- Az "ET jó rá!" az mit jelent? Azonos ET + szélesebb felni -> kicsit kintebbre kerül a széle (mint említettem, a gyári igencsak bent van...)
- Szégyellem magam, de nem emléxem, mi lett a konklúzió a MAM felnikkel kapcsolatban, mármint anyagminőségét tekintve (olyan Alessio-kategória-e)?
Ja, gumiból nyári, mert télim az van, az megy majd a vasfelnire. A mostani (nyári) gummáim 3 évesek (Turanza ER70), bőven van minta, így az nem létkérdés, de egy igazán jófajta, ámde jó áron kínált max. 2 éves esetleg érdekelhet :)
Szeretnék tanácsot és árajánlatokat kérni 175/70/R13-as nyárigumira. Egy 1997-es 1,4-es seat ibizára kellenének. Amit kinéztem az egy Goodyear Duragrip lenne. Mivel eléggé friss a gumi ezért sok írást / véleményt nem találtam róla. Fontos lenne hogy vízes felületen kivállóan teljesítsen.
Illetve egy 1996-os 1,6-os Vw Passátra szeretnék téligumit vásárolni. Amit gyárilag adtak hozzá gumit az egy 195/60/R14-es volt.Most egy 185/65/R14-es nyárigumi van rajta.Lehet, hogy acéltárcsa is kellene hozzá. Itt még a méret választás sem sikerült eldöntenem.
A segítségeket és az árajánlatokat előre is köszönöm!
Urak, egyelore erdeklodes szintjen: kellene nekem egy garnitura 185/60r14-es teli gumi. Mit tudtok ajanlani? Nincs extra kivansag, de mondjuk a kinalat legalja kizarva...
Laguna, 1.9 dci, normál használat. Jó az ára, gondoltam tavasszal drágább lesz? Vagy várjak tavaszig? Akkor lesz aktuális. Vagy mindegy, amelyik mintázat jobban tetszik?
Tudna valaki segíteni a gumik vásárlása terén nem vagyok járatos...
Lassan jön a téli szezon és szeretnék vásárolni téligumit és lemezfelnit. 165/70/R14 5J*14 nézegetem ki melyik téli gumit javasolja. A legdrágább felül a legolcsóbb alul. Autó Vw 1.4 TDI 70LE. +Gumik lemezfelnin centirozva szerelve.
Nem létkérdés, de ha épp van valakinek 2003 végi 5ajtós Corollára 4 szép könnyűfém papucsa olcsón*, azért lehet elgurulnék... Gyári méretek: 4x100x54, ET45, 6Jx15". Csak 15-ös érdekelne, mondjuk 6.5 széles vagy egy cseppet kisebb ET-jű lehet, mert a gyári nagyon bent van...
Gumi nem fontos, de ha van 4db 195/60/R15 jófajta, arról is beszélhetünk (bár a mostani Turanzáim még bírják). --------------------------------------------- *: Nyilván ár/érték arányban legyen jó :D