Kösz veterán autó a tippeket.Hétfön megkeresem az emlitett kábelt és rá próbálok.Egyébként a motortérben van egy kivezetett kábel a biztositék tábla mellett,és ha arra+áramot adok, teker az inditó.Erre gondoltál,vagy van az utastérben is egy?Nem bikáztunk rá.Merre van a motorvezérlö doboza?Amikor az elsö l.háritót festettük a bal elején a vázra csavarozva láttam egy dobozt,ami elég sáros,koszos volt ez lenne az?Bármi is az elég szar helyen van,hiába van a dobbetét mögött.A szakinak meg javaslom mit futtasson le.
Nem csatlakozó (mivel a maik mind szarok), viszont tény, hogy ennél a kábeleket odafigyelve kell összejelölni/összepárosítani, viszont ha ezzel összekötöd nem fog kilazulni.
Sodrott kábel közösítő. 100%-os, megbízható kötés és oldható. -Lakóházak esetén már csak ezt szabad használni kábelösszekötéshez (forrasztástól és préseléstől is jobb)-
A kábeleket összejelölöd és megblankolod -nem kell érvéghüvely-. A kábel párokat a 2-es csatival közösíted
Nekem kiír még valamit néha-néha mikor megy a kocsi. És a szint félig van, de nem tudom mi az. Motorolaj ugye rendben azt nézi, hűtővíz rendben, fékolaj rendben. Szélvédőmosót is nézi esetleg?
eső-fényszenzor kombó de már amióta megvolt :D kiderült h kábel szakadás vhol a műszerfal mögött -.- ezenkívül olajszínt érzékelő meg lámpa magasság állító szenzor
Most látom tiéd a türkizkék csoda. Van a vezető oldalon egy szabadon logó kábel. Azt érintsed testre és úgy próbáld. Nekem a tulaj mondta, hogy ki lett oda vezetve, mert nem mindig kap testet és valamikor be sem indul.
És mi történt, hogy ennyire összeesett? Szerintem nincsen kommunikáció a motorvezérlővel sem. EOL hibád nincsen? Én azzal kezdeném, hogy rádugnám az ecuscan-t egy módosított interface-szel és lefuttatnám a proxy-s programot. Utána kéne megnézni mit ír ki.
Nem indul,inditó teker(2.4jtd,150LE kézi 6-os)Pollenszüröt kicseréltem,csatit nem huztam szét,nem laza 1 sem.Hibaüzenetek:vizhö pirosan világit,motorelektronika világit nem alszik el.defekt EPB(lakat jelzés)ASR ki-be kapcsolója nem reagál,folyamatosan világit.Van sok egyéb,de nem most lettek(l.zsák,lámpa állitó,parksensor defekt,pityegés)Hely szaki kedd óta doktorál rajta,de nem indul.Na ilyenkor mi az ábra?