Keresés

Részletes keresés

Katus27 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78925

 

 

SZia!

 

Csak megnyugtatásként... Én 2001-ben  kaptam vissza 5 naposan embriókat (akkor még nagyon ritka volt az ilyesmi) és elsőre sikerült, Kristóf idén megy suliba. :)

 

Katus

Előzmény: Rókakölyök (78924)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78924

Szia,

Jaj ne is mondd! Olvasgattam a blasztociszta állapotban történő visszaültetésről + megérzés. Egyrészről nagyobb a megtapadás esélye, ez bizonyított tény, elvileg 50-60%-ot is mondanak, másrészről szerintem a picurkáknak mégiscsak a legjobb az anyaméhben. Manapság a maximum amit időben tartani tudnak az az 5 nap. Ennél tovább nem lehet laboratóriumi körülmények között a sejt. Picit necc-esnek érzem az utolsó pillanatig húzni. De remélem a biológusok jobban értenek hozzá mint én:-))

Előzmény: eby2 (78923)
eby2 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78923
Rókakölyök!!!

A fájdalom az tök normális,kinek erősebb,kinek gyengébb!!:-)
Miért gondolod úgy hogy ha 5 naposan raknák vissza őket,akkor baj lehet??Érdekel a véleményed!
Eddig nekem mindig 5 naposak voltak,és nem sikerült,de arra gondoltam,hogy nem lenne-e jobb ha előbb kapnám vissza őket!!
eby2 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78922
Erre csak annyit,hogy ez a magyar egészségügy!!!!:-((((
Előzmény: bloodbunny (78908)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78921

De aranyos vagy! Köszi!

Előzmény: bloodbunny (78920)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78920
Picurkák biztosan ott csücsülnek a peticsészébe, lehet, hogy némelyik türelmetlenségében már osztódik is...Tán még versenyeznek is, hogy ki tud több sejtet produkálni anyucinak...:-)) Ne félj, nem lesz baj! Mindenki megfelelő helyre fog kerülni... ki pocaklakó lesz, ki pedig elmegy csicsikálni... 
Előzmény: Rókakölyök (78919)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78919
Köszi szépen jobban. Tegnap megijedtem, mert nagyon fájt, még éjjel is felkeltem. Néha még beveszek egy algopirint, de jobb. Most a picurkákon agyalok, remélem az 5 napos beültetés nem okoz bennük kárt. (elvileg hétfőn kapom vissza őket, de holnap még telefonálnom kell)
Előzmény: bloodbunny (78918)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78918
Hogy vagy Rókakölyök? Javult már a hasfájásod?
Előzmény: Rókakölyök (78917)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78917

Valami történik pro és kontra. A szervezet biztos küzd. A kávézacc az nem lenne jó, de ilyen halvány valami elvileg jöhet. Nem? Azt mondják az nem baj. Holnap beszélsz a dokival ugye? Kíváncsi leszek mit mond. Jó lenne már egy vérvétel. (azért drukk továbbra is!)

Előzmény: bloodbunny (78916)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78916
Azt hiszem, hogy valami történik... most kellene megjönnie, ma vagy holnap... valamilyen halvány barna, vízszerű folyás jön belőlem, nem sok, csak olyan foltok... ez mi lehet? Eldőlt volna? Ma reggel éreztem, hogy olyan, mintha megjönne... de akkor még nem volt semmi... hasgörcs sincs, csak halvány utánérzésként... mi a fene ez? Nem sötét barna, nem kávézacc színű... és nem piros... Mi ez? 
rill Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78915

szia Judit, én szedem a metet, de mivel nekem nagyon magasak voltak az értékeim, fogyást csak a megemelt adag óta tapasztalok és nem rögtön indult be. biztos, hogy a met miatt mennek le a kilók, igaz, mozgok is, de azt régebben is csináltam és nem moccant a mérleg. szerintem a gyógyszer helyrebillenti az inzulint, ami sok mindenre van befolyással: emésztés, zsírszövetek, koleszterin, stb. nekem úgy magyarázta a dokinő, hogy hiába fogyóztunk, a magas inzulin miatt az izomszövetek bomlottak csak, így a zsír tovább nőtt. ezt rakja helyre a met. nálam látványos a változás, pedig eszem rendesen, mármint nagyjából diéta szerint, de az nem kevés. 3,5 kg ment le eddig mindenféle megerőltetés nélkül-ki is kell cserélni a ruhatáramat. remélem még 2-3 kiló lemegy, de a legjobb az lenne, ha helyrejönne a petefészekműködésem, mert egyelőre még semmi eredmény.

 

érdekes az Urbancsek-féle cikk. én is mondtam neki az IR-t a stimu előtt, de csak annyit mondott, hogy a beültetés után ne szedjem a metet. (szedtem), és long volt nekem is, majdnem hiperstimu lett a vége.

Előzmény: judit1975 (78913)
judit1975 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78914
Rókakölyök!

A 10 az sok, nekem is ált. annyi volt, utána fájt is a hasam rendesen, azért eléggé meggyötrik ott belül. El fog múlni, nyugi. :-) Nekem ált. a beültetésre elmúlt, de az egyiknél még akkor is fájt rendesen. Ez természetes.
Előzmény: Rókakölyök (78911)
judit1975 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78913
Mégleány!
Gratulálok Neked! Remélem hamarosan mind követhetünk! :-)

Cunimazsi!

Igen, a terheléses inzulinom magas volt, 3 diabetológus azt mondta, hogy tökéletes az eredményem még diéta sem kell, nem hogy gyógyszer....... Na de nem hagytam ennyiben, ma megyek kora délután a mensmentisbe, majd megírom mi volt. Egyébként meglepődtem Zeke pozitív hozzáállásán az IR-hez, mondta is hogy sajnos Magyaro.-on nem elfogadott a kezelése, nem egyforma a megítélése.
Ami meg még furcsább tegnap olvasgattam tanulmányokat a neten, és megtaláltam Urbancsekét is, az inzulin rezisztenciáról, hogy ebben az esetben jobb az antagonista protokoll. 4 sikertelen lombikot csináltak a SOTE-n, egyszer ki nem ejtették ezt a két szót, hogy IR meg antagonista........

Rill, Móka!

Szeditek a metformint? Attól lehet fogyni, vagy attól hogy hányingeretek van és nem tudtok enni?

Endzsi!

Mi van veled? Hogy haladsz a fogyókúrával? Én ledobtam már 4,5 kg-t, tök büszke vagyok magamra, és lelkes. :-)))
Azt hiszem mostanra ürült ki a sok hormon a szervezetemből, mert mikor januárban 2 hétig ugyanígy fogyóztam egy deka sem ment le.


Valakinek volt közületek antagonista protokoll? Olyan, ami sikeres volt? Mert Zeke tegnap azt mondta, hogy jobb lenne, ha azt csinálnánk, mert látszik, hogy a 3 db long p. megviselte a szervezetemet.
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78912

Hát elárulom, én sem maradtam nyugodt... még a váróban kitört belőlem a sírás, a párom alig győzött lenyugtatni... ő, velem ellentétben nem csodálkozott a dolgok ilyetén alakulásán... ő a realista én meg az idealista....

 

Előzmény: Rókakölyök (78911)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78911

Egyszerre írtunk, bocs....

Most olvastam, hogy már voltál... Hát nem is értem, egy egyszerű hcg-vérvételt ilyen nehéz a 21-dik században megcsináltatni. Őrület. Én nem tudtam volna ilyen nyugodt maradi...

Előzmény: bloodbunny (78908)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78910

Cunimazsi, Móka,

Köszönöm a gartulát! Igen, lehet hogy 5 napos lesz a transzfer, azt mondta a doki. Ma is telefonálok, meglátjuk hány osztódik és milyen gyorsasággal.

 

Bloodbunny,

Én is megcsináltatnám a vérvételt minden "áron". Bár nem hiszem, hogy annyira húzós lesz. Vagyis remélem. Várom a fejleményeket, és nagyon nagyon drukkolok Neked!

 

Eby,

Még ne keseredj, ne ne ne!:) Várjunk még azzal! Ne gondolj rosszra, nehogy bekövetkezzen. Drukk!

 

Moha,

Köszi Neked is a gartulát! Igen, épp a transzfer jutott eszembe, hogy ha addig nem múlik, akkor elég kellemetlen lesz. Na de ez a legkevesebb! Már nagyon várom, nem bírok magammal!:)

 

 

 

rill Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78909

mégleány, gratulálok az 5 mm-eshez! meg is könnyeztem rendesen!

 

rókakölyök, a 10 a legtökéletesebb szám! :)) nekem is 10 volt, és elég nagy fájdalmaim voltak utána, főleg a punkció napján, alig bírtam menni, úgyhogy ez természetes. sok folyadék, fehérje, ne felejtsd el!

 

biztosan sokan megtermékenyülnek és marad még kistesó is!

 

bloodbunny, én még azért reménykedem, de tudom, mit élsz át, és ezért remélem, hogy mihamarabb megmondják az eredményt.

 

eby, most a hormonok mindenféle tünetet produkálnak, illetve addigi tünetek eltüntetésére is képesek, úgyhogy semmiképpen ne hagyatkozz rájuk! én is figyeltem magam anno: amikor szúrkált, akkor ki voltam akadva, amikor meg nem szúrkált, azon voltam kiakadva. nálam mellfeszülés egyáltalán nem volt és akinek volta, azoknak általában sikerült is!

 

Móka, érdekes volt, amit a vizsgálatról írtál. Én mindig attól félek, hogy csak kihasználják az embert, de félek az ellenkezőjétől is: hogy nem megyek el mindenhova, ahova kellene.

 

mindenkinek szép hétvégét, én most hazautazom a szüleimhez!

bloodbunny Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78908

Így jár az, aki előbb akarja tudni a dolgokat. Az egy dolog, hogy ma reggel is negatív lett a tesztem..... elmentünk vérvételre a körzeti szakrendelőben a laborosokhoz... elmondtam, hogy vérvétel útján szeretném megállapítani a terhességet és nincs beutalóm, fizetősre kérem... erre nagy kerek szemek... mondják, hogy azt csak vizeletvizsgálattal csinálják... mondok a vérben lévő terhességi hormon, a HCG szintjét szeretném ,ha megállapítanák... mondják, hogy azt ők nem csinálják, hanem egy Pradá vagy Pradia nevű labor csinálja... kérdem hol van az a labor? Mondják nem tudják a címét... menjek a nőgyógyászomhoz...

 

A dologhoz hozzátartozik, hogy kint volt egy részletes díjszabás: abban benne volt egy HCG -Se nevű vizsgálat és benne volt az AFP (terhesség) vizsgálat... kérdezem, hogy akkor mi az a kettő, ami a díjszabásban szerepel... mire konokul mondják, hogy ezt a vizsgálatot ők nem tudják megcsinálni.... na ekkor jöttem el az ablaktól...

 

Így hát marad az, hogy holnap felhívom a teszttel a Kaálit, aztán majd ott mondanak valamit... azt is megkérdezem, hogy esetleg ők megcsinálják-e... akár fizetősen is...

 

 

eby2 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78907
Sziasztok!!!

Tegnap este kicsit elkeseredtem,amikor levettem a melltartómat,enyhén éreztem mellfeszülést,pont mint mielőtt meg szokott jönni.:-((Tegnap voltam a ciklusom 22.napján,visszanéztem a naptárban(Minden tünetet napra pontosan irok)és a múlt ciklusban a 23.nap éreztem ugyan ezt.Délután meg elég jelentős szurkálást éreztem.Múlt hónapban ennyire erős szurka nem volt.Most egy kicsit elszomorodtam,bár már a nekiindulás is ezzel a náthával,és hőemelkedéssel nem volt valami biztató.:-((

Rókakölyök!! A 10 nagyon szép szám!!!!:-))


Mullyka!!!
Vese???Na,ezt sem gondoltam volna,talán valahol elég rendesen felfáztál,(vagy a derekad fázott meg),remélem máshol nem okozhat ez problémát!!!
cunimazsi Creative Commons License 2008.04.17 0 0 78906
Mégleány!
Nagyon-nagyon gratulálok!!! Nekem sajnos nincs jó térlátásom, én azt hittem hogy a bal oldalon az a nagyobb fekete folt, de magát a szívdobogást azt tudom hogy nagyon jó és megnyugtató meghallani!!! És végülis egy lett ugye? Visszamész dolgozni, vagy otthon maradsz? Ki UH-zott?

Rókakölyök!
Neked is nagyon gratulálok, a 10 az még nagyon jó eredmény, akkor még nem olyan sok hogy ne tudjon eléggé megnőni, de valószínűleg akkor neked ráadásul 5 napos transzfered lesz. Nagyon szurkolok ezért!!!

Helga
Megértelek hogy elhalasztod, nyáron legalább feltöltődsz, és újult erővel, kinyaralva tudsz belevágni a dologba!

Judit!
Teljesen megértelek, és nagyon örülök hogy ilyen jó tapasztalatod volt a Zekével! Azon meg kifejezetten meglepődtem, mikor mondta hogy az IR-t tedd rendbe. Nem tudom jól emlékszem -e, de úgy rémlik neked volt elég magas? Mikor mész a Breyer dr. nőhöz?
Előzmény: mégleány (78892)
Móka70 Creative Commons License 2008.04.16 0 0 78905

Mégleány! Én is csak csatlakozom a gratulálók és ámulók-bámulók táborához!!! Hogy mekkora csoda látni az ultrahang képet!!!! Köszi, hogy megosztottad velünk!!!! További csodás, boldog pocakosodást kívánok!!!!

A 10 petesejt sem semmi, ahhoz is gratulálok!!! Meg mindenki másnak is, akinek van miért, akiknek meg még nincs, kitartást, nemsokára mi is megosztjuk a hasonló örömöket, előttünk a jó példák!!!!

mullyka Creative Commons License 2008.04.16 0 0 78904

Szia eby2!

Képzeld nem gyuladásom van.Azt monta a körzeti mivel a 2-dik vizeletemben is volt vér,hogy valami a vesémmel van.Tiszta ideg vagyok.Hétfőn megyek urólogiára.El vagyok keseredve.Még mindig nem tudtam menni a természet dokihoz :-( Na majd irok mi volt hétfön.Puszika és vigyázz magatokra :-)Szoritok nagyon.

Előzmény: eby2 (78879)
mullyka Creative Commons License 2008.04.16 0 0 78903

mégleány!

Nagyon nagy gratula.El tudom képzelni mit érzel most :-)

Előzmény: mégleány (78890)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.16 0 0 78902

Háziorvos azt mondta, hogy nem tud beutalót adni, azt csak nőgyogyó írhat fel... nőgyogyóhoz meg úgy kell időpontot kérni 1 hétre előre minimum, úgyhogy beutaló nélkül, fizetősre kérjük holnap a vérvételt.... remélem nem lesz túl sok. Hát így jártam... na nem baj, ha tejelnem kell a nyugalmamért, akkor megteszem azt is.

 

Hanem nagyon örülök, hogy legalább Mégleánynak sikerült ilyen szépen elsőre és Rókakölyök is a legjobb úton halad afelé...:-))

 

Moha79 Creative Commons License 2008.04.16 0 0 78901

Rókakölyök!

 

De jó úgy örülök!:)))) Szép szám a tíz. Ne aggódj teljesen természetes, hogy fáj a hasad. Az első után nekem is nagyon fájt alig tudtad  leülni, meg lépcsőzni. Mikor a beültetésre mentem akkor is fájt. Tudod hirtelen nagyon megterhelő a petefészkeknek a sok petesejt.

Drukkolok továbbra is!++++++

Előzmény: Rókakölyök (78896)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.16 0 0 78900

Rókica! Ez nagyon szép eredmény! Ne csodálkozz a fájdalmon szerintem, ha 10 lett, akkor azért jól összeszurkáltak ott belül... Pihenjél sokat... igyál sok-sok folyadékot és egyél túrót.

Előzmény: Rókakölyök (78896)
bloodbunny Creative Commons License 2008.04.16 0 0 78899
:-)) Igazán fotogén a kicsike!!! Nagy-nagy gratula!!!:-))
Előzmény: mégleány (78890)
Moha79 Creative Commons License 2008.04.16 0 0 78898

Mégleány!

 

Nagy-nagy gratula! örülök, hogy minden rendben. Pihenj sokat és vigyázz nagyon magatokra!:))))

Előzmény: mégleány (78892)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.16 0 0 78897
Köszi Helga, aranyos vagy! Igen, olvastam múltkor, hogy vártok... Minden jót Neked addig is, ősszel teljes bevetéssel indultok majd:)
Előzmény: helga78 (78893)
Rókakölyök Creative Commons License 2008.04.16 0 0 78896

Szióka Eby,

10 lett végül is.:) Bár nem tudom mi a nagy és mi számít kicsinek, de 2cm fölött voltak/vannak.

Most viszont nagyon fájok... Az egész hasam alja és a derekam is. Alig tudok felállni algopirin nélkül. Remélem ez normális, bár ilyet azért nem olvastam itt a fórumon Tőletek. Holnapra csillapodnia kellene ugye????????

Előzmény: eby2 (78895)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!