A topik az amatőr és hobbi rádiózáshoz való készülékek és kellékek, pótalkatrészek csakis hobbi szintű, tehát nem kereskedelmi mennyiségű és jellegű adás-vételére szolgál. Célszerű a kínálati irányárat megjelölni és elérhetőséget feltüntetni, de utóbbinál mérlegelni a személyes adatok kiadását (például név, telefonszám, lakcím).
Az irányárra és alternatív beszerzési forrásra lehet megjegyzést tenni, de parttalan és főleg személyeskedő vita tiltás terhe mellett nem ajánlott. Az alkufolyamatot lehetőleg magánlevelezéssel célszerű lebonyolítani, szem előtt tartva a topik elsődleges célját: a cikkek (magáncélú) adásvételét illetve cseréjét.
Professzionális szinten is kereskedők tevékenysége addig mehet amíg nem haladja meg az egyéni szinten szokásosnak számító kereteket. Üzlet reklámozása sem megengedett, de merőben tájékoztatási célból meg lehet jelölni egy-egy beszerzési forrást, pl: "itt és itt kapható" az adott cikk. Aukciós és hirdetési portálok linkelése tilos.
A fentiek megszegői tiltást kaphatnak és a hirdetéseik visszamenőleg is törlésre kerülhetnek.
A problémák elkerülése végett:
Az árucikk paramétereit, állapotát, tartalmát magánlevelezésben ismételten pontosítsák a felek. A kifizetés célszerű ha átutalással történik, mert az később bizonyító erejű. Készpénzes üzlet esetén erősen javasolt egy adásvételi szerződés írása. Későbbi probléma esetén (hibás készülék, nem az van benne amit hirdetett, lopott, satöbbi) a hatósági feljelentés (rendőrség) illetve a polgári peres eljárás (bíróság) a lehetséges út. Ezt kérjük vegyétek figyelembe.
Tervezett időpontok 2024. évben: -november 09. szombat
-december 14. szombat
RÁDIÓAMATŐR TALÁLKOZÓ ÉS BÖRZE:
A Puskás börze utódjaként a továbbiakban a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban 1105 Budapest Szent László tér 7. szám alatt kerül megrendezésre.
Tegnap előtt (11.02-én) 20.00 és 22.00 között tíz emeletes lakóházam lifthátzának tetejéről szakszerűen lelopták kétsávos URH körsugárzó antennámat. Alján 4db 50cm-s radiál található, antenna csatlakozó: "N", antenna hossza: 310cm. Színe: aljától 50cm hosszan fekete, onnan a végéig metál szürke, a 4 radiál natúr alumínium színű.
Amatőr sávon nem használható, mivel BM sávokra készült.
Az antenna pótolva lett egy nem ezen frekvenciákra készült másikkal (ami kissé nyavigán működik).
Ha valaki háztetején meglátnátok ágaskodni, kérem jelezzétek nekem a 34/310-112-es telefonszámon, vagy a Tatabányai Rk. különleges ügyosztályának (107, utána kapcsolja az ügyeletes tiszt).
Az okozott teljes kár (rongálás, stb) 80 600Ft a rendőrség szerint.
Üdv a csapatnak, és jó rádiózást, amíg van még mivel.
1 . Nem Ebay röl jön a cumó!!!!!!!!!!! 2 . Hivatalosan boltbol !!!!!!!!!!!!!!!! 3 . Garanciát lerendezem ha van valami nagyob probléma amit nem lehet megoldani!!! 4. Nem 1 hónapos tapasztalat!!
Dehát ha valakinek szúrja a szemét a pár korsó sör ára sajnálom nagyon .
De ha nem teszik a rendcer , meny ebay fizesd ki vedd meg , várd a csomat és örülj használd örömmel amit kapsz . én nem bánom és nem zavar .
Csupán csak segíteni Szeretnék Másoknak akik nem rendelkeznek kellö tapsztalattal hozáférhetöséggel .
Tarts fenn számlát levelezz a boltal rendezd az ügyesbajos dolgokat . szerinted a bankok igyé váltank pénzt .
Vásároljatok innen www.cbradio.hu ha nem kell a macera :)
Érdekes sokan ágáltok hogy így meg úgy macera . de téged ez mért is zavar ? és mért csak rosszat Írjátok?
Beszéltem én bárki ellen vagy Bárkire ?
Szerintem nem !
Nagy a net sok az ember Békesség emberek. Krisztus koporsóját se őzriték ingyen!
Eladó egy Wouxun KG-669 tip. UHF (400-470 MHz) kézirádió.
Zsír új, dobozában, csak fényképezés idejére kibontva. Li-ion akksi, asztali automata töltő, headset, eredeti angol gépkönyv + magyar nyelvű leírás.
Vételára: 15 500 .- Ft A szállítási költséget én állom.
A keveredés elkerülése végett, nálam: - Szállítás: 1 munkanapon belül nálad van, nem kell két hetet várnod. - Belföldről küldöm, nem kínai boltból rendelem a te címedre. - Rádió helyett nem kapsz levelet a vámhatóságtól, nem kell pestre menned áfát és vámot fizetni, faxolgatni, stb...
További óhajsóhaj, rácsapás: radioshop@freemail.hu
igazán jó bolt... ha neked kifizetik, te megveszed ebay-en hk-ból, kb 15%-al olcsóbban és postázási címnek azt adod meg aki neked fizetett... vagy tévednék? sorry! csak 1 baj van, a vámár +áfa. mint olvastam az a vevőé pluszban :( (kb +3-4e Ft és egy fax) szóval a kb 15% csak segítség?
Kicsit Frissült az oldal www.pmrradio.extra.hu itt fenn van minden infó
Több fajat Kinai Rádió és kiegészítö Beszerzésében ha kell segíten Írj ssegítek@gmail.com
Ez nem kufárkodás hanem sagítség . Nem magyarországról postázák , és nem 24 órán belül van nálad . de Tutunbiztos mivel közvetlen a forgalmazó postáz :)
A meghírdetett Puxing gazdára talált, köszönöm az érdeklődést!
Üzenem a vevőmnek: 12 -e körül van utam pestre, beviszem a megadott címre. Előtte telefonálok. Emailt nem tudtam küldeni, mert az összes levél visszapattan a postafiókról.
Lehet ezt valami módon PC-ről programozni? Létezik hozzá valamilyen SW+kábel együttes? Nem azt kérdezem, hogy te forgalmazod-e ezt a kábelt, hanem az érdekel, hogy tud-evalaki ilyennek a létezéséről?
Eladó egy Puxing PX-777 VHF sávos (136-174MHz) rádió. Zsír új, dobozában, Li-ion akksival, asztali automata töltővel, headsettel, eredeti gépkönyv, plusz magyar nyelvű használatival. Egy munkanapon belül megkapod bárhova az országban, a szállítást én állom!
Szia Hofy! A 817 érdekelne cserelehetőséggel+kp Cserealap Kenwoood TH-d7 +gyári töltő+mikrofon+autós töltő+20.000 kp Ha az ajánlat elfogadható akkor hivjál vagy kérek egy e-mail cimet és küldök képeket 06-30-2403347
Van módombann segíteni ha valakinek , puxing , wouxun , vagy egyéb rádíó vagy cumo kellen . Icom, Kenwood ,Yaseu utángyártott kiegészítök is vannak ja meg Motorola :) Közvetlen posta , csomagkövetés , Értékbiztosított küldemény.
Ár példa Puxing 777 Sima uhf 14800.- Forintba , ebbe benn van minden elsődleges költség . puxing 1200mAp es lítium aksi 3800.- Forint .
Ez segitség nem nepperkedés . Köszönet azoknak akik eddíg nekem sgítettk sokat és megbíztak bennem! További infó ssegitek@gmail.com Üdv Robika1001
Van módombann segíteni ha valakinek , puxing , wouxun , vagy egyéb rádíó vagy cumo kellen . Icom, Kenwood ,Yaseu utángyártott kiegészítök is vannak ja meg Motorola :) Közvetlen posta , csomagkövetés , Értékbiztosított küldemény.
Ár példa Puxing 777 Sima uhf 14800.- Forintba , ebbe benn van minden elsődleges költség . puxing 1200mAp es lítium aksi 3800.- Forint .
Ez segitség nem nepperkedés . Köszönet azoknak akik eddíg nekem sgítettk sokat és megbíztak bennem! További infó ssegit@gmail.com Üdv Robika1001
G71? Nekem is olyan van - igencsak kedvelem. Ez még kivül-belül rádióforma. :-) Igaz, a Li-Ion akksinak örülnék, meg egy jobban működő feszültségfigyelőnek, de teleptartóval nem rossz - le lehet meríteni mindkét garnitúra akkut. Csak az emberek fogytak el eléggé FM-en... nem is tudom, mi rosszabb; amikor nem lehetett szóhoz jutni az R3-on (sem), vagy most.
Kézirádióhoz keresek olyan tartót, amivel a rádiót fixen tudom az autóban rögzíteni (F Opel Astrához) ilyen például a Yaesunak az MMB-46-os mobiltartója, de bármilyen más megoldás is érdekel, tudna nekem valami jó ötlettel segíteni? köszönöm, Balázs
Sziasztok! korábban hirdettem egy Yaesu FT-411-es, végfokhibás rádiót, felraktam a Vaterára, ha valakit érdekel, 1 Ft-os kikiáltási árról licitálhat rá. Emilem a profilban, tel: 20-9505-248. Köszönöm!