Nem gond, jó eséllyel mi is ott alszunk majd, tán 2 éjcakát is, és szintén tervezünk egy lengyelországi kiruccanást, tán Krakkóba és/vagy a Nyugati-Beszkidekbe is.
szépen lassan növekszik az ostravai magyarok tábora ahogy elnézem! :))))))) nagyon helyes!!!!! ha így alakul akár egy páran "felfuthatunk arra dombra" és sörözhetnénk egyet a koncert előtt. nem tudom van-e hozzá kedvetek? (már aki jön.)
a másik, hogy szegény Vagdalthúsnak nincs jó hírem az utazással kapcsoaltban ugyanis nálam is megtelt a kocsi, mivel mégis megalszunk egy napot Ostravában, hogy aztán másnap a nagyon közeli lengyel odalon lévő Auschwitzba átugorjunk egy kis "múzeumot" nézni, ha már tényleg annyira közel vagyunk. :-D
Seráfütty, hozzánk biztosan jövőre jönnek a History II-témával...
Nem tudom, itt kínálgathatok-e eladni valót, főleg, ha nem mind Maiden, de megpróbálkozom:
Manowar - Gods of War: CD+DVD,fém keretes verzió, vettem is kaptam is egyet, egyik vihető 4.000-ért ( új ár 5.500)
LG F920B Flatron Monitor, saját dobozában, még nincs 2 éves, hibátlan állapotú, több, mint 1 év garanciával 30.000 ( új ár Mediában 2 hónapja 45.000, Alien Computer 57.000 )
Iron Maiden darts ( nyitható fa doboz Trooper festéssel... ) új ár: 20.000, még nem volt használva, tartozékok bontatlanok, 15.000!
Az újabb konfirmált Maiden koncert dátuma: Jún. 4. Szófia. A végén még körbelőnek minket... már csak a (sztem esélytelen) Nova Rock kéne és akkor joggal tehetnénk fel a kérdést...
a ticketpro.cz-n már nem lehet kapni (elfogyott!) a 1100-es színpaddal szemben állót, meg platinumot (1400 körüli) sem... szóval úgy néz ki a jó helyeket hamar levadászták itt is...
én Budapestről indulok majd, és jelenleg ketten vagyunk. ahogy írtam korábban talán a jövőhétre már el is dől, hogy befér-e még más, mert 2 ember függőben ban még.
persze szívesen segítek, ha tudok. de egyébként nem félek én, hogy nem fogod tudni megcsinálni. egyszerű, csak legyen hozzá olyan dombornyomott hitel- v. bankkártyád CCV kóddal, amivel lehet interneten is vásárolni.
én tuti kocsival megyek! jelenleg 2-en vagyunk szóval hozzánk 2 ember elvileg még befér, de erre csak kb. a jövőhét vége felé tudok biztosat mondani, ugyanis van még 2 függőben lévő ember.