Meg van már ennek az "irodalma". és is úgy olvastam innen-onnan. Meg lehet oldani a szűrést is meg a tisztántartást is. Ha egyszer működik a rendszerem majd megírom. Egyelőre még én is gyűjtöm az infókat.
Az esővíz locsolásra a legjobb. Mosáshoz jó, de biztos, hogy az öblítéshez is? A tetőről belemosódik a por, szösz, toll, madárürülék, rovarok, rosszabb esetben madár-, egér-, gyíktetem.
Segítsetek már légyszi! Olyan házat építek amiben a szeglemezes tetőszerkezet miatt nincsenek belső tartó falak. Szerelt gk válaszfalakat fogok készíteni. Az egész ház aljzatbetona így egyben lesz. Viszont eddig úgy volt hogy nem lesz de aztán mégis teszek a nappaliba meg a fürdőkbe padlófűtést. Az oké hogy eldiletálom ezeket a területeket, viszont a nappalim "L" alakú és a konyhába is bekanyarodnék a padlófűtéssel, ami további kiugró rész. Diletálhatok nem szabályos formájú aljzatbetont? Nem szeretném ha szerelt falaim elrepedeznének...
Valójában van, csak leegyszerűsítettem a rajzot. Itt a pontos. Arra gondoltam, hogy ilyen eső esetén egyszerűen mindegy, hogy mi van, mert szinte vízszintesen jön a víz és benyomja bárhol, ahol van lyuk.
Az a bizonyos barkácsbolt meg valszeg' az egeseramik török cégtől veszi, én meg az utóbbiból mert nem akarom a barkácsbolt hasznát is fizetni. Menj el, nézd meg a dobozt :)
A hálószobánál bevált az így ócóított lap (padlófűtésem van, és ilyen hajópadló szerű járólapokat kerestem, míg végül sikerült 60x15-ösöket venni. Mit szenvedtem a lerakással, de ez off
Sziasztok! Van valakinek ötlete olyan ügyben, hogy hol kapok jó áron fa-laminált hatású nagyméretű járólapot?? Itthon (Tatabányán) láttam de horrorisztikus áron :-(
Köszi a válaszokat! Az a baj hogy nem idevalósi a tervező, és nincs statikus végzettsége . Azt mondta hogy majd ha ásunk kiderül. Na már most én nem akkor akarok szívbajt kapni ha 3x annyi beton kell az alapba. Na mindegy! Majd lesz valahogy!
Budapesti 54 nm-es lakásom részleges villamos felújításához illetve kapcsolódó utp hálózat kialakításához keresek villanyszerelőt esetlegesen villanyszerelést és gipszkartonos munkákat egyaránt vállaló szakembert.