Keresés

Részletes keresés

Supremes Creative Commons License 2018.11.15 0 3 4318

Dúdoljunk, készülődjünk nővéreim :)

https://m.youtube.com/watch?v=S34cVkL6zCE

#metoo

#dare

#istandwithCEU

Előzmény: glass heart (4312)
lizardman Creative Commons License 2018.11.15 -3 4 4317

A szarral impregnált topik rugalmas.  :))))"

Ha szakemberként vizsgáljuk a kérdést, akkor több ponton is ellentmondást találunk.

Először is a szar a napon kiszárad, s megkeményedik. Lásd a tegnapi disznószaros utalásomat!

Azután a topikváz, ha megmerevedik az előzőek miatt, akkor előbb-utóbb a híg fos tartalom ki fog csurogni a tetején, s a napon megköt majd.

Mint a láva a Vezúv oldalán.

Végül is a kupac egyre nagyobb lesz így is, de nem a rugalmasság miatt, ahogy a kolléga úr vélte.

Fővárosi Csatornázási Művek

Kommunikációs Főosztály

Előzmény: dos48 (4311)
dos48 Creative Commons License 2018.11.15 -1 1 4316

Mindegy az már hogy a vén csoroszlya mit akar vagy mit mond. Jön a bukfenc. Illetve... egy kiútja azé' van.

:))))

Előzmény: forintocska...... (4313)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.15 -2 1 4315

Mondjuk putyinkád ellen, ha pöttyet elgurulna a gyóccere?:-)

Orbán Viktor miniszterelnök is 2016-os tusványosi beszédében kiemelte, hogy a kontinentális Európának szüksége lenne egy ütőképes közös hadseregre.

Ugye, egyetértesz vele?:-)

Előzmény: forintocska...... (4313)
lizardman Creative Commons License 2018.11.15 -2 1 4314

De szeretném látni "

Nem fogod!
Meee' öreg vagy.:)

Előzmény: dos48 (4310)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.15 0 1 4313

NEM VÉLETLENÜL HÍVOTT BE TÖBB MILLIÓ ISZLÁM FÉRFIT. De ki ellen akarja? 

Már Merkel is közös európai hadsereget akar

Nem most vetődik fel ennek ötlete.

A kül- és biztonságpolitika terén való egységes fellépéssel lehet csak megvédeni Európa érdekeit, ezért el kell gondolkodni egy tényleges európai hadsereg létrehozásán - mondta a német kancellár Strasbourgban az Európai Parlament plenáris ülésének Európa jövőjéről folyatott vitáján.

Angela Merkel beszédében hangsúlyozta, egy európai hadsereg nem a NATO ellenében jönne létre, hanem azzal együttműködve tevékenykedhetne. Létrehozása azt biztosítaná, hogy soha többet ne lehessen háború.

"Saját kezünkbe kell venni sorsunkat, ha fenn akarunk maradni. Ezt azt jelenti, hogy hosszútávon cselekvőképesnek kell lennie az Európai Uniónak" - mondta a német kancellár.

Évek óta téma

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke is korábban azt mondta, nem a NATO ellen, hanem mellette képzeli el a közös hadsereg felállítását. Még 2016-ban úgynevezett európai védelmi alap létrehozására tett javaslatot az év végéig a haditechnikai kutatási és fejlesztési tevékenység élénkítése céljából. Számításaik szerint a katonai együttműködés hiánya évente mintegy 20-100 milliárd euróba kerül az uniónak.

Orbán Viktor miniszterelnök is 2016-os tusványosi beszédében kiemelte, hogy a kontinentális Európának szüksége lenne egy ütőképes közös hadseregre. Akkori elemzésünk a témában >>>>

Legutóbb, alig két napja pedig Emmanuel Macron francia elnök mondta azt, Európának saját védelmet kell kiépítenie amerikai gyártású fegyverek beszerzése helyett.

Előzmény: forintocska...... (4307)
glass heart Creative Commons License 2018.11.15 0 1 4312

en azt mondom Vito :(

Előzmény: Supremes (4297)
dos48 Creative Commons License 2018.11.15 0 2 4310

De szeretném látni amikor az itt összeverődött ellendrukker társaságot egy megfelelően kialakított

diktatúrában megfingatják. De úgy istenigazábul.     :))))

Előzmény: forintocska...... (4307)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.15 0 1 4309

Előzmény: Supremes (4303)
lizardman Creative Commons License 2018.11.15 -4 2 4308

Egy újabb Off!

Ma már a sokadik.

Ezentúl számolni fogom a napi offjaidat.

Csak azért, hogy lásd:- hiába nyikorogsz, te vered szét a saját topikodat.

Előzmény: forintocska...... (4306)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.15 -1 1 4307

forintocska...... Creative Commons License 2018.11.15 0 1 4306

Européer értelmiséginek lenni
NAGY ERVIN 
Polgár Portál

Szidjátok az illiberális demokráciát, dicsérjétek a marxistából lett liberális filozófusokat, így viszik majd nyugatra könyveitek és híretek, nevetek lesz – ti lesztek az úgynevezett értelmiség!

„És ha esetleg egy kicsit diktatúráztok is, és hitet tesztek a multikulti mellett, lehet, hogy még egy berlini író-olvasó találkozóra is meghívnak titeket, kitüntetnek és lefordítják minden európai nyelvre könyveitek. Ez sem elég jó tanács? Akkor csináljatok valami jó szaftos botrányt, legyetek celebek, bármit jelentsen is ez. De hát én mondjam ezt meg?! Ti vagytok a bölcsek, írók, poéták! Csak ki tudtok valamit találni!

Csak egyet ne tegyetek! Ne legyetek magyarok – mert az olyan szegényes, jobbágy-mentalitás; kulturálatlan primitív, sör és disznótor szagú, lenézendő, megvetendő állapot. És leginkább ne legyetek igazi férfiak és igazi nők. Keressetek magatoknak valami semleges nemet, vagy legyetek harcos és szélsőséges feministák! E mellett szidjátok az illiberális demokráciát, dicsérjétek a marxistából lett liberális filozófusokat, írjatok alá petíciókat Orbán ellen, és bocsássátok meg Vona antiszemitizmusát.

Így viszik majd nyugatra könyveitek és híretek, nevetek lesz – ti lesztek az úgynevezett értelmiség!”

lizardman Creative Commons License 2018.11.15 -2 5 4305

Gondolj a gyökérre."

Gondoltam. Beugrott kero.:)

Előzmény: forintocska...... (4302)
lizardman Creative Commons License 2018.11.15 -2 1 4304

melák fekete ember"

A maceszgombóc meg csípi a szemét a ganajnak.

LOL

Supremes Creative Commons License 2018.11.15 -1 1 4303

Napi Vincent

Art of the Day: Van Gogh, The Road Menders, November 1889. Oil on canvas, 73.66 x 92.71 cm. The Phillips Collection, Washington, DC.

forintocska...... Creative Commons License 2018.11.15 -1 2 4302

Wass Albert

Nézd ezt a fát. Látod a sok falevelet rajta? Mindegyiknek, még a legkisebbiknek is van mélyen lent a földben egy kis hajszálgyökerecskéje, mely élettel látja el. Ősszel lehull a levél, igaz. Minden ősszel lehull. De annak a kis hajszálgyökerecskének a jóvoltából visszatér újra minden tavasszal. Ha azonban a gyökérszál pusztul el ott a föld alatt, a levelecske nem tér vissza többé, s idő múltával elpusztul a fa is. Mert a gyökérben van az élet, érted? Aki pedig elmegy, nem viheti magával a gyökereket. S akinek nincs gyökere, az elvész. Sok magyar veszett el így, nagyon sok. Gondolj a gyökérre.

lizardman Creative Commons License 2018.11.15 -3 4 4301

Tegnap megkérdezte valaki odaát tőled:

Miért van az, hogy mindenki megutál, aki csak megismer?

Azt hiszem, nem kell megindokolni. Elég 10-20 hsz-t elolvasni akármelyik nickeden.

Supremes Creative Commons License 2018.11.15 -2 2 4300

Ne vidulj itten skodri, kapd ölbe ezt a melák fekete embert, s hajózzatok el együtt a boldogságba :))

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (4299)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.15 -3 3 4299

ezt a többi 15-20 nickeden is írd be, lécciléccilécci... DDDDDDDDDDDDDD

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.15 -2 2 4298

Pillanatokon belül már kerek húsz év távlatából visszapillantva, a mérleg közel áll az egyértelműséghez: a különleges történelmi kihívások valóban megjelentek, miközben az adekvát válaszok nem feltétlenül álltak össze egységes és koherens cselekvési sorrá. A tudás, az oktatás és a pedagógia forradalma egyelőre elmaradt, a világtörténelmi vonat továbbra is ott süvít a magyarországi kertek alatt.

DDDDDDDDDDDDDD

ezt most kaptam mélben... DDDDDDDDD

Supremes Creative Commons License 2018.11.15 -2 2 4297

Tedd, tegyétek rá az X-t a hümikére.

Menjen csak homokozni a parabólikás cicához.

Előzmény: forintocska...... (4292)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.15 -3 2 4296

Tedd, tegyétek rá az X-t a hümikére.

Menjen csak homokozni a parabólikás cicához.

Előzmény: forintocska...... (4287)
lizardman Creative Commons License 2018.11.15 -3 0 4295

Nem úgy tűnik.

Előzmény: forintocska...... (4292)
lizardman Creative Commons License 2018.11.15 -3 2 4294

Demokráciában nincs jogszabály felett álló személy.

Ezt gondolom, nem kell indokolni?

A szillogizmus szabályai szerint következtesd ki, hogy mi van Magyarországon, ha itt mégis van jogszabályok feletti ember!

Nem is egy.

Előzmény: almadingerkaroly (4288)
almadingerkaroly Creative Commons License 2018.11.15 -1 2 4293

forintocska...... Creative Commons License 2018.11.15 -2 1 4292

Többet értek hozzá mint te

Előzmény: lizardman (4291)
lizardman Creative Commons License 2018.11.15 -3 3 4291

Te jogász vagy?
Gyanítom, hogy nem.

A Picigeci jogász. S sokat elárul az, hogy nem fellebbezett a döntés ellen. Azaz: elfogadta Snasszburg igazát.

Csak kifelé mást mond.

Előzmény: forintocska...... (4287)
Supremes Creative Commons License 2018.11.15 -2 2 4290

:)

Írtam neked pár éve shorty az én is magyar zsidó vagyok topikban, hogy ahogy a könyvek megnyílnak, be fogunk venni..sajnos egyenlőre nincs üresedés...:)

Előzmény: Kód 001 (4173)
#80080lila Creative Commons License 2018.11.15 -1 3 4289

Takács Hajnal megosztott egy bejegyzést.1 órája · 

Szeretettel tudatlak Titeket, hogy az írói és előadói munkásságom mellett gyakorlati eszközökkel is igyekszem segíteni.
Az elmúlt években megtanultam a traumatérkép rajzolását, melyről már korábbi könyvemben is írtam. Én nagyon hiszek ebben, sőt hatalmas eredményeket és változásokat hozott már azok életében, akiknek elkészítettem a térképét - többek között az én életemben is. 
A módszer hatékonyabb használata érdekében rengeteget tanultam, fejlesztettem és teszteltem - méghoz...

Továbbiak

almadingerkaroly Creative Commons License 2018.11.15 0 1 4288

A másik lehetőség: legyél a jogszabályok felett álló személy.

Előzmény: lizardman (4286)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!