Keresés

Részletes keresés

Mumu Creative Commons License 2005.03.19 0 0 29

Igy egszben ertheto az evoluciot es ertheto a tulelesi technoikat.Ami melklett perzse ott van egy or megfigyelesed amelyel en is tudom magam azzonositani.A konexitasal,a megmqagyarzatlanak megkozelitese kulonbozo utakrol.

En inkabb nekimentem az eletnek mert nem volt mas lehetosegem,arvan egyedul 12 eves koromtol.El is kellett magamat tartani.

Tapsztalatom?nem lehet magamat egy vagyal,egy elkepzelt vilaggal korulvenni hanem a mindennapi elet akadalyait eszrevenni tanulni a realitas keserveibol.Ez nem enged meg egy kesobbi nemes vilagara vagyast.Viszont ahogy oregedtem es mar nem kellett a mindennapert megharcolnom egyre inkabb gondolkozhatam  el,a mi jon-on.

Nem tudom mi jon.En azzal vagyok elfogadva hogy magamat belul erositsem,en vagyok a magam kinem pusztithato tanuja.Ez a tanu ne moindhasson rolam az ertekrendszerem szerinti rosszat.

Előzmény: tivadar (28)
tivadar Creative Commons License 2005.03.19 0 0 28

...elmondom hát mindenkinek... 02.

 

 

R.Kat. család, keresztelés, első áldozás, bérmálás.

Technikum, műszaki világ, matéria, KISZ (60-as évek!!!) , hülye papok,ateizmus.

Érettségi, beatzenekar,bulik, csajok, pia, cigi, hedonizmus.

Házasság, gyerekek, diploma, felelősség, Mi az élet?, Hogyan tovább?

Hinnék én, de a Biblia teli van lehetetlen baromságokkal, ugyan-már!

 

És 33 évesen jön a csoda!  Egy régi barát szavai gondolkodásra késztetnek és rádöbbentenek, hogy éppen műszakilag (is)  lehetséges pl. a szüzen fogantatás, a teleportáció, a távgyógyítás, stb. stb.  Megtérés!

 

Templom, életgyónás, család bevonása, 20 éves egyházi szolgálat gitárral, énekkel.

Tisztségek vállalása, szervezőmunka, lelki tréningek, felnőttképzési kurzusok.

Biblia és számtalan egyéb könyv, ismerkedés egyéb felekezetekkel az ökumené jegyében, szekták, Hitgyüli, jehovások, buddhisták. Pap, lelkész, láma - barátok.

 

Családi gondok miatt megismerkedés az ún. okkkult, ezoterikus témákkal. 'Sikerek' ingával, Yi-Kinggel, asztrológiával.  Alapkönyvek érkezése:  A sors mint esély, Mit árul el a betegséged? Gyógyulásom hihetetlen története, Találkozás a szellemvilággal, Tibeti halottaskönyv, Müller Péter összes..., Moody, R. Steiner , Th.Dethlefsen, Szepes Mária, Balog Béla, Paul Brunton, Jankovich István, Rákos Péter, és atb...

 

Egy jezsiuta atya mondása:  "A kereszténység egy kis ablak a valóságra. De ilyen ablak nagyon sok van" - felszabadító kulcsmondat.  Negatív kulcskönyv: A New Age katolikus szemmel -  teljes elszakadás - szabad hívő státusz.  Közben hihetetlen gyógyulás a családban - többek között ún. "boszorkányok" segítségével. Könyvek, meditációk, családi beszélgetések, kemény megpróbáltatások minden mennyiségben.

A hit folyamatos erősödése.

...És minden mindennel összefügg, és semmi nem véletlen, és nincs halál, és nincs jó meg rossz, csak ÉLET VAN...

Előzmény: Mumu (26)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.19 0 0 27

Voltam,de tudod az az igazság nem csontritkulás csak ugye az a személygépkocsi ami anno elütött erősebb volt:))

 

A harcosbetta projektem pedig megbukott,a miénk kék volt és egész Debrecenben nem volt olyan.

Előzmény: Mumu (24)
Mumu Creative Commons License 2005.03.19 0 0 26

Kedves Tivadar,orulok hogy itt vagy es orulok hogy meghivtalak.

Nem azzert vagyunk a forumon hogy egy velemenyen legyunk (bar az sem lenne baj) hanem hogy osszeutkoztessuk az elveinket ,erveinket es kivancsian elolvasunk valakiet aki nekunk exotikus,vagy kulonos vagy erdekes.

Ezert igenis nagyon fontos helyet foglalsz el a mi itteni tarsasagunkban.

Nem kell Neked senkit meggyozni,mint ahogy gondolom Te is igy latod,csak olyan embert lehet valamirol meggyozni aki arra felkeszult mar.Aki felfedezi abban amit mondasz azzokat a fogalmazasokat amelyek hianyoztak arra hogy most mar tudjon valtani.Itt nem is lehetnek olyan tarsaink mert a meghivas eppen azt celozta hogy nagyon kulonbozoek legyunk itt. 

De ne higyed hogy szavaid nyom nelkul maradnak.Mar az is hogy meg kell fogalmazni azt hogy miert nincsenek egy velemenyen Veled az is foglalkozas a temaval...

Van egy nagyon fontos ressze annak amit allitsz:E meggyozodesed nelkul alig birnad elviselni az eletet.masnak mas segit batorit.

Nagyon kerlek folytasd itt is a monologodat,azt is ird mg ha nem akarod titokba tartani hogyan jutottal ehhez a megygozodesedhez,milyen ut volt a felismereshez.

 

 

Előzmény: tivadar (25)
tivadar Creative Commons License 2005.03.18 0 0 25

"eredetileg olyan 'nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek' műfaj."

 

 

Hja, ha ez ilyen, akkor elmondom hát mindenkinek:

 

...hogy engem már 3-4 évvel ezelőtt intett egy kedves fórumpartner, hogy tök feleslegesen töltöm itt az idómet a valifilin, ateisták, materialisták meggygőzésével, mert ez alapvetően lehetetlen.  A hit kegyelem.  Aki nem akar "elhinni" semmit sem a szemmel nem látható világokról, azt nem lehet semmivel sem meggyőzni. Ha maga J.K. sétálna az Oktogonon, vagy a Duna tetején, azt sem hinné el az, aki nem kapta mag a szükséges kegyelmet.

Miért vagyok itt akkor megint, mégis ?

Legelsősorban azért mert Mumu meghívott, és ezzel megtisztelt. S talán azt gondolom, amit tőlem olvasott, az mégsem volt egészen hülyeség.

 

Másodsorban pedig azért, mert mindig azt gondolom, hogy amilyen hatalmas élmény (immár 25 éve) számomra ezeknek a másik világoknak a dolgai, jelenségei és összefüggései, talán lesz 1-2 ember akit hozzásegíthetek, hogy ők is rátalálhassanak erre, ezekre.

Talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy ezt az eldurvult és elszellemtelenedett világot nem is tudnám ép ésszel feldolgozni, ezek az információk nélkül.

Most azt mondja valaki: persze, mert gyönge vagy, és a hitbe -álomvilágba  - menekülsz a való világ kihívásai elől. 

De ez nem így van, hanem éppen fordítva: éppen ezek a tanítások összefüggései alapján értem meg, fogadom el, és nyugszom bele - hogy a világ úgy van jól, ahogy van. Ebben biztos vagyok - az a másik világ sokkal kegyesebb hozzánk, mint ahogy az elutasítók gúnyolódásai, szkepszse alapján megérdemelnénk.

 

Hát ennyi. "Bizonyítékokat" senkinek sem fogok ezután sem nyújtani senkinek, meggyőzni sem fogok senkit, semmiről. Őszinte szimpatizánsoknak, keresőknek, akik érteni szeretnék, problémával küszködőknek szívesen segítek - ha tudok.

 

NEM IGÉREM, HOGY IDŐRŐL-IDŐRE NEM FOGOM FOLYTATNI EZT A MONOLÓGOT. TR.

Előzmény: Boszorka (18)
Mumu Creative Commons License 2005.03.17 0 0 24

Osteoporosis vizsgalat volt-e ?

Harcosettakszoktak ongyilkos lenni palne ha nincs otthon a gazda..

Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.17 0 0 23

Igen,de nálam azért elég különleges a helyzet,mivel 1 olyan végtagom nincs amit még nem törtem el.Még azt sem mondhatom a nyakam nem törtem még ki,mert nekem már nyak sérülésem is volt.Ráadásul van 1+ nyaki bordám,amit mindíg izélgetni akarnak.Tuti hogy a lökött telefonálási szokásaim,mert normális ember egyszerre csak telefonál én meg közben főzök takarítok gépelek.Szóval megnyugodtam.

 

Más,most lett öngyilkos a fiam harcos bettája így mehetek venni vmi hasonlót,hogy mire hazajön ne legyen üres az akvárium.

Előzmény: Mumu (22)
Mumu Creative Commons License 2005.03.17 0 0 22

Nyakas vagy..

De:azert gondoljal a nyaki csigolakra is.Szokott fajni a nyakad es merevnek erzed a felkeleskor is ?

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.16 0 0 21

Mostanában sokat fáj a nyakam.Azt hittem öregszem,a barátnőm kivizsgált(reumatológus) írt fel kezelést,nem mentem el mert megfáztam.Ma rájöttem miért fáj a nyakam.

A családom és a barátok távol élnek tőlem .Ma felhívtam a nagynéném és beszélgettünk,el akart ma jönni hozzám,de 1,5 óra után úgy döntöttünk végül is mindent megbeszéltünk,majd Húsvét első napján jön.

Mikor leraktam a kagylót éreztem az erős fájdalmat ismét.Mindig úgy telefonálok,hogy szabadon van a kezem és a nyakmmal fogom a telót. Most mondta a barátnőm meglehet a nyakam nem erre való:)). Tehát még nem öregkori leromlásról van szó....

Mumu Creative Commons License 2005.03.14 0 0 20
Ugy latom nalunk nem todulnak a tarsaink meselni.
tivadar Creative Commons License 2005.03.14 0 0 19

Danke schön !

 

Előzmény: Boszorka (18)
Boszorka Creative Commons License 2005.03.14 0 0 18
Blog = internetes napló, eredetileg olyan nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek műfaj. Ha beteszed a gooleba hogy "blog" rengeteg oldalt kapsz és olvashatod vaiddegen emberek életét ha érdekel.
Előzmény: tivadar (17)
tivadar Creative Commons License 2005.03.13 0 0 17

Nagyon szégyellem és nagyon vessetek meg, de nem tudom mi az a

 

BLOG   ill. blogozás ?

 

(Ha megtudom, lehet, hogy írok ide is.)

 

Csekélyértelmű Tivadar

Mumu Creative Commons License 2005.03.06 0 0 16

Tehetetlen vagyok .Egy anyat,apjat elvesztett idegbajos gyermeket tamogattam .Veletlenul kerult kozelemnbe ,a nagymamaja  testvere aki szomszedba lakott (kozben a harmadik szellutes utan az elfekvoben van) megkert hogy segitsek mert a tanti(tehat a gyermek edesapjanak testvere) ki akarja semmizni abbol a kozosen vett hazbol amelyikbe o es  nagymamaja (tehat a tanti anya) betettek a gyermek szullei utan maradt penzt.

A nagymama imadta az unokajat,aki alig-alig tudta elvegezni az ellemi iskolat.Vele akart egy ideig a kozos hazba maradni mig kikapjak a reszuket es veszznek valahol egy szerenyebb lakast.Meg a 16 ev betoltese elott sikerult ot betenni  egy vendeglatasi szakiskolaba,a macerat a nagynenitol kordaba tartani (a gyamhatosagnal jelentkezve).

A gyermek akirol kiderult kozbe hogy drogozott mar es hiperaktiv  sot lehet hogy piromanias is (legalabb is a nem eppen targyilagos nagyneni szerint) elvegezte az iskolaba az elso felevet de utana kimaradt es megbukott.Miutan kozben nagykoru lett nincs mar az iskolanak felveteli kotelesege es igy meg az elso evet sem ismetelheti meg.Kozben a nagyneni a nagymamaja ellenkezese dacara ravette a gyermeket hogy irjon ala egy szerzodest egy meg szerenyebb osszegel valo kielegitesre.Ebbol aztan valahol Tapionemtudomhol vett a nagymama egy nagyon elhanyagolt hazat ahova mar az unoka nem akart kimenni.El a varosba egyedul ugymond baratokkal,penz nelkul es kiteve minden kisertesnek,lakas nelkul is.

Allast allitolag nem kap mert diakkoruakat nem vesznek fel es kulonben sem nezz ki ugy hogy bizalmat keltsen (gondolom ez az ok es nem az iskloaskor).

Sokszor jar hozzank de felnek az enyemek attol hogy egyszer ha nem vagyok ott leutik az otthonlevot ,vagy tipet ad valakinek jutatasert lopasra...tenyleg ugy nez ki de nem merek igazat adni mert nem szeretenem ha elmaradna a gyermek.Bejelentettem pszihologushoz es nem jott el velem  az orvosi rendeloben az idopontra...Allitolag el ment valahova mashoz es kap-kapott  nyugtatokat.

Most dillemaba vagyok ,nem akarom elzavarni,segiteni is akarnak de nagyon ugy nez ki hogy blamalnam magamat ha betegesen nemkoncentralt es kotekedo...

A sorsa szolidaritasra kesztett en is arva gyerek voltam.

Mumu Creative Commons License 2005.03.05 0 0 15
Igazad is van.
Előzmény: Boszorka (13)
Boszorka Creative Commons License 2005.03.05 0 0 14
Nincs itt semmi, nem hogy kábeltv. De saját salatschlüßelről már annyi műsor van, hogy azt se győzöm nézni.
Előzmény: Mumu (12)
Boszorka Creative Commons License 2005.03.05 0 0 13
Hát ne is menjünk ilyen messzire, mert tönkre tudtunk mi menni ilyesmik nélkül is.:-((( Viszont Hamburgban láttam először egy olyan speciális üzletet, ahol kizárólagosan balkezeseknek árultak mindenféle eszközöket. Az üzlet igen jó helyen volt, úgy látszik megélt rendesen a balkezes árukból. Na de én változatlanúl az egyszemélyes háztartásokba való ételféleségeket hiányolom.
Előzmény: Mumu (11)
Mumu Creative Commons License 2005.03.05 0 0 12
Nem tudom van-e kabeltv-et es ha van az EMKTV vagy mas ? Mert az EMKTV-en van harom uj Discovery csatorna amely kituno dokumentaris musorral rendelkezik..
Előzmény: Boszorka (10)
Mumu Creative Commons License 2005.03.05 0 0 11

Egy valamilyen fee eleg sulyos Nokiam van erre a celra.

Otthon meg az utolerhetetlen regi Siemens 10.

Persze kicserelem,a hangszóuly nem a telefonon van az csak az apropo,a hangsuly valobban az a megallapita shogy palne MO-n de masut is keves olyan termek van amely az idosebb emberek lassusagat,egyszeru gondolkozasat tehnikai kerdesekbe es mas koral jaro defekciokat,mint rovidlatas,hallashiba,ugyetlen kezek,figyelmbe veszi.De beszelhetnek (ez mar nem az en esetem) a haztartasban hasznalhato eszkozoknekugy ahogya Boszi is irja de az inkabb maganyos mint idos specifikus hanem a reumas kezekhez illot.Ilyet lattam Svedorszagba ahol az akkor 80 eves mamanak hivatalboil kihgordta a szocialis hivatal az oregeknek valo konyhaeszkouzoket,villat,kest,kanalat. 
Itt  nem lehet ilyen messze menni de legalabb legyen a piacon.

Előzmény: KanOne (8)
Boszorka Creative Commons License 2005.03.05 0 0 10
Naplóba való nem sok van. Azon kívűl, hogy elhatároztam nem megyek ma sehova és természetszerüen későn keltem. Na azért az ujságot fel kellett hozni sajnos, mert szombaton nincs itt az iroda, így magad uram ha szolgád nincsen. Ebéd után megállapítottam,  hogy ezt a sok balkont bizony le kellene sepregetni, mert kissé behavazódott, így azt is megcsináltam. Mit is csináltam még? Bujtam az e-bayt, mert akarok venni egy olyan laptopot amit szemlátomást nem nagyon árulnak 17" képernyőset, na meg leveleztem a fél világgal, chateltem az öreg német banyáimmal. Na mir nix dir nix megint elmúlt egy nap, boldog semmitevésben. Mert udod lustának lenni jó, na meg fél egészség.:-)))
Előzmény: Mumu (7)
KanOne Creative Commons License 2005.03.05 0 0 9
Nekem is van ilyen ismerősöm, aki csak addig kapcsolja be a mobilt, amíg telefonál.
Azzal szoktam bosszantani, hogy ez olyan, mintha a vezetékes telefont is folyton kihúzkodná a falból vagy "fixen" mellétenné a kagylót (->őt ne zavarják).
:)
Előzmény: Boszorka (6)
KanOne Creative Commons License 2005.03.05 0 0 8
Mumu milyen telefonod van ?

"Nem gyartanak idosebbeknek valo telefont.Olyat nagy felkirattal es keves funkcioval es betaplalhato szamokat nagyra es a gombjait nagyra..Mi kikerultunk a PR- es az uzemitervekbol mint potencialis vasarlok.Hulyek mert igenis a legfontosabb fehasznaloi kor a gyermekek es ifjak utan eppen az idossek akiknek a gyermekei igy ellenorzaz idos gyewrmeke valt hozzatartozokat nem hagytak -e egve a gazt,nincsenek-e rosszul.Rossz marketing.Ez meg van mas iranyba is.Aki most penzt akarna keresni keresse az oregek piacat is."

Nem csak az öregek vásárolnák az ilyen "normál" telefonokat ám !
Az én szempontjaim telefonvásárláskor szinte kizárólag a következőkre terjednek ki :
- kézre álljon (ilyet egyre ritkább látni, mivel széles tenyerem van, és ezek a mai mütyürök szinte kiesnek belőle)
- hosszú beszélgetési és készenléti idő
- elegendő memória SMS-ek és címek tárolására (az előző Siemens M35-ömben 10 SMS fért el...)
- lehetőség szerint robosztus kivitel (valamint nem szeretem a kinyithatós típusokat)

"Ja,ne felejtsuk el az XXXL-esek konfekciojat is.En halistenek mar nem tartozom oda de tudom mit szenvedtem mikor borzalmas dolgokat talaltam az uzletekben.."

:)
Előzmény: Mumu (4)
Mumu Creative Commons License 2005.03.05 0 0 7

Ebben en tok huyle vagyok...Hogy roszul valasztottam telefint az biztos.

Boszikam,ez nem a mobiltelefonom amit otthon hasznalok hanem az amit az uton es persze en is kikapcsolom ha besszeltem.De visszamegyek a T-Mobil-hez.

Van mai naploravalotok ?

 

Előzmény: ZsuR (5)
Boszorka Creative Commons License 2005.03.05 0 0 6

Mumukám,

rosszúl kérted te azt a telefont. Én is annál a cégnél vásároltam az immáron harmadik telefonomat. Az előző is jó volt, mert mint írod nem akarok én se mást csak telefonálni. Ugyanis van digitális fényképezőgépem ha fényképezni akarok és van pc-m ha írni akarok és zenehallgatáshoz is meg vannak bőve az eszközeim. A fenti tevékenységeket én ráadásul kényelmesen akarom tenni, nem az utcán menet közben. Szóval azért cseréltem le a régit mert mert nehéz volt és a táskám amúgy is húzza az időnként fájdogáló vállamat. Így aztán bevonultam a Petőfi Sándor utcai üzletbe és kértem egy telefont, ami egyszerű, kizárólagosan telefonálásra lehet használni és könnyű, Meg is kaptam, cak 80 gramm a régi 23 dekagrammos helyett. Igaz nincsenek rajta nagy számok, de a hangja elég erős, be tudtam állítani!!! Telefonszámokat nem tárolok, pedig lehetne, de én a fontosakat tudom kivűlről az ismeretleneket meg ugyse az utcáról hívom. Na és természetesen állandóan ki van kapcsolva, ha nekem nincs szükségem rá. Hagyjanak engem békén, aki akar valamit hívhat itthon, van üzenetrögzítő. Na ennyi. Mi a tanúlság számodra? Nem kell mndig a leg legebb kütyüt megvenni.

Viszont nekem is lenne ötletem ahol szvsz itthon hatalmas "marktlücke" van. Az egszemélyes háztartások ellátása. Bármit veszek, mélyhűtött vagy egyéb termékeket az minimum 4 személyre szól. Miért nincs egyszemélyess mélyhűtött spenót, készétel stb. Nem csak az időseknek, mert fiatalok között is van rengeteg egyszemélyes "single" háztartás.

Előzmény: Mumu (4)
ZsuR Creative Commons License 2005.03.05 0 0 5
Mumu rosszul valasztottal telefont. Az enyemen rogton ott van a bal huvelykujjamnal a kapcsolo - tudom beszed kozben is erositeni ha kell!
Előzmény: Mumu (4)
Mumu Creative Commons License 2005.03.05 0 0 4

Telefonalni akarok.Eloveszem az utcara hasznalt exklusziv utolso szeriaju telefont amelyet ajanlott az a kedves asszonyka a T-Mobilenal es egyszeruen szeretnem felerosodni szegeny fullemnek a hangot.Vegig megyek a menun:tudok kepet kuldeni,fenykepezni,csengest valasztani,ezer ajanlat es ezer kerdes hozza.De en csak egyszeruen telefonnak akarom hasznalni a telefont.Es fel erositeni a hangjat mert ez egy egyszeru a telefon funkcionalasahoz tartozik.. .Nem lehet.Miert nem fenykepezek ,miert nem hallgatok mas  zenet a csengeteskor,miert nem tetszem jatszani kicsiket.

-Mert masra van idom mert teefonalni szeretnek ugy is hogy jobban halljam a partner szavat-valaszolom a csak sugalkt kerdesre.

Nos,ez az.Nem gyartanak idosebbeknek valo telefont.Olyat nagy felkirattal es keves funkcioval es betaplalhato szamokat nagyra es a gombjait nagyra..Mi kikerultunk a PR- es az uzemitervekbol mint potencialis vasarlok.Hulyek mert igenis a legfontosabb fehasznaloi kor a gyermekek es ifjak utan eppen az idossek akiknek a gyermekei igy ellenorzaz idos gyewrmeke valt hozzatartozokat nem hagytak -e egve a gazt,nincsenek-e rosszul.Rossz marketing.Ez meg van mas iranyba is.Aki most penzt akarna keresni keresse az oregek piacat is.

Ja,ne felejtsuk el az XXXL-esek konfekciojat is.En halistenek mar nem tartozom oda de tudom mit szenvedtem mikor borzalmas dolgokat talaltam az uzletekben..

Mumu Creative Commons License 2005.03.05 0 0 3
Boszikam,a lebyeg hogy minden naputan maradj valamivel,amely hozzakerul az eddigi eltett dolgokhoz..Minden nap talalok en is magamnak valamit amely megerositi eddigi ugyis eleg nagy blokjat az eletem felfogasanak.Persze minden nap atirjuk a tortenetunket azzal amit ujra revidialunk  meg ha az nem is jelentkezik mindig kidolgozott mondatokba.Ha itt vagyok,hat akkor eljek,kapjak meg valamit.Adjak magamnak valamiben meg egyszer igazat es igy igazoljam az akkori tettemet...vagy amit most latok elgondokoztasson ,hozzaismerjek az eddigiekhez  es megfejtsek egy kimaradt keresztrejtvenysort..
Előzmény: Boszorka (1)
Mumu Creative Commons License 2005.03.05 0 0 2

Imen,Te nagyon boldognak latszol.Remelem az is vagy.Valami kulonos nyugalom sugarzik az irasaidbol.Bar gondolom negy gyermek eleg sok munkat es feszultseget adhat Neked .Gondolom szeretted azt a ferjet aki ilyen szep kepet fest szamodra akkar almodban is.Idod van meg a vallasod valodi gyakorlasara is...szep gondolatok epitesere is..

-:)

Előzmény: Imen (0)
Boszorka Creative Commons License 2005.03.04 0 0 1

Jó lehet ilyen szépeket álmodni. Én ritkán emlékszem az álmaimra, mondhatnám szerencsémre. Ugyanis legtöbbször ismeretlen házakban vagy folyósokon bolyongok és sehogy se találom meg a célomhoz vezető utat. Tegnap éjjel pl. elfalaztak egy folyósót és nem találtam, hogy hol mehetnék át a ház másik részébe. Aztán valahogy átkeveredtem és akkor meg vissza nem tudtam jönni. Na szóval az álmok nem örvendetesek nálam, tudom én is mit jelent, de azért analizisre nem fogok bejelentkezni.:-)

 

Ébren sokkal kellemesebb az élet, különösen így késő este. A reggelek elég utálatosak szoktak lenni. Minden nap megerőszakolom önmagam, hogy egyáltalán felkeljek. Aztán ha belendűltem már hipp-hopp el is telt a nap. És jó hogy telnek a napok meg a hetek, talán egyre kevesebb homokszem marad már az órában és ha elfogy akkor jó lesz. Mindez feltehetően a hosszú téltől és a mai hóeséstől van. Ha majd kisüt a nap egészen más lesz a hangulatom.

Előzmény: Imen (0)
Imen Creative Commons License 2005.03.04 0 0 0

A minap álmodtam egy nagyon szépet. A jelentését nem árulom el, de szerintem az álom így is sok szépet adhat másoknak is insa Allah.

Egy csodálatos, mozgalmas képet néztem álmomban. A kép elején az őszi bükkösök aranyszínű leveleit rezgette a szellő, átsütve közöttük az aranyló napfény. A bükklevelek folyamatosan a kép közepe felé már a tenger naplementi alkonyi aranyába olvadtak bele, aminek a felszíne ugyan úgy villódzott a nap fényében. Az egész kép egy csodálatos, aranyszínű villódzás volt a levelek és a hullámok tükrében. A képet a férjem festette:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!