A gabonakörökhöz való viszonyuk alapján az embereket két csoportba tudom osztani: vannak a szkeptikusok, és vannak, akik hisznek abban, hogy ezek nem ember keze által alkotott dolgok.
Leonardo így írt a vázlatról: "Vitruvius, az építész azt mondja az építészetről szóló művében, hogy az emberi test méretei a következők: 4 ujj tesz ki 1 tenyeret, és 4 tenyér tesz ki 1 lábat, 6 tenyér tesz ki 1 könyököt; 4 könyök teszi ki egy ember magasságát. Ezen túl 4 könyök tesz ki egy lépést, és 24 tenyér tesz ki egy embert. Az ember kinyújtott karjainak hossza megegyezik a magasságával. A haja tövétől az álla hegyéig terjedő szakasz egytizede a magasságnak; az álla hegyétől a feje tetejéig terjedő szakasz egynyolcada a magasságának; a mellkasa tetejétől a haja tövéig egyhetede az egész embernek. A könyöktől az ujjhegyig az egyötöde az embernek; és a könyöktől a hónalj hajlatáig egynyolcada az embernek. A teljes kézfej az egytizede az embernek. Az áll hegyétől az orrig, illetve a hajtőtől a szemöldökig terjedő távolsága egyforma, s a fülhöz hasonlóan az arc egyharmada."
Csillagbölcselet . a Naprendszer kilencedik tagja a Plutó,ami a tizedik is,ugyanis a Charon planétatárs,a csillagászok szerint KETTŐSBOLYGÓ. A Nix és Hydra holdakkal együtt négy tagu család :)))
10G fölött korlátozzák a sebességemet, és az nem tesz jót az én idegrendszeremnek. Így igy túl lassúnak tartom az egész hóbelevancot. Jónéhányszor beleszaladtam már olyan linkekbe, amelyek óriás méretűek voltak, és ez csak percek múltán derült ki, addig meg már lecsúszott jópárszáz MB.
Rbből a hozzászólásodból meg az nem derül ki, kinexántad, miről van szó.
:o)
A második képet legalább alaposabban meg lehett nézni kinagyítva is. Bár nem egy 10+ MP-s kép de jól megfigyelhető rajta, hogy tökéletes az árnyékolása. Egy Ph-zó nem valósíbű, hogy annyit vesződne minden pixelle, amennyibe ennek a képnek elkészítése kerül.
Méret.
Kár volt betenni azt a Minimundus-i stadionképet. Avagy háttérben levő facsoport falán mamutfenyőkből áll? Sokat ront a hitelességen.
:o/
Ennek ellenére gyönyörű munka.
Főként akkor, ha Leonardo is ETI-ufonautikus volt.
:o)
Képzelem, mit szólt a tulaj, amikor meglátta, hogy gabonájának tizedét letarolták.
Ha a valós méreteket vesszük, az is formás összeg, ami nem jön be gabonakör-túristákból csak akkor, ha szervezett cég csináltatja.
Én 1* éáttam, vyga 5 évvel ezelőtt melóból hazabiciklézvén olyan felhőket, amelyeket azóta sajnálom, hogy nem fotóz6ttam le. A város fölött 2 irányból lassan összeértek, és volt 1 perc, amíg tökéletesen a templomokban látható "Istei Szem" jelenség rajzolódott ki. Egy fénylő 3szögből minden irányban sugarak szóródzek szana.
Elmeséltem meteorológusnak, ő mondta nem egyedi, gyakori jelenség, valóban ez az eredete a jelzett ábrázolásnak!
Pedig azt hittem, én fedeztem föl a spanyolviaszatot.
A rajzolatok NEM ESZTÉTIKAI célt szolgálnak,nem valamiféle művészi hajlam kiélése.Hanem REJTETT MONDANIVALÓ,szeretnék ha munkálkodnánk mi is. Mert a munka nemesit !
Kozmológia,asztrológia különösen mundánasztrológia illetve vallás főleg kereszténység ismerete célszerü.... illetve józan tudományos alaposságu logikus gondolkozás hogy esélyünk legyen megfejteni.