizetnek vissza az önkormányzatnak pályabérletként. Tehát kurva sokat ér az egész. A női kosarasok a bajnoki ezüst, a kupagyőzelem és az Európa Kupa ezüst után 4,5 milliót kaphattak, az Olaj pedig 9-et. Volt olyan multinacionális támogató-jelölt, amelyik amiatt nem állt a kosárlabda mellé, mert ha az önkormányzat csak ennyire becsüli az adott sportot, akkor az valszeg nem is érhet többet Szolnoknak (az erről szóló levelet én magam is láttam).
A város közgyűlésében többségben lévő politikai erő úgy gondolja, hogy idén, azaz 2006-ban a diáksport, az összes sportegyesület, a tömegsport, a szabadidősport, a fogyatékosok sportja, a diákolimpiai rendezvények, illetve a versenysport összesen 63 millió forintos támogatása bőven elegendő. S ez az összeg néhány millával magasabb, mint tavaly volt! 2005-ben felújították a Széchenyi Gimi tornatermét, s mi történik? Ezt is beírták sporttámogatásnak. Így pedig marha jól nézett ki, hogy Szolnok 200 milliót költ a sportra! Idén nincs felújítás, de a pénz mégsem jut el a sporthoz. No comment...:-(
A támogatási rendszerben engem leginkább a következő bosszant: Van egy Szolnoki Szimfonikus Zenekar, mely ugyebár szolnoki. Emellett fizetünk 10, vagy 15 millió forintot a Liszt Ferenc Kamarazenekarnak azért, hogy évente kétszer az önkormányzat kérésére zenélgessen, illetve viselje a nevében a szolnokit. Ám ez a kétségtelenül nagyszerű és Európa-szerte elismert együttes más városokkal is megcsinálja mindezt. Ahonnan jön támogatás, ott fellépeget. Az a pénz például milyen jól jönne sportcélokra!
Az a baj az aláírásokkal, hogy ha most jönnénk elő vele, akkor mindenki politikai indíttatásúnak tartja majd.
Azért röhejes, hogy az önkormányzati támogatásunk most lesz feleannyi, mint négy évvel ezelőtt..:-(( 15 milla. Röhejes, szánalmas, megalázó. Ja, ez persze bruttó összeg, ebből még adózik a klub.
Korábban igen. De akkor már sem az öltözők, sem pedig a kiszolgáló létesítmények nem feleltek meg az elvárásoknak. De ettől tény: nem lett helyette focipálya. Viszont ha nagyon belegondolsz, egyelőre nincs is rá igény.