Keresés

Részletes keresés

jan67 Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3537

érdekes lehet, en nagyon errol fantaziálok..

+ vizelet kontroll

jo lenne talalkozni egy vizelet / pisi dominával :)

Előzmény: Törölt nick (3533)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3536

Mailben írj légy szí, én nem tudok a most használt gépről, mert valahogy a nem konfigurált outlook-ot adja be mindig. Én már csak ilyen vagyok, a határ a rezonanciaszám! Nyilván mindig egyeztetni, s főleg összeszokni kell! Amit nem sokan preferálnak, de én igen, s ez a lényeg, jelen esetben...:-)

Előzmény: goldeen (3535)
goldeen Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3535
Hmmmmmmm kényszeritatás... még mindig ekörül forognak a gondolataim.
Asszem engem nem nagyon kellene kényszeríteni.
Vagy te pont azt élveznéd, hogy ficánkol alattad, próbálna tiltakozni a mennyiség miatt, te meg rodeóznál egy kicsit? Persze figyelembe véve egymás vágyának és tűrőképességének egyensúlyát. Mennyire lenne kedved egy ilyesmi rodeóhoz? Esetleg egy nyelves puncimasszázs lezáró akkordjaként egy ilyen kis rodeózástól el tudnál élvezni? Vagy nem egészen így képzelted azt a bizonyos kényszeritatást? Bocs, ha esetleg túlkomplikáltam.
Előzmény: Törölt nick (3533)


goldeen Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3534
Hú Berny! Elájulok! Te vagy a kedvenc netes pisilős barátnőm! Ugye nem haragszol meg érte? Tudod, te az a nő vagy, aki személyes találkozás nélkül is el tud bűvölni. Persze na ná, hogy nem lennék ellenére egy teadélutánnak, de tőled így is nagyon sokat kapok, azaz, te így is sokat tudsz adni. Remélem, viszonozni tudom valahogy a kedvességed. Kitalálok neked egy sztorit, igyekszem úgy megírni, hogy beleborzongj a gyönyörűségtől. Nem lesz egyszerű, mert jó magasra kell tenni a mércét... :-) Hogy élethűbb legyen, hány évesnek képzeljelek el, és milyen testalkatúnak? Figyelted? Nem azt kérdeztem, hány éves vagy és hány kiló! A kérdés, hogyan képzeljelek el a fantáziában! :-)
Előzmény: Törölt nick (3533)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3533

Nem feltétlenül kell ajtóstól a házba, én is tudok suttogósan, mosolygósan is akaratátvitelre bírni a RÁM fogékony férfit...nevezzük nevén, pl. kontrollvesztésig kényszeritatom, s kellően stimulálom, ahol ez szükséges:-), de vannak nyilván erre komolyabb eszközök, illetve metódusok.

Előzmény: goldeen (3531)
goldeen Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3532
Mi tagadás, nagy kedvem lenne egy nővel valami olyasmi kapcsolat, ahol a titkos barátnő feeling mellett akár a szex ki is lenne zárva, de egy kis pisis izgalmak becsöppennének néha...
Például szeretnék megtanulni hegedülni. Ha akadna egy olyan nő, aki megtanítana néhány alap dolgot hegedű ügyben, és mellette, illetve közben szorongatva tartogatnánk, és a végén szabadjára engednénk, akár egymás előtt, vagy inkább edzés után akár egy aranyzuhany se lenne rossz... na ugye! :-)
Előzmény: Spriccpumpa (3530)
goldeen Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3531
Pedig eléggé light-osnak szántam. Nekem ez a legkönnyebb műfaj, ennél csak meredekebb szakaszon kezdődik számomra az igazi izgalom. Ha esetleg olvastad a korábban írt dinnyeparti és egyéb fantáziákat...
Előzmény: Törölt nick (3529)
Spriccpumpa Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3530

 

 Rafináltan ügyes!

 

 Látszik, hogy nem vagy kezdő...

 

 Amennyiben nő lennék, szívesen lennék a barátnőd, még akkor is, ha csak a pisis dolgok miatt találkozgatnánk :)))

Előzmény: goldeen (3527)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3529

Kedves Goldeen!

 

Nem ábrándítasz ki, hisz beléd sem ábrándultam, mindössze elzsongítottál kedves gondolataiddal...Azt tegnap talán nem hangsúlyoztam eléggé, hogy mindez a videókon "szorgosan" pisilgető kiskorúakra értem, akik, -lehetséges: amúgy semminemű huzalmat e témához nem is éreznek, viszont ezt a pornóipar rendesen megfizeti, hiszen oly extrém, a külvilágnak és oly hatalmas rá a kereslet...

 

Miért ítélkeznék feletted, hisz azt sem tudom ki vagy! Nekem nem szokásom még akkor sem,- ha valaki személyesen jó ismerősöm, - ítéletet hozni felette, hisz milyen alapon tenném?

 

Jó volt a nyusz...-nak írt fantázia.:-)

Előzmény: goldeen (3522)
Spriccpumpa Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3528

 

 Szia!

 

 

 "Sajnos olyan férfival még nem találkoztam, aki mondjuk az együttlét után a már lankadó férfiasságát a combomra helyezve elengedné magát s a forrón csobogó pisijével simogatná a combomat...

Vagy hajnalban a combom közé csúsztatott férfiasságáből megeredő patakkal ébresztene fel..."

 

 Érdekes dolgok ezek.

 Annyi hímnemű egyed van aki ezeket szívesen megtenné, és mégis olyanokkal találkozol, akik nem hajlandók az ezirányú vágyaid kielégítésére. Ez szomorú! De semmi sincs még veszve! Jöhet még olyan bikuci, aki örömmel teljesíti még a ki nem mondott óhajodat is.

 

 A dolog fordítva is igaz. Sok az olyan hölgy, aki hallani sem akar a pisis játékokról...

 

 Ritkán találkoznak pisis vonatkozásban azonos érdeklődésű partnerek, ám ha mégis, hááát, annál jobb nincs is... :)))

Előzmény: Nyusz71 (3490)
goldeen Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3527

Szép egy pisilő punci látványa, tényleg, de ehhez nem kell más, csak néhány ceruzaelem...

Na jó, ha szájba, arcra nem, hát nem. Pedig annál jobbat el se tudok képzelni. No mindegy, nem vagyunk egyformák. Esetleg egy férfi hasán ülve elcsobogtatni? Az még belefér? Esetleg egymás előtti pisilés, bepisilés?

Ja, és amikor éppen fürdök, bele tudnál pisilni a fürdővízbe? Ilyesmi menne esetleg?

Ja, ami szerintem bejönne neked:

Fekszel az ágyon, egy több orgazmusos kimerítő tevékenységtől pihegve.

- Pisilni kell. Nagyon. Nincs kedvem kimenni. Most mi lesz?

- Pisilj! Rajta! Csobogjon!

- De pisis lesz a paplan, nem akarom összepisilni.

- Itt a kispárnám, szorítsd oda, pisild tele a párnámat! De vigyázz, szép lassan ereszd, hogy fel tudja inni a párna, különben pisis lesz a paplanod is!

- Na, ment már?

- Kicsurrant már egy pici, de nem merem újra, mert úgy érzem nem tudom majd megállítani.

- Ne törődj vele, próbáld csak! Legfeljebb paplant cserélünk.

- Aludnál a pisis paplanomban, a telepisilt kispárnádon?

- Boldogan! Egész éjjel érezném! Nagyon jó volna!

- Nem merem! Pedig már nagyon kell!

- Pedig én már bizony ki nem engedlek a wc-re, kénytelen leszel itt pisilni!

- Ne! Ne csináld ezt velem!

- Na gyerünk pisilj!

Előzmény: Nyusz71 (3526)
Nyusz71 Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3526

http://orgazmus.uw.hu/cum_piss_fart.html

 

Én leginkább így kedvelem (ném)...

Nyusz71 Creative Commons License 2012.06.07 0 0 3525

Nem, azt hiszem nem tudna az sem meggyőzni...

Előzmény: goldeen (3502)
oldman1 Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3524

Az első mondatban a "mozgalmasabb" szót ha kicserélem a "színvonalasabb" szóra, közelebb kerülünk az igazsághoz. Mert mozgalmas az mostanában is, de valami mégis hiányzik belőle. Bocs.

Előzmény: lutricia (3517)
goldeen Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3523
Hú gyerekek, kedves barátaim, köszönöm a ma délutánt mindenkinek, de lassanként vacsoraidő, drága feleségem melegíti a vacsit, utána egy kis közös fürdés, korai lefekvés. :-)
NEM, NEM MESÉLEM EL! :-)))))))))))))))))))))))))))

Remélem itt a fórumon máskor is tudunk egymásra időt szentelni, hogy megbeszéljük a világ fontos dolgait. Mert a fontos dolgok ezek. A boldogság, azt hogyan tudjuk adni, és ezáltal elnyerni.

Na jó, megyek már!

Sziasztok. Egy élmény volt veletek.
goldeen Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3522
Köszönöm, hogy ilyen kedvesen beszélsz rólam, nagyon jól esik.
Amit a 15-18 évesekről írtál, ahhoz viszont fűznék olyat, amitől lehet, hogy kiábrándulsz belőlem. ...de azért remélem, hogy nem.
Engem a pisi szeretete nagyon korán megkörnyékezett.
Úgy 5, azaz ÖT éves lehettem, amikor egy nálam fiatalabb! lányt először rávettem arra, hogy pisiljen a számba. Lehet, hogy megbotránkozol ezen, de ez van, illetve ez volt. És akárhányszor eszembe jut, kellemesen gondolok vissza. Tudom, hogy szörnyű vagyok, de ez van. Ahogy cseperedtem felfele, lépten-nyomon voltak pisis élményeim, amikre boldogan emlékezek vissza. Mindig a velem egykorúak pisije érdekelt. Se sokkal fiatalabbaké, se idősebbeké. Na jó, a huszonévesek örök fiatalok, nem mondom, hogy nem lenne kedvem bevállalni...
Úgy általánosban, mint középiskolában megvoltak a pisis élmények, lányokkal, fiúkkal. Persze más-más, mert ugye hímtag még nem pisilt le, sehova se, és talán nem is fog, de ezt egyáltalán nem is bánom. Nem mondom, voltak időszakok, amikor elfantáziáltam olyan irányba is, de ki nem...
Ja, és nem lettem ennél perverzebb állat, megmaradtam pisiszeretőnek, és ez remélem nem is fog megváltozni, mert pisi nélkül sokkal üresebb, szomorúbb és boldogtalanabb lenne az életem.
Előzmény: Törölt nick (3521)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3521

Kedves Lutricia, ezer meg egy a verzió, nem áthághatatlan kategóriák ezek -a D/s nekem egy szépséges játék, de csakis felnőttek részére-, de egy dologban a saját véleményemet hadd tegyem hozzá!

 

A pisilés önmagában is remek játék, de nekem a sexualitás része, mert valami fenséges dolog, ha a legemberibb dolgot adjuk oda a másiknak. Ha ő erre nyitott, s kívánja, akarja, mint kedves goldeen-ünk, akinek a boldogsága egészen elzsongít:-), mert ez így a csúcs, ha nyílunk nyíladozunk.

Ki-ki a maga tempójában.

 

Az előzőre még visszacsatolva: mindig ledöbbenek, ha fiatal 15-18 közti srácok/lányok teszik mindezt. Azért elgondolkodtató, hogy akkor majd felnőttként hová jutnak majd, mi lesz nekik az extrém tabu?:(

Előzmény: lutricia (3514)
goldeen Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3520
Akkor a pisis téma még tartogat neked felfedezésre váró élményeket. Persze kinek mi az élmény. Mert ugye én határtalanul élvezem, amikor a feleségem az arcomon ülve a számba pisil, de ő egyáltalán nem élvezné, ha bármi módon a vizeletemmel kellene érintkeznie. Ez engem nem zavar, mivel eszembe nem jutna őt lepisilni. Viszont azt ő is tudja, hogy a szex közben nekem mindennek a fénypontja és legvágyottabb része, amikor a számba csurran a pisije.
Előzmény: lutricia (3519)
lutricia Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3519

Nem. Általában nem pisilni szoktam, hanem bepisilni. 

Előzmény: goldeen (3518)
goldeen Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3518
Arcra pisiltél már? Ez a rész izgalmas neked?
Előzmény: lutricia (3517)
lutricia Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3517

A társtopikban már meséltem róla, akkoriban ott volt mozgalmasabb az élet.

Általában úgy történik, hogy nekem nagyon sokat kell innom, kávét, teát, kólát, sört, mikor-mit, WC-re viszont nem szabad mennem. Amikor már nagyon ki kell mennem, akkor a barátom mindig kitalál valamit, séta, boltba menés, vagy kimegyünk cigizni, hogy muszáj legyen tartogatnom, ha nem akarok szégyenbe kerülni. Egyszer például el kellett mosogatnom a poharakat, de alaposan, folyó vízzel. Azt nem sokáig bírtam, bepisiltem közben. De sok ilyen kis "alattomos" trükk van a tarsolyában. 

Igazából nem annyira a pisilés, mint a kényszerítés és a kiszolgáltatott helyzet izgat ilyenkor. Volt olyan is, amikor ő pisilt le engem.

Előzmény: goldeen (3516)
goldeen Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3516
Akarsz beszélni róla? :-)))))))))))

Nagyon örülök neked, hogy sikerült ilyen izgalmakra szert tenned!
Te pisiltél csak, vagy ő is? (én azt szeretem, ha kettőnk közül csak a nő pisil)
Na és hogy volt? ;-) Meséld el kérlek! Légyszi légyszi légyszi!
Előzmény: lutricia (3515)
lutricia Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3515

Igen, sikerült :) Elmondhatom, hogy mindkettőnknek kellemes élményekben volt/van része. Sose hittem volna, hogy ennyire izgalmasnak találom ezeket a játékokat.

Előzmény: goldeen (3513)
lutricia Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3514

Szia Berny! Érdekes kérdést feszegetsz. Én például szub vagyok, de ez nálam csak kizárólag a szexre korlátozódik. A hálószobán kívül kifejezetten domináns vagyok, az élet minden területén. Gondolom, nagyon sokféle átmenet lehetséges a szerepek között.

Előzmény: Törölt nick (3507)
goldeen Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3513
Te hogy haladsz a barátoddal pisi ügyben? Belementél a dologba? El tudtál lazulni annyira, hogy sikerült élményeket szerezni ezen a téren?
Előzmény: lutricia (3511)
goldeen Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3512
Dehogy zavarsz! Remélem még a többiek is itt vannak. Addig is mi a véleményed a felvetett témákról? Te hogy látod ezeket?
Előzmény: lutricia (3511)
lutricia Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3511

Sziasztok!

Látom, milyen jó beszélgetés alakult itt ki, megpróbálok ismét bekapcsolódni, ha nem zavarok :)

goldeen Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3510
Berny, szerintem te fiatalabb vagy nálam. 35 vagyok, Cinnkáról is tudjuk hány éves, lehet, hogy nagyjából egy korosztály vagyunk. Istenem, ha egyszer összehozhatnánk egy topiktalálkozót, akár csak egy pisimentes személyesebb teázós délutánra is! Na jó, nem rontok ajtóstul, majd kialakul. De élvezném, és szerintem ti nők is. Csak elképzelem, hogy milyen remegő izgalommal mennék egy ilyen topiktalira, jaj, ha egyszer egy jótündér fejbe kólintana! Csak nehogy erre felébredjek, hogy bilibe lóg a kezem. Bilibe? Hmmm
:-))))))))
Előzmény: Törölt nick (3508)
goldeen Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3509
Amikor ilyet olvasok tőled, borzongok a gyönyörűségtől. Az is lehet, hogy több száz kilométer távolságban vagyunk egymástól, mégis ilyen boldogságot tudsz adni. Örülsz neki? :-)
Előzmény: Törölt nick (3508)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.06 0 0 3508

Azt gondolom, egyelőre tisztázni kell a nevek sokaságában, ki-kicsoda, mivel a gold valamiképp- mindenképp, szerepel sok nickben.

 

Szerintem e kérdésben én vagyok a ludas, bocs, hogy neked adresszáltam, amit másnak szántam....Ám abban nem, hogy te kedves goldeen azt hiszed, hogy én nem adom szívesen szájba!

Ez valamiféle redundancia, vagy dezinformáció...

 

Éppen, hogy! Nagyon is izgat a látvány: az, ahogyan élvezettel kortyolja a férfi, azt, ami egy ugyanolyan emberi szükséglet, mint, az, hogy levegőt veszünk...Számomra sosem keltett viszolygást, vagy egyéb rosszallást, sőt! Kislány koromtól kezdve roppant mód mozgatta a fantáziám, ma meg felelős felnőtt NŐként már a hangjától,--- ami csoboghat, ha szakaszoljuk, meg-megtörve indulhat újra, zuboghat, vagy épp csak csordogálhat, de minden formában roppant izgi---  felfokozott állapotba kerülök.:-)

 

Azt gondolom itt írtam a pisiltetős dolgokról, az-is- nagyon bejön nekem.

Előzmény: goldeen (3496)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!