Az szerintem lehetséges, hogy az ismerős címére küldesd a cuccot, de kártyával csak akkor tudsz fizetni, ha az eladó egy cég, amelyik közvetlenül elfogadja. Különben marad a banki vagy postai átutalás (az utóbbi olcsóbb).
beleszerettem néhány apró mütyürbe az ebay.de-n, még regisztráltam is, meg minden, de be vagyok tojva a postaköltségtől :( Merthogy minden ami tetszik az olyan 3-5-15 Euro, és akkor erre jönne rá a kb. 20 Euro-s postaköltség ami röhejesen aránytalan lenne :(
Hilfe! :)
Van valami megoldás ötletetek? Laknak barátaim Németországban, őket simán megkérhetem, hoyg vegyék át nekem a cuccot, aztán majd ha errejárnak elhozzák, hisz nem sürgős - porcelán sótartó&Co. :) - de az vajon meyg, hyog én innen per MasterCard fizetek, de hozzájuk, német címre szállítják?
Nekem sikerült egy Paypal-accountot nyitnom úgy, hogy azt füllentettem, osztrák vagyok. Persze a magyar bankkártyámmal nem tudok rá pénzt tenni. Elképzelhetőnek tartom viszont, hogy egy másik paypales tudna rá utalni.
Hivatalosan, ha vásároltad, a húsz dolcsis láncra is kell 8% vámot, illetve a vámmal növelt értékre 25% áfát fizetni. Vagyis a közteher 35%, plusz a vámkezelési díj. Más kérdés, hogy apróságok esetében a posta át sem adja a csomagot a vámra.
szerintem olvasgass egy kicsit vissza.
Én személy szerint Mastercard-ot használok: felveszem a kapcsolatot telefonon az eladóval és bediktálom neki a bankkártyám számát. Sőt, a múltkor még faxon is elküldtem nekik.
A PayPal nekem sem működött.
Ami elképzelhető még: elkéred a számlaszámát, elmész egy bankba és elutalod oda a pénzt.
A PayPal fogad el VisaElectron kártyát?Vagy azt csak MOn lehet használni?Tehát az átutalt összeg jelen pillanatban 19.99USD+15USD(szállitási költség),azaz 34.99USD.
Vámot a magyarországiak tudják jobban.
Szerintem, ha számla van a csomagban, már nem ajándék... vagy hülye vagyok?
Egyáltalán, minek számla?
Ha minden kötel szakad, ott az EBay odalak kinyomtathatóan.
PayPal azért jó, mert neked nem kerül pénzedbe. Vagyis itt az USAban nem kerül pénzbe.
A BidPaynek, ami Western Uniont használ, van költsége.
Én ezt csak akkor használtam, ha az eladó nem fogadott el hitelkártyás PayPalt.
Egen, egy kicsit hirtelen voltam reggel, kéretik a kioktató mondatrészt ignorálni...
De: ajándék esetén (1) a küldemény együttes értéke, (2) az áru egyedi értéke a korlátot nem haladhatja meg. Ha megnézik mi van a csomagban, csak látszik (számla nélkül is) mennyibe kerülhet...
Egy objektívre licitálok a német ebayen. Megkérdeztem az eladót, hogy mennyi a szállítási költség. Erre azt írta, hogy a legolcsóbb amit talált az DHL 25 Euróért. Egy kicsit soknak tűnik. (méretre, súlyra nem egy robosztus darab, és max 120-150 Eurot vagyok hajlandó kipengetni érte)
Nem vagyok eddig elragadtatva az e-bay-től...
Vettem egy mezt, 4-szer írtam a csókának, hogy beszéljük meg a fizetési módot, de egyszer sem volt képes válaszolni, aztán mikor az általa megadott e-mailre írtam, csak ezt kaptam (addig az e-bay-en keresztül írtam, nem tudtam hova mennek a levelek)
"I'm sorry to have to inform you that the message returned
below could not be delivered to one or more destinations.
For further assistance, please send mail to
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the message returned below."
Most mi van? Kamu a gyerek vagy mi? Megnéztem a feedbackjeit, még tegnapról is 4 eladása van.
Írtam az e-bay-nek is, majd meglátjuk mi lesz.
Jól kezdődik....
: Name service error for hotmail.co: Host not found