>Szép halkan megjáratta TRobbe és Jana a sárga kecskéjét Járassák is, jó nekik, nálam most a motorozás leszorult a trónról, most "csak" a kettesszámú legfontosabb hobi! :(
Szép halkan megjáratta TRobbe és Jana a sárga kecskéjét, mi pedig (Könnyű, Csukix, Pepe) szurkoltunk nekik a Pini "hegységnél". Yót beszélgettünk, és persze átestem a tűzkeresztségen. Itt vannak a mellékletek:
A furatokat kellett behegeszteni,amit a laza csavarok kivertek oválisra. Nem fotóztam le,mert akkor feltettem volna,aztán meg ......etc. etc. Mindegy,alu hegesztést vállalok.
Egyesületi Tagoknak! Amint az alapító összejövetelen elhangzott Trobee szedi a pénzt /6000ft/ és egyszeri díjfizetésben állapodtunk meg,idén márc 15 a határidő az elkövetkező években jan 15.
Na helo! amúgy amiko vettem a drz met ako adták hozzá de nem is volt jo a mociihoz ,aztán egy haver mondta hogy hondás alkatrész,így hát odaadnám szivesen vkinek ha kee ingyen is!
Ja, vannak terveim, ha jó idő lesz, betonozás, hegesztés a programom, ha szar, akkor motorozás, de hogy hol és hová azt meg nem mondom, viszont a pinit is kiakarom végre már próbálni, ha meg nagyon szar idő lesz, akkor pihenés és fejből kibámulás! :)
Én, robogó után egy XL250-el kezdtem endurozgatni, de ezek már ugye elég öreg gépek, ami viszont tetszett és nem is olyan régen próbáltam /3-4 éve ;)/ az a Yamaha DT125, mindenhova elviszi az embert, strapabíró, 2T filing, könnyű /viszonylag/, és még a nagy homokba is képes elszaladni! Közben eszembe jutott még egy jó gép, csak az a baja hogy drága, ez pedig a TT250, szintén Yamaha, na ez is egy király tanuló motor, csak hát ugye drága sajnos, esetleg olcsóbba XT250, ezekről nem tudok sokat, nekem nem volt és nem is próbáltam, de valami hasnonló lehet mint a TT250, csak ez utóbbi ugye sokkal újabb! Suzuki DR350 is jó tanuló enduro lehet, csak ez is drága, ha jót akar az ember! Én a DT-t javasolnám, ebbe az árkategóriába jó állapotúakat lehet kapni!
tanácsot szertnék kérni. Alap motorozási (max robogó)tapasztalattal akarok elkezdeni motorozni (enduro). Milyen gépet érdemes venni azt gondolom h nem 400 -al kéne kezdeni 125 re gondoltam ..de melyik az a motortípus ami megéri kb 250 -et akarok ráforditani...+felszer..
szóval meik a legmegbizhatóbb motor ami nem gány és valószínüleg nics széthajtva?
Hali! Most tudtam meg hogy az "urak" ma elhúztak Halas irányába, még jó hogy szóltak valakinek is pl. nekem se! :O Én ma sem motoroztam, pedig délelőtt adtam esélyt magamnak, de senki nem szólt, délutánra meg csináltam más programot, azért remélem akinek sikerült ma motoroznia annak jó volt! ;)