Ezt a topicot egy olvtársunk felhívására nyitottam. Ha bárkinek a Kádár érából akad jellemző képe, azt ne röstellje ide berakni. Ez egy kpes albun lenne a Kádár rendszer évtizedeiről...
Nem kellenek történelmi képek... - ha van az csak jó - ide a korszak hétköznapjainak képeit kéne berakni.
nekem is volt 1968-ban egy bekarcsúsított, keki szinű ,vászon zakóm aminek a hátára golyóstollal felírtam :I am a hippy.A többi üres helyre meg együttes neveket firkantottam.Egyébként azidőtájt nagy divat volt a katonai zakókat hordani lévén azok gyárilag svájfoltak voltak
"Réges régen a tv hőskorában, még esténként a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utólsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel mesemondásra.
- Szervusztok gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakálas figura. - Fecske anyó vagyok! - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakálas figura folytatta - ... és épp a tojásaimon ülök... - a korabelli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes diszletes, és kellékes, halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől.
Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót.
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam..."
A sztorihoz csak annyit, hogy valóban megtörtént, csak nem egy szakállas bemondóval, hanem Varga József már elhunyt nagyon kedves úrral. Remélem, jól emlékszem a nevére, gyerekkorom kedvenc bemondója volt. Kudlik Julival a szilveszteri tv műsorokban léptek föl gyakran még a 70 -es években. Énekeltek, táncoltak, viccelődtek. Varga Józsefnek nagyon szép bariton hangja volt, most is emlékszem rá.
Ezt a sztorit a tv -ben mesélte egyszer Kudlik Juli, Varga Józsefnek tényleg be kellett ugrania mesélni, mert régen, amikor még nem köpött a Maci, a bemondók meséltek a gyerekeknek, s Varga József hirtelen zavarában tényleg ezeket a mondatokat mondta, és az egész stáb kidőlt a röhögéstől. Pár pillanat múlva le is keverték a mesét, s a gyerekek sohasem tudták meg, mi lett a tojásokkal.
Az olvasni nem tudó gyengébb képességűek is kaptak két szép képet.:)) Látod?
Nem kell erőlködve nicket váltanod, ezen az álneveden is telenyomathatod a fórumot még több képpel a tömeggyilkos komcsi kádárodról, hátha a kb. 11 fő topic olvasóból ketten elhiszik neked, hogy nem is volt olyan rossz ember a tömeggyilkos kedvenced. :PPP
/olcsó játék......:))))/
Bájos, amikor egy gyenge képességű stílustalan kommancs a _stílusról_ próbál diskurálni.:DDDDD
A felmenőid biztosan szeretik, ha ilyen modorban brekegsz velük, de egy fórumban csak körberöhögést ér a primitív stílusod.:))))
Gyorsan pakolj be sok-sok képet a tömeggyilkos kádárról a másik nickeddel, hogy minél lejjebb kerüljön az igazságról szóló MH cikk. olcsó játék....:DDDDD