Most hívtam fel a barátnőmet 1500 kilométer távolságból, hogy boldog szülinapot kívánjak neki. -1 órában vagyok tehát itt még csak 11, otthon már új nap van.
Ne ma van. Egy nappal elszámoltam magam. Puff neki.
Ciki.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
bocs előre is... de nem tudok ellenállni... dohányzás ami végigkíséri az életemet...de a szenvedő oldalon...:))
szal ha jól tudom az összes MÁV vonalon tilos a dohányzás és nem csak az ICkben, rémlik vmi kora nyári időpont amikortól is a füstmentes vonatok kialakítását célozták meg... de utánanézek..
OFF
Én próbáltam, de asszem kissé rosszul fogalmaztam, mer csak magyarázkodást, meg leugatást váltott ki;)
ON
A rádióban arról beszélt egy muki, hogy az ablakpárkányán lebzselő galambokból milyen finom levest főzött. Hm, azóta én is más szemmel nézek rájuk:)
Ezt hivjak ugy, hogy "nem egyedul elek a bolygon". Szerintem nem azokat kell dicserni, akik emberien elnek, hanem azokat kell "megteriteni", akik nem:) amugy kosz, jol esett;)
Lokott en... Az elobb tizenhatnak szamoltam valamit, aminek 14-nek kellett volna lennie. Masodszorra arra is rajottem, hogy miert: "..., 6, 7, 8, 1, 2...". Igy jar, aki munka kozben tanczenet hallgat. (Pedig a labam nem jart.)
Igen, én is úgy gondolom, hogy ha ezekre odafigyel az ember, akkor nem lehet gond. Még az utcán is így van nálam, ha pl. villamosmegállóban rá akarok gyújtani, nem állok be a bódéba cigivel, ha mások is ott vannak stb.
Na mindegy, mielőtt még valaki azt hinné, hogy itt fényezem magam, fel kell tennem egy kérdést: na vajon ki volt az az egocentrikus bunkó állat, aki képes volt egy órával ezelőtt pizzát rendelni magának ebben az irgalmatlan zuhogó esőben? Pofám leszakad, szegény futár... :-(
Bizony. De ezen kivul meg nem gyujtok ra terhes no elott (meg ha biztat is ra), kisgyerek elott, olyan tarsasagban, ahol van nemdohanyzo, es lakasban sem. Ha mar van egy ilyen szokasom, mast ne zavarjak vele. Ja, es megegy. Utalom, amikor bejon a villamos, az ipse sziv meg egy utolsot, es a tomegben a zart kocsiban fujja ki a fustot. grrr...
Nem feltetlenul. En is bagos vagyok, es maximalisan egyetertek. Nem igaz, hogy valaki nem bir ki 3 orat cigi nelkul. En napi 1 dobozzal tolom, de nem lazadoztam a 9 oras repulout alatt sem.
Sajnos ez tényleg idegesítő dolog. Én úgy tudom az egész kocsira vonatkozik, tehát a folyosón sem gyújthatnának rá, de a gátlástalanabb bagósok úgy érzik a fülkén kívül már szabad. Nem számít, hgy úgyis beszáll a füst.
Talán nem annyira off, mert elég ciki nekik. :-)))
+ A MÁV is elég gagyi, hogy pl. az IC-kben egy kocsiban, egy légtérben van a dohányzó rész a nemdohányzóval. Igaz már drasztikusan csökkentették (1 kocsira) a dohányzóhelyek számát.
off
Bocs, nézzétek el tudatlanságomat - és azt is, hogy itt kérdezem meg, de itt lett említve a dolog: a vonatokon a "nem dohányzó" rész tényleg csak a fülkékre vonatkozik? Merthogy milliószor vagyok kénytelen a fülkék elôtt ácsorogni, jobb hely híján - azonban hiába állok "nem dohányzó" kocsiba, gátlástalanul rágyújtanak mellettem. Asszem nem véletlen, hogy a fickó hiába kereste a hamutartót.
Bocs, hogy szétoffolom a topicot...
on
Tegnapelőtt este utaztam a vonaton. 6 személyes kabinok a kocsiban, a folyosón pedik "falból" kinyíló lehajtható ülőkék. A szomszéd kocsiban 4-5 rendőr üldögélt, 2 dohányosra rájött a füstölhetnék, és nemdohányzó fülkék miatt kimentek a folyosóra. A fiatalabbik tüzet csiholt, és miután mindketten rágyújtottak nézegetett körbe szemetes után kutatva. Egyszer csak megakadt a szeme a lehajtható ülőkén, amit nyilván kihajtható kukának vélt, és egy laza mozdulattal bele akarta hajítani a gyufát. Természetesen rendesen kiröhögték.
Így leírva nem is olyan vicces, de mókás szitu volt.
Egy anyukát, illetve az ő 10 és 12 hónapos kislányait ütötte el az a jogosítvány nélküli férfi, aki parkolás közben autójával felszaladt a járdára Tatabányán. Az egyik kislány súlyos, a másik gyermek és a 21 éves anyuka könnyű sérüléseket szenvedett. A 20 éves fiatalember ellen közúti baleset okozása miatt indult eljárás.
off
Hölgyeim, Uraim...! Tökéletesen megértem, ha egymásnak esnek, elvégre vitéz Matschkássynak úgy tűnik, lételeme a vita.
Ĺmbátor - szabad legyen megjegyeznem - magam is javasoltam korábban, hogy ezen témát másutt vesézzük ki. Emellett parajesus volt oly' szíves, és külön topicot nyitot ezen célra. Ha megkérhetem Önöket, fáradjunk át oda...
Hála... :)