Keresés

Részletes keresés

zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 -1 0 429648

...de nehezen ,, vagy nem akarod megérteni, hogy nem egy falusi kocsmában vagy, itt semmi értelme ennek. 

Történelmi precedens talán ahogyan bizánc a kelet római birodalom kevésbé volt érintett a népvándorlásban mint a nyugati, ezért az még sokáig fenn maradt. ez az eu. olyasmi de nem feltétlenül csak azért mert az intézményei is bizantikusak. (-:

 

...na,mára ennyi.(-:

Előzmény: robopassmeet (429647)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 1 429647

Fenét nem. Milliószámra jönnek be évente, az, h előletek eltitkolják, nem sokat segít. Franciaországban már a lakosság 20% a európán kívüli eredetű, németeknél is 10% fölött. És ezeknek 3-6 gyerekük van, szemben az európai 0-2 vel. Így nem nehéz belátni, milyen irányba tart a dolog. Nem hinném, h szívesen látnád ezeket a gyerekeid közelében:

 

Kik és mikor jelentették be? Semmi info nincs, h komolyabb protest készülne a válasatási csalás miatt.

Előzmény: zldcmchy (429646)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 -2 0 429646

Ugyan már, európát alig érinti a migráció főleg nem az illegális, az usa-t az igen és persze alapból már színesebb. ...de van..... igen, ez ebben a legrosszabb, hogy féligazság, az rosszabb mint a hazugság mert nehezebb cáfolni mivel van benne igazság is.

 

Megerőszakolják a nőket, tüntetnek a csadorért, a saria bíróságért. 

 

Igen, de persze, hogy nem a valóságban, ezzel nyugaton 1% ot ha szerezne politikai párt, a migránsok által erőszakolt nőkkel a fidesz 7% ot kapott a londoni követségen 2018.-ban.

(itt is megerőszakolták a nőket amíg nem 70 évesek osztogatták be egész délelőttre a féldecit meg az üveg homályos sört a kocsmában.)

 

...de mondom, ne csinálj már ide propaganda szócsövet. ezzel falusi kocsmában lehet szavazókat szerezni de ez nem az a hely, ahol 40 éve láttak fekete embert az utcán és azóta is arról beszélnek.

 

na. (-: érdekesebb, hogy ebből most mi a frász lesz? ez csak szándékos lehetett, hogy így csinálták:

 

ez a választás most felért egy nyilvános bejelentéssel, hogy az usa politikai rendszere 

mától nem demokrácia.

Valakik valahogyan intézik az ügyeket, de hogyan és kik azt nem tudjuk.

Előzmény: robopassmeet (429645)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 -1 1 429645

Én nem úgy látom. Pont európán csattan az ostor, ezt dobta oda az usa, cserébe, h még pár évtizedig megtarthassa a világuralmi szerepét. A migrantók is itt a veszélyesebbek: afrika, közel kelet, ezek ide jönnek. Ebből lesz eurábia. Az usa-ba mexikánók mennek, azok nem hőzöngenek, inkább illegál munkát vállalnak. Az ott kevésbé eltérő kultúra. Néger is van, gettó is, de nem ilyen, mint ezek a szerencsevadászok, ideológiával is megbolondítva. Megerőszakolják a nőket, tüntetnek a csadorért, a saria bíróságért. Ez bizony, csak szögesdróttal (képletesen) lehet távoltartani. És távol is kell, akármennyire nem tetszik ez bizonyos szándékos társadalomrombolásban és fehérgyűlöletben utazó elemeknek.

Előzmény: zldcmchy (429644)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 -3 0 429644

...de igen...persze, társadalmi krízis érik aminek a része ez is. az usa ennek jobban kitéve, európa aránylag védett, kiesik az áramlásból. az ideológia mai viszont tényleg veszélyes ami erre próbál ráépülni, ez a szögesdróttal körbe kerített keresztény kultura, ez ami veszélyes!

Az mindegy, hogy idegen fajról vagy kulturáról beszélsz.

Előzmény: robopassmeet (429642)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 -2 0 429643

Kirakat kupik sincsenek már, mert nem tetszik a progresszívéknek. 

 

De volt még pár éve, nosztalgiából jártam egyet miután tisztelet téve bartók Béla szobránál. (-:

az iszlám abszolút multikulturális, ahogy nyugat európa az lett tulajdonképpen lehet nézni már iszlám hódításnak is. De a reneszansz a felvilágosodás is onnan jött de vagy 300 év folyamán és akkor se lett divat se a kaftán se a turbán se a mecset ...esetleg a ... török bársony süvegem, most élem gyöngy életem... (-:

nagyon régi egyébként európában az iszlámmal vagy más külső barbár világgal, főleg iszlámmal ilyesztgetni. Luther is nagyon fújt rá, európa korrupt elitje, a korabeli borkaik, szájerek stb...k akkor a püspokok, érsekek a egyházban volt, a pogány törökkel riogattak, aztán jött, de nem az, hanem a dózsa. Társadalmi krízis.

Ja? ...de belgiumban sose nagyon volt, mindég állomások környékén, egyszer igénybe is vettem, de hozott anyaggal, innen, útitárs hölgy ... ((((-: emlékezetes! (-: ezek caffék, vagy kis hotelek, pornó újságokat is fekete csomagolásban árultak csak az újságosoknál.

Akkoriban viszont még flamand parasztok földön kúszva szedték a földiepret akiktől érdeklődtem jó fele megyek e gingelomba. Devoltak már lengyelek is, pl Iván, született ős flamand, nem tudom miért ez a neve.... mindegy...  egyszer valaki beteg lett egy munkás és jött kérdezni az édesanyámat tud e lengyelül. ((((-: ... a landeni eredeti szicíliai pizást meg nagyon megdícsérte, egy itteni profi vendéglátós haver is.

Előzmény: robopassmeet (429642)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429642

Ilyen mennyiségben korábban nem vót. Afrika is, a közelkelet is az utóbbi időben robbant be népességügyileg. Ennek isszuk a levét.

Másrészt meg, ezek a régi szép dolgok is eltűnnek. Kirakat kupik sincsenek már, mert nem tetszik a progresszívéknek. Aki baxik, az egyéb aljasságra is képes. Még gyereket csinál, azt lesz fehér csecsemő:-)

:-))

Előzmény: zldcmchy (429641)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 -1 0 429641

...1985  körül voltam először. osthamm egy rég bányász város, az egész utcában csak törökök laktak és barnáék magyarok. Nehezen megtaláltam a házat gps mobil st... még sehol...ok.... nagy csend.... hm...mi lehet itt? ..odajött egy nagy kutya, beszélgettünk kicsit ... (-: megszaglászott.... lepisilte tán az autó kerekét.... elment. Hát kiderült, hogy valamelyik háznál az egy pit bull és kiszökött, nem voltak otthon, senki nem mert kimenni az utcára. Na, ez pl egy migráns kaland.

Egyébként Bruxellest anderlech, melbeck, a gar du nord északi pályaudvar, la batoir a vágóhíd környéke volt az óriási autópiac vasárnaponként. Akkor is rossz környék volt amikor még belgák, vegyesen vallonok és flamandok éltek ezen a környéken,bár egyszer egy golfot pont egy szerbtől vettünk, de mindegy... na, akkoriban szerintem rosszabb környék volt mint mióta színesbőr lett.

Hollandia más. Sejtem az okát.1980 körül az öcsémet, 14 körül volt, beengedték a discóba mert úgy néz ki mint a flamandok, egy törököt szicilianot, maroccanot stb...t nem. Így azok más pályán indultak el, máshol asszimilálódtak. Hollandiában más, talán a katolikus spanyol gyarmati múlt vagy nem tudom... de amsterdamban ahol a kirakatos kupik vannak az egyáltalán nem minősül rossz környéknek.

Több évszázados folyamat, kb 50 telt el belőle, (..vagy 150? lehet datálni régebbre is) de megy az itt is drótkerítéssel együtt is. Csak itt már megint emberfajos propagandával is kezdenek kóstolgatni, remélhetőleg az leállt, mert felszisszenéssel reagált a társadalom. 

Előzmény: robopassmeet (429638)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429640

:-) Tudom, te má mindenhol is lax:-))

Előzmény: zldcmchy (429639)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429639

(-: tudok mindent, haza járok oda. (-: nem kell ebből a topicból is agit propot csinálni.

Előzmény: robopassmeet (429638)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 1 429638

Ahhoz képest ott is tele van a hócipőjük az egésszel. Nem nézel híreket? Szted miért választották meg Melonit?:-)

Az nem propaganda, ha vki a valóságról beszél. A nyílttársadalom, a gender, a migránsok a jövő, aki a degenerációt, a családok szétverését ellenzi az náci, na, ez propaganda.

Előzmény: zldcmchy (429637)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429637

Az mindegy, hogy tolja, lényeg az, h a probléma valós.

 

persze, hogy valós, de közel se úgy ahogy itt sokan elképzelik. De hát ez se feltétlen orbán gyurcsány libsi náci stb... A tngerparti országokban egészen más a viszony ilyesmihez mint itt a szárazföld belsejében. Italia és Afrika közt mindég 1000 éve is nagy volt a jövés menés.

A migránsoktól félelem az valójában a jövőtől való félelem, de a jövőtől nem az fél aki 20 éves hanem aki 80. Erre építettek a hungaristák is 44.-ben, hogy mint most, a fiatalok java akkor se tartózkodott az ország területén.

Én se a kerítést ellenzem, hanem a propagandát ami arra épül.

Előzmény: robopassmeet (429636)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429636

Az mindegy, hogy tolja, lényeg az, h a probléma valós. És hosszútávon ez oda vezet, h bekötik a fejeteket:-) Kisebbségben senki nem ugrál, akkor 'elnyomott', 'áldozat'. De hamarosan többségben lesznek.

Előzmény: zldcmchy (429635)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 -1 0 429635

Ez mindenképp probléma, hiába akarod elviccelni. Pár évtizeden belül eurábia szintű harmadik világbeli térség lesz a mai európából. Ilyenkor nem aggódsz a gyerekeid jövőjéért?

 

Semmit, Hollandiában él az egyik, nincs semmi probléma. az öcsém belga, az is tele muszlim haverokkal kollégákkal stb.... kel. Van ilyen és nem kívánatos, de nem úgy ahogy itt tolja a propaganda, mint újabban a megfagynakot is. A liberális is intézkedik csendben. Leállították a lukasena migráns támadását is szerintem az eu. keze van a dologban, hogy Baghdad visszafogadja. Régebben megállapodtak Törökországgal, a volt Líbiában is valakivel, tunéziával is. A frontex költségét duplázták az idén. Azt nem tudom, putyinékat gyanúsítom a háttérben, hogy szerbiának sok migráns kibocsátóval van vízum mentessége, belgrádig simán lehet elmigrálni. Nem tudom, de illene a puzzleba egy darabkának.

 

Nem feltétlenül csak féltés az, akiknek nincsenek gyermekeik általánosságban más a gondolkodás módjuk. szerintem érdemes lenne kizárni a politikai döntésekből, legalább a választójogból.

Előzmény: robopassmeet (429634)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429634

Ez mindenképp probléma, hiába akarod elviccelni. Pár évtizeden belül eurábia szintű harmadik világbeli térség lesz a mai európából. Ilyenkor nem aggódsz a gyerekeid jövőjéért? Csak a rühes széndioxid, mi? Hátha pár ezer év múlva okoz vmit:-)

Előzmény: zldcmchy (429631)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429633

Látod, megoldották:-) A korrupt, náci, oroszbérenc ugyanilyen.

A 'migránst' nem értem, hogy kerül bele. Illegális határátlépők márpedig vannak:-)

De ezeket nem üldözik, lásd, angliában már az államfő meg a londoni polgármester is egy migráns:-)

Előzmény: zldcmchy (429630)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 1 429632

Különbség, h sorosnak ott van egy kismillió alapítványból álló opensociety hálózata, akik emberei sok helyen nemzetközi szervezetekben is ülnek. Illetve, elvileg 'független' nemzetközi szervezetek is ezeknek a 'civil' alapítványoknak a véleményét veszik alapul. Putyinnak viszont semmi nincs, nem is lehet, mert a nagyondemokratikus és szólásszabadságra, médiaprulalizmusra kiváltképp érzékeny Európában még a tv csatornáját (rt) is letiltották, meg a jutúbról is száműzték. Így aztán nehéz lesz:-)

Előzmény: zldcmchy (429629)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429631

ezek erre a lelkivilágra építik a népszerűségüket, a félelemre és gyűlöletre

 

legyek akkor már teljes. A baloldali változatát azt 2005.-ben láttuk, azok még durvábbak voltak. nem azt mondták, hogy a gonosz migránsok átmásznak a drótkerítésen és levágják a fejünket. Nem, durvábbak voltak mert azt mondták beözönlenek a románok és ellopják a nyugdíjadat!!! )))-:

Előzmény: zldcmchy (429630)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429630

Orbán, kazinski, janukovics, kurcz, le pen. Ezek korruptak. Mert a rendszer, v annak bizonyos elemei (migráció) ellen foglaltak állást. 

 

Az ugyan az mint a zsidózás, nem kell ahoz zsidó ehhez se migráns. Van persze ez is az is, de a lényeg nem ez, hanem ezek erre a lelkivilágra építik a népszerűségüket, a félelemre és gyűlöletre. Itt 1944.volt a csúcsa amikor a határok betolakodók ellen megvédése és az idegenrendészet fontosságának hangoztatása volt a politikai propaganda lényege. Ami persze attól se változott, hogy a zsidót kicserélték svábra, részben meg is hagyták mint cionistát, 1956. ig.

Az érdekessége, hogy a globalizáció is bomladozik most és a nemzetállam is idejét múlta.

Előzmény: robopassmeet (429627)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429629

Élhetnél még jobban is, ha nem lenne a gonosz orosz. 

 

...se a gonosz soros. rég az egész világ kellene már akkora személyautókban rohadjon araszolva 6 sávos autópályákon mint egy nyerges vontató. Fűtött úszómedencék gőzölögnének minden tanya mellett míg a gazda bankokban maszíroztatja magát ha nem lenne az a gonosz soros.

 

Persze, hogy akadna putyinnak is 5 mrd dollárja, 50 is ha azon múlna, hogy pl amsterdamban vagy newyorkban majd kitör a forradalom.

Mindég van finanszírozó, soha nem volt másként, azt is fizette valaki amikor marseilleből felhozattk párizsba valami football hulligán féle kikötői népséget széjjelverni a bastillet. A párizsiak értetlenkedtek is miféle forradalmárok ezek, nem is értenek franciául? Lenint is finanszírozták tucatnyi rolls rollsa is volt sweiczban. Szóvl ebben a kievi majdaniban sincs semmi különös, de a forradalmak sose szoktak kiterjedni az ország teljes területére. Ebből is polgárháború lett két külső nagyhatalom részvételével, az egyik az erősebb a másik ami közelebb van ezért döntetlen. ...és van egy törekvés is háborúvá szélesíteni.

Előzmény: robopassmeet (429628)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 -1 1 429628

Miért ne lehetne? Mindig lehet elégedetlenek találni. Csinálni is. Élhetnél még jobban is, ha nem lenne a gonosz orosz. Az a janukovics, az. Amiatt vagy szegény. Azt amikor elzavarták, még sokkal szegényebbek lettek. De az már nem baj. Fegyverkezni kell. Mert jön a gonosz orosz.

Előzmény: zldcmchy (429626)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 -1 1 429627

Nem fölösleges az sem, mert ezek a networkok érvényesítik mindenhol az ideológiát az eu-ban is. Az eb ezek véleményére alapozva hoz döntéseket pl. jogállamiság kérdésében is.

A mostani vezető még korruptabb, de senkit nem zavar. Érdekes, mi? Amíg a globális kereskedelmi médiahálózat nem kezd lejárató kampányba vki ellen, addig nem is tudod, h korrupt-e. Orbán, kazinski, janukovics, kurcz, le pen. Ezek korruptak. Mert a rendszer, v annak bizonyos elemei (migráció) ellen foglaltak állást. Így 'útba lettek', kell vmi ürügy, amire hivatkozva eltávolítsák, v háttérbe szorítsák őket. Így működik a szép demokrácia nyugaton.

Előzmény: zldcmchy (429624)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429626

50 milliárddal se lett volna lehetséges ha a rendszer nem olyan romlott.

Előzmény: robopassmeet (429625)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 1 429625

Ott is 5mrd dollárba került, h 'elegük legyen':-) Ahogy Victoria Nuland az akkori, eurázsiai ügyekért felelős államtitkár közölte.

Előzmény: zldcmchy (429623)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429624

Felesleges ezt sorosozással cizellálni. Ha pl az az orosz barát már nem tudom hogy hívták, joscsenko?  rendszere nem olyan végtelenül romlott korrupt, akkor sorosciviljei nem értek volna el semmit. Úgy szoktam mondani, hogy gátat lehet gyengíteni ha árvizet akarunk csinálni, de magát a vizet azt senki nem tudja oda vinni ha nincs.

Előzmény: robopassmeet (429622)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429623

de a ukriknak elegekük lett eböl, a muszka meg a multa él közben a idö eljárt felette régen

Senki nem akarja mamár

 

Ny-ukrajnában elegük lett de mint a forradalmak általában ez se terjedt ki az ország teljes területére. A nagyoktóberi se az etalon nagyfrancia se, így ez se.

Előzmény: ,m,1710 (429621)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 1 429622

Igen, és mégpedig azért kezdett el nemműködni, mert kiüresítették az intézményeit, formálissá lett. Gazdaságilag a kapitalista rendszer a versenyre épül, ezt a monopolizmus megöli. Persze, formálisan megvan: te is létrehozhatsz egy microfost, gyárthatsz is szoftvert, de megfelelő médiumok híján nem tudod elterjeszteni, nem tudsz versenybe szállni a monopóliummal. Ha meg mégis sikeres, akkor kapsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Mint pl. az intagramot is felvásárolta a face, az intelt az nvidia stb.

Politikailag is, ha nincsenek média csatornák, amivel el tudod juttatni a véleményed az emberekhez, ha csak olyan platformok vannak, ahol a te véleményedet képviselőket cenzúrázzák, ha a választásokat elcsalják, és nincs, aki kivizsgálja. Mert a bíróságok is érzékenyítve vannak, ha egy néger fejére rátérdelnek, akkor a rendőrt is lecsukják. Zavargásokat robbantanak ki a soros 'civiljei'. Ha egy néger megöl, annak nincs hírértéke. Kiengedik, mert hátrányos, szegény, figyelembe kell venni. Különben is rasszizmus lenne, a bírót is eltávolítanák, lejáratnák, megtámadnák a 'civilek', a globálmédia, ha rossz döntést hoz. Formális az egész.

Előzmény: zldcmchy (429620)
,m,1710 Creative Commons License 2022.11.13 -1 0 429621

Már a unamas usázás nem segit, mert a muszka meg a ukri nymja, ezek a posztkhomcslk

akik ugyanakkor a leg korruptak is

de a ukriknak elegekük lett eböl, a muszka meg a multa él közben a idö eljárt felette régen

Senki nem akarja mamár

igy maradneki a primitiv háboru, amit már a sajátjai is elitélnek sutyiba, mert a bárgyuság a megfálemlitéssel még nagy ur

ez a utolso szusszanása, csak a atom van hátya, meglássuk

Előzmény: zldcmchy (429620)
zldcmchy Creative Commons License 2022.11.13 0 0 429620

Nem tudom, én nem látok rá reális esélyt. A múltkori capitoliumos sztorit se repetázták.

 

Dehogyisnem, ment az attól tovább. A nagy dolgok mindég ott dőlnek el ahol senki nem akarta.

 

Akkor lehetett volna, még frissiben, h visszamennek mégtöbben, immáron fegyverekkel, és kidobják onnét a csaló demeket.

 

 

kidobják. oké. Na és akkor mi van? Megjavult a rendszer?

Azt látod, hogy a polgáridemokrácia, a kapitalizmus politikai rendszere nem működik. Pénzügyi rendszere, gazdasági rendszere, ideológiai erkölcsi rendszere már jó ideje recseg ropog, ezzel csak az egyik lába, a politikai rendszere ami látványosan megroppant. De a korszak végét ha óra percre:

2020.01.01. 00:00

ra lehet tenni. (-:

Előzmény: robopassmeet (429618)
robopassmeet Creative Commons License 2022.11.13 0 1 429619

Ezt a fajta ellenségként kezelést, dehumanizálást, h a másik oldal veszélyt jelent a demokráciára, meg 'amerika győzött', amit soros fia is kiírt, miután a demek nyertek, amúgy az önmaguktól elszállt globalnyikok kezdték, korábban nem volt divat ott ilyesmi. És pont ez a fajta antidiplomatikus hozzáállás az, ami a világ más részein is usa ellenességet, háborúkat vált ki.

Előzmény: zldcmchy (429616)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!