Keresés

Részletes keresés

Zsenill Creative Commons License 2008.10.26 0 0 29
Sziasztok!

Egy most szerveződő csapatba hívunk Téged, a GreenProfitba! Ez egy környezetvédelmi szerveződés, ahol nem a lakossági hulladékkal foglalkozunk, hanem az ipari szemeteléssel. Szeretnénk a figyelmet felhívni arra, hogy amíg minket, lakosokat köteleznek a szemét megfelelő helyre jutatására, addig egyes cégek a természetben rakják le a hulladékaikat.
A weblapon találsz egy fórumon, ahol nem csak környezetvédelmi témákkal foglalkozunk levezetéskép, hanem ami a minden napjainkban is foglalkoztatnak. Egy nagyon jó csapat kezdet el szerveződni Nálunk. Légy Te is Tag. Látogass el hozzánk! Olyan klubokat és tagokat keresünk akiknek fontos, hogy épségben megmaradjon a jövő generációjának a környezetünk és az ipar ne szennyezhesse tovább tájainkat! Nézz be hozzánk és ha tetszik, amit láttál regisztrálj nálunk és már ezzel is támogatod céljainkat!

http://zsenill.extra.hu
Kollegah Creative Commons License 2008.10.09 0 0 28
Hello

A közösségi oldalakról írom a szakdogámat, és készítettem egy kérdőívet.
(Bár tudom, hogy nem tökéletes, ezt jelezték már felém, de tudom, mit csinálok és mire akarok kilyukadni :))

Arra kérek mindenkit, hogy szánjon néhány percet a kitöltésére! Minél többen töltik ki, annál hitelesebb lesz a végeredmény!

Köszönöm!

Itt a kérdőívhez a link:
http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pzIB2DlDBLC3dkw_fojBRFg&hl=en
Tornagh Atya Creative Commons License 2008.10.03 0 0 27
Inkább töröltetni kéne az ilyen hozzászólásokat, nem módosítani. Ez a topik nem az MLM-es láncreakciók és egyéb agyatlanságok népszerűsítére jött létre.
Előzmény: jakma (26)
jakma Creative Commons License 2008.10.03 0 0 26
Ez a fórum jónak tűnik, de miért nem lehet javítani/módosítani egy saját hozzászólást?
Előzmény: jakma (25)
jakma Creative Commons License 2008.10.03 0 0 25
Sazabadidő, szórakozás vagy csak sima próbálkozás!

Keress pénzt a tenten!
<a href="http://sciennet.topdesign.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=75" target="_blank">Nincs kockázat és pénzt kereshetsz!</a>
baglas Creative Commons License 2008.09.16 0 0 24
Nagyon közel jársz a valósághoz. Szerintem is illúzió ez a Gazdagodjunk meg költekezésünkből tipusú megközelítés. Akkora képtelenség.
Előzmény: FENTIPAPA (11)
baglas Creative Commons License 2008.09.16 0 0 23
http://www.lyocard.extra.hu nézétek meg.
Erre most mit mondjak, szerintetek? Nagyon meggyőző.
Előzmény: karcsi75 (10)
hupm Creative Commons License 2008.09.08 0 0 22
Előzmény: hupm (21)
hupm Creative Commons License 2008.09.08 0 0 21
A Budapest Sportaréna közösségi és programajánló oldala: www.arenaklub.hu

nevergone Creative Commons License 2008.07.29 0 0 20
Debreceni közösségi blog:
http://debrecenfalu.hu/
kissercsi Creative Commons License 2008.06.19 0 0 19

És erről mit tudtok? www.simpleworld.mlap.hu, www.zenzuu.com

albert.farkas Creative Commons License 2008.06.14 0 0 18
Ezt találtam, ez se rossz: Mutasd.be
nuclear_alarm Creative Commons License 2008.05.22 0 0 17
a legújabb közösségi oldal:
bombspace.dyn-o-saur.com
reg,és reg :D
hiroshi Creative Commons License 2008.05.15 0 0 16
Előzmény: hiroshi (15)
hiroshi Creative Commons License 2008.05.15 0 0 15

Ne haragudj, hogy ezt írom, de tipikus magyar hozzáállásod van. Előre leszögezem, csak felületes ismereteim vannak a Sciennetről, az ügyvezetőt nem ismerem.

Csak kis hazánkban ilyen "feltűnő", ha egy ciprusi vagy offshore cég egy hazai vállalat tulajdonosa. Semmilyen törvényellenes és gyanús nincs abban, ha egy ilyen cég áll a vállalat mögött. Nyugat-Európában és hazánkban is a milliomos-milliárdos szférában teljesen egyértelmű, hogy így építed fel a cégstruktúrádat, már csak adózási szempontból is.

Javaslom, olvass utána jobban a témának. Ezzel nem kívánok sem a Sciennet mellett, sem ellene letenni a voksot.

Adjust Creative Commons License 2008.04.25 0 0 14
Van a PTC-khez hasonló üzleti lehetőség, csak itt nem 1,2 centeket kapsz, hanem 350ft-ot.Kb ugyananyit kell csinálni mint a PTC-knél.Alárendelteket kell szerezned.
Elég behozni 3-embert akik szintén behoznak 3-at .....és az ő vásárlásuk után kapod a nagy zsetonokat.
Amint már említettem.A lényeg itt is ugyanan.Minél tübb alárendeltet hozz be magad alá!!
Szerintem 5 percet megér.
Ha érdekel, dobj egy -emailt.
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 13
Egytemisták és Főiskolások közösségi oldala:

http://felsofok.com

Regisztrálj!
adri09 Creative Commons License 2008.04.04 0 0 12
ezt olvastad?
http://www.sciennet.com/downloads/Magyar%20Hirlap%20Kiadoi%20sajtohelyreigazitas.pdf
FENTIPAPA Creative Commons License 2008.03.23 0 0 11
Kicsit utána jártam a SCIENNETNEK. Sztem érdekes olvasd el.

SCIENNET ÁTOK VAGY ÁLOM????

Nem tudom, hogy hallottatok e már a legújabb MLM szagu hálózatról a SCIENNET-ről.
Sokak már benne vannak a Sciennetbe, sokan még csak most készülnek belépni mindenesetre, aki be szeretne lépni ezeket az infókat mindenkéépen olvassa el a cégről.
Hátha segít a tisztánlátás végett.
Hogy mivel is foglalkoznak röviden: A Sciennet egy törzsvásárlói közösségi rendszer melybe ingyenesen lehet csatlakozni.
Csatlakozás után a belépett cégektól minden x ezer elköltött FT után visszakapsz bizonyos %-ot hol kp ben hol utalvány formájában.
A cég erősen javasolja hogy epítsd ki magad alá a saját hálózatot, és akkor már az ő vásárlásuk után is jogosult vagy a %-ok begyűjtésére.
Amit igérnek szintenként:
I.szint 0,5% 100 közvetlennel 50ezer/fő az 5millió 25.000Ft/hó
II.szint 0,5% 1000 közvetett 50ezer/fő az 50millió 250.000Ft/hó
III.szint 0,5% 10.000 fő 50ezer/fő az 500millió 2.500.000Ft/hó
(III.szint 30 napon belül új csatlakozó)

Lássuk mi is ez valójában!!

Adott egy erősen nyomuló (épülő) ügynökhálózat, egy amerikai címmel, de magyar telefonszámmal. A nyilvános cégadatok szerint a hálózatot üzemeltető ScienNet Hungary Marketing és Adminisztrációs Kft. egyetlen tagja egy ciprusi cég a Sciennet Holding Ltd. (CY 3030 Limassol, Theklas Lyssioti 35) Nem túl bizalomgerjesztő ha egy cég ügyeiért korlátlanul pénzügyi felelősséget vállaló egy feltehetően offshore cég? A címre való keresésre ajánlom a Google Earth programot....
Azután van a cégnek ügyvezetője is, Leinemann Zsolt. A neve az Atlantis-Contor Kft. kereskedelmi igazgatójaként tűnt fel abban a csalássorozatban, ami a DT Diamond Zrt. neve alatt vált ismertté.
Erről a csalássorozatról bővebben itt olvashattok.
http://bankweb.hu/index.php?modul=bankrablas_kamugyemant06

Valamint a cég neve is erős gyanút ébreszt bennem SCIEN-NET vagyis Scientológia Network. Fatális véletlen lenne? nem hiszem. A Scientológia egyházra most nem térnék ki külön, mert az heteket venne igénybe....taglalni az 'előnyeit'.....
Aki beszél angolul annak pedig ajánlom hogy vegye fel a kapcsolatot a Washingtoni cégbírosággal hogy kicsit körbejárja ezt a témat, és magát a céget.
Ami nekem még gyanus hogy a Google egy büdös találatot nem ad a Sciennetre.Csak magyarokat....

A ScienNet szerintem sokkal inkább kamu, mint szcientológia olyan piramisjáték-féleség lehet amilyen már volt egy pár ebben az országban.
A 'sciennet' valóban kizárólag magyar oldalakon fordul elő. A 'sciennet.com' mögött a regisztráló Network Solutions WHOIS-oldala szerint a következő áll: 'International, Sciennet' (ez meg mi?) email-címe sciennet@gmail.com Ingyenes Gmail cím szintén sokat sejtet..... címe '1023 15th Street...' stb. és telefonszáma (ez utóbbi címhez) a '+36 1 786 36 10' (??!). Magyar vonalas szám hmmm.
Ehhez képest ha az ember a fenti amerikai címet, pontos ortográfiával, beírja a google-ba, összesen csak két előfordulást dob ki. Az egyik a ScienNet, mint fent. A másik egy Half Million Euro Webpage elnevezésű valami (halfmillioneurowebpage.com) ami nem igazán működőképes, pontosabban egy összehányt valami tele értelmetlen magyar linkekkel. Ide vezet a google-ban talált unitedadvertisement.com is (állítólag az United Advertisement LLC működteti a fémillió eurós oldalt). Ez utóbbi két dot.com domain mögött - a WHOIS oldal szerint - valóban az United Advertisement LLC. megamulti cég áll, aminek e-mail címe unitedadvertise@yahoo.com (!) telefonja +36.302237560 címe pedig 'United Advertisement LLC., Pf.43. Nyiregyhaza,Szabolcs-Szatmar-Bereg,HU 4402' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a pont az i-re.
Ez ez az amerikai cím valójában nem más, mint a Nemzeti Amerikai-Arab Kereskedelmi Kamara (National US-Arab Chamber of Commerce) székhelye, tessenek megnézni: www.nusacc.org/loc.asp
Itt a 400-as az övéké meg 401-es, mert az araboké az egész negyedik emelet az 1023-as számú épületben, ld. hivatkozást például www.bahrainembassy.org/index.cfm?fuseaction=section.home&id=20 a lap alsó részén '4th floor'.)
A Domain cím regisztrálásnál nyilván szartak bele az egészbe, ha magyar mobilt ad meg, úgy is jó.
Komolyan, érdemes átolvasni a letölthető anyagaikat. Egyre büdösebb az egész. remélem még nem terjedtek el nagyon nem-szponzorált netes háttérinfót nem találtam, vélhetőleg még keveseknek vannak velük rossz vagy bármilyen tapasztalataik...
Nekem túl sok a ködösítés a fals cím, kamu elérhetőségek. De lehet én tévedek.....

Még egy kis céginformáció a Sciennetről.
ScienNet Hungary Marketing és Adminisztrációs Korlátolt Felelősségű Társaság
(Cg. 01-09-873242) adatai.

I. Nyilvános adatok
1. Általános adatok
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság

2. A cég elnevezése
2/1. ScienNet Hungary Marketing és Adminisztrációs Korlátolt Felelősségű Társaság
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

3. A cég rövidített elnevezése
3/1. ScienNet Hungary Kft.

5. A cég székhelye
5/1. 1024 Budapest, Zivatar u. 14.
8. A létesítő okirat kelte
8/1. 2006/07/22
Hatályos: ... - ... [*]
9. A cég tevékenysége
9/1. 7487'03 Máshova nem sorolt, egyéb gazdasági szolgáltatás
Főtevékenység.
9/2. 2213'03 Időszaki kiadvány kiadása (...)

9/89. 5184'03 Számítógép, szoftver nagykereskedelme
9/90. 5248'03 Egyéb máshová nem sorolt iparcikk-kiskereskedelem
11. A cég jegyzett tőkéje
11/1. Megnevezés Összeg Pénznem
Összesen 3,000,000 Ft
azaz hárommillió Ft.

13. A cégjegyzésre jogosult(ak) adatai
13/1. Leinemann Zsolt (an.: Molnár Edit)
2092 Budakeszi, Rákóczi u. 107.
????
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2006/07/22
Jogviszony vége: 2011/07/22

20. A cég statisztikai számjele
20/1. 13788236-7487-113-01.

21. A cég adószáma
21/1. 13788236-2-41.

32. A cég pénzforgalmi jelzőszáma
32/1. 11100104-13788236-01000003 (01-10-041105 IEB Budapest, 1054 Budapest, Szabadság tér 15.)
A számla nyitásának dátuma: 2006/08/10

45. A cég elektronikus elérhetősége
45/1. A cég honlapja: www.scienet.com
A cég e-mail címe: info @sciennet .com

49. A cég cégjegyzékszámai
49/1. 01-09-873242

II. Cégformától függő adatok
1. A tag(ok) adatai
1/1. Sciennet Holding Ltd.
CY- 3030 Limassol , Theklas Lyssioti 35.
Kézbesítési megbízott:
Dr. Pálfy István (an.: Oroszi Julianna)
1111 Budapest, Budafoki út 5-7. 4. 2.

Remélem nem vettem el senki kedvét attól hogy belépjen a Sciennetbe, de úgy érzem ezeket az információt meg kellett osztani a tisztánlátás végett meg kell osztani azokkal akiket be akarnak palizni!!!

karcsi75 Creative Commons License 2008.02.14 0 0 10
Arató Károly vagyok. A ScienNet egyik Instruktora. Engedje meg, hogy segítségemet nyújtsam a minden napi életbe, munkába. Mit szólna hozzá, ha a mai naptól a megszokott vásárlásait olcsóbban bonyolíthatná?

Szeretné, ha alkudozás nélkül a legolcsóbban

kapná meg?

A  ScienNet felismerte a kereskedők és a vásárlók érdekeit. Mindannyian növekvő anyagi előnyöket szeretnének. A ScienNet a legmegbízhatóbb és a legnépszerűbb kereskedőket, szolgáltatókat gyűjti össze. A nagy vásárlóerő miatt a termékpartnereknél olyan ÁRENGEDMÉNYEKET ÉRÜNK EL ÖNNEK, MELYEK AZ EGYÉNI VÁSÁRLÁSAI SORÁN SOHA NEM TUDNA KIALAKULNI. JELENTŐSEBB termékpartnereink TÖBBEK KÖZÖTT : KIKA, COOP, stb. 3135 élelmiszer bolt, 63 háztartási-műszaki bolt, telefon, panziók, szállodák, utazási irodák ,Internet , autók, , taxik, szervizek, gyógyszertárak, Gyógyászat, bútor boltok, Internet szolgáltatok stb.   

Folyamatosan csak bővülő partnerekkel                                                                

Regisztráljon ingyen!         

http://www.sciennet.com/H018820/

Vásárlásai után nem pontokat, hanem forintokat kap vissza!  ScienNet SEMELYIK HÁLOZATHOZ, ÜZLETHEZ NEM HASONLITHATÓ! NEM KONKURENS! Nincsenek termékek! Csupán az, amit eddig is megvettünk és megvehettünk, függetlenül attól, hogy tagja vagyunk-e egy hálózatnak vagy semKérem, látogassa meg a honlapot. Regisztráljon ingyen és használja kötelezettségek nélkül!

VÁSÁROLJON  OLCSOBBAN!

Kérem, másolja be a keresőbe

http://www.sciennet.com/H018820

EMAIL CÍMEM: karcsi75@freemail.hu

atikanagy Creative Commons License 2008.01.17 0 0 8

Heló mindenki! Ha tudna valaki meghívót küldeni a barátikör.com-ra azt nagyon megköszönném. cim:attikanagy@citromail.hu

Frager86 Creative Commons License 2008.01.05 0 0 7
Én a uVme-t használom és nekem bejött. :)

Ez egy uVme-nek nevezett új, nemzetközi óriás portál, ami közösségépítésről, barátok megtalálásáról – csakúgy, mint a Youtube vagy a MySpace és az IWIW esetében és a tagok közötti többféle interaktív kommunikációról szól. Tulajdonképpen minden közösségi "eszköz" benne van, minden egyben. Egy szerintem nyagyon tetszetős messenger program ami webbes felületű is és össze lehet kötni akármelyik másik messengerrel, saját blogunk, postafiókunk üzeneteknek, üzenőfal, egy csomó ügyességi játék amit egymás ellen is lehet játszani és még sok minden más. És ezek mellett még megadhadtja egy átlagos ember számára a képességet, hogy jelentős havi bevételt generáljon a közösségi oldal és az időszakosan lejátszott játékok számának növekedéséből. Már most közel fél millióan használják, ebből kb 100,000 magyar, tehát igen elterjedt. Ebből adódóan van hozzá magyar támogatás is persze, fórumokkal, blogokkal, stb.

Játszhatsz akár ingyenesen is, de a minimális tétalap befizetésével pénzdíjas kihívásokat fogadhatsz el, vagy kezdeményezhetsz te magad is. Fejlesztheted a képességeidet azokban a játékokban, amelyekben szeretnéd, és a „Soft Lunch” alatt, vagy a nyitás után azonnal, amikor már felkészültnek, jónak érzed magad, ellenfeleket hívhatsz ki és pénzdíjakat nyerhetsz meg. A nyitásra te már jobban fogod látni az összképet, és ha Játékosként nem elégszel meg a pénzdíjas játékokból megszerezhető jövedelemmel, akkor felépíthetsz magadnak egy havonta visszatérő jövedelmet is akár, az Üzletépítői, vagy a Játékszervezői pozíció megszerzésével.

Mivel most még ingyenes minden (mármint az Üzletépítő és Játékszervező pozició, a portál használata különben is), én már regisztráltam, és szerintem érdemes is, mivel nagy előnnyel járhat az indulás előtt már benne lenni.

2008. január 21. az indulás napja különben. :)

További információ és regisztrálási lehetőség a uVme magyar oldalán: http://www.uvmeguru.com/ujdonsag.php?r=419469
szektorlabda8 Creative Commons License 2007.12.24 0 0 6

Én olyan közönségi oldalakat keresek,ami magyar és pénzt lehet keresni.

Cimem: leopard12@freemail.hu

TBC_z87 Creative Commons License 2007.10.27 0 0 5
Én a magyar oldalak közül az iwiw-et, myvip-et, ppl-t, milgramot és a hotdogot használom. Az iwiw előnye, hogy azt használják a legtöbben (sok ismerősöm elvből csak azt használja), így általában nagyobb eséllyel találom meg ott az ismerősöket, mint a többin. Még amit az előnyének tartok, az az üzenőfal, amit használható (és egyszerű) formában a többi még vagy nem valósította meg, vagy ugyan megvalósította, de nehézkes a használata, vagy egyszerűen nincs fent annyi ismerős az oldalon, hogy értelme lenne használni. Ugyebár az üzenőfal pont azért lenne, hogy mindenkihez eljusson az üzenet. Most amikor csak az ismerősök negyede van fent az adott oldalon, ráadásul azoknak is kb a fele "inaktív", úgy nem sokat ér. És akkor a hátrányok: eleinte pokoli lassú volt, majd a "nagy felvásárlás" után ez idővel megoldódott, viszont több értékelhető fejlesztés nem volt, ráadásul irtó instabil, szinte naponta előfordul, hogy nem tudok bejelentkezni, csak egy üres oldal jelenik meg, vagy valami hibát ad. Aztán a belső levelezés nevetséges 200 üzenet tárolására alkalmas postafiókot biztosít, levelenként 4 kilobájttal, ami - ha valaki emailhez hasonlóan próbálja használni - irtó kevés. Ráadásul a 10 perces időkorláttal is már többször megjártam, megírtam az üzenetet, kihasználva a 4 kilobájtot, majd elküldeném, erre elküldés helyett kilép. (Lejárt az időkorlát...) Bosszantó tud lenni, amikor az embernek ugyanazt többször meg kell írni. :-D Persze, van megoldás, jegyzettömbben megírom, és csak bemásolom, de könyörgöm, nem igaz, hogy egy levelezésnél ilyenekkel kelljen vacakolni... (De még ha időben megírom, akkor is van, hogy elküldés helyett hiba...)
Aztán a myvip, egyik nagy kedvencem, igaz, hogy teli van reklámokkal, szóval a kezdőlapon rendszerint jobbra-balra reklám, belépés után a hirdetési oldal jön be, és kilépéskor is átirányít valami hirdetési oldalra. (Vagy volt példa, amikor régi popup-os időket idézve új ablakban nyitotta a hirdető oldalát.) De érdekes módon ez csak minimális mértékben zavaró. Legalábbis engem ez nem zavar. A belső levelezése kitűnően meg lett oldva, természetesen nicnsenek eféle nevetséges 10 perces időkorlátok, és a tárhely is korlátlan. Fényképekre is több tárhelyet biztosít, és kommentálni is lehet az egyes képeket. Na meg ami nagyon tetszik még benne, az a klubok. Igaz, hogy fizetős dolog, de nagyon jól lehet így azonos érdeklődési körű emberekkel társalogni. Összességében a kezelése eleinte lehet, hogy kicsit nehézkes, meg kell szokni, hogy mi hol van, de mind felépítésében, mind használhatóságában nálam a legjobbak között van. És a stabilitása is csak minimális kívánnivalót hagy maga után, ritkán fagy a rendszer, azt is csak éjszaka. (Gondolom akkor vannak a karbantartások.)
PPl: eléggé zavaróan teli van tűzködve reklámokkal, sé valamiért kevésbé illik be az összképbe, mint ahogy azt pl. a myvipnél megoldották. A levelezés csak kicsit jobb, mint az iwiw levelezése, ugyanúgy 200 üzenet tárolható a postafiókban, azonban itt már formázni is lehet az üzeneteket. Viszont elég szépen fejlesztik, sokat fejlődött az indulása óta. Vannak közösségek, ami kb. hasonló funkciót lát el, mint a myvipen a klubok, csak ez ingyenes. Nekem annyira nem tetszik, meg kicsit nehézkes is a kezelése, elég sok bug van még benne.
Milgram: ez a kedvencem, sokkal többet nyújt, mint a többi. Írhatjuk itt a blogunkat, létrehozhatunk klubokat, a belső levelezés - úgy tudom - korlátlan méretű postafiókot ad, vannak külön fórumok, és itt a legkevesebb a bug. Valamint az egészet összegyúrták egy társkeresővel. Csak az a gond, hogy igen kevesen használják. Viszont itt sokkal több adatot meg lehet adni magunkról, mint a többi helyen, így sokkal jobban lehet ismerősök vagy hasonló érdeklődési körű emberek után keresni. Illetve lehetőség van üzleti partner keresésére is. Az már más kérdés, hogy nem sokan használják. Az oldal felépítése és kinézete kissé üresnek hat, meg a színvilága sem tetszik, de minden más tekintetben ezt tartom a legjobbnak. Csak úgy sejtem, poont a részletessége miatt nem lett népszerű.
Hotdog: nem lenne rossz, csak szinte havonta-kéthavonta "megújítják", ami általában együtt jár azzal, hogy egy csomó minden használhatatlanná válik benne. Elég sok bug van benne, főleg a belső levelezéssel kapcsolatban. Ugyan ezeket kijavítják, de a folyamatosan erőltetett fejlesztések miatt mindig van valami gond. Kinézetileg nagy kuszaság az egész, amire a "megújítással" még rá is tesznek egy lapáttal. Régebben viszonylag tetszett, viszont pár újítás elvette a kedvemet a használatától.
TVN: email-szolgáltatóként kezdte, és ahogy látom, fő erőssége még mindig ez. Nincs belső üzenőrendszer, de felesleges is, hiszen egybe van gyúrva az egész egy email-szolgáltatással. Ez szerintem előnyös is a belső üzengetésekkel szemben, főleg, ha valaki levelezőklienssel akarja használni. És egyúttal webtárhelyet is biztosít, PHP-vel meg MySQL-lel. Email-szolgáltatónak szerintem igen jó, a webtárhellyel sincsenek gondok, viszont kicsit talán túlerőltették, hogy közösségi oldallá alakítsák. Igen kevesen használják a többihez képest, ami mondjuk érthető, mivel eredetileg levelezési céllal regisztráltak oda az emberek.
A többi, itt felsorolt oldalon meg (még) nem vagyok regisztrálva, de lehet, kipróbálom azokat is. ;-)
Blackgamer Creative Commons License 2007.04.01 0 0 4
ppl.hu-ról kinek mi a tapasztalata?
esetleg meghívót tudna valaki küldeni?
Blackgamer Creative Commons License 2007.04.01 0 0 3
mai hír az oldalról:

"In3touch - 2007.03.28

Kedves Felhasználók!

Szeretnénk megköszönni nektek a rengeteg üzenetet, amelyekben véleményeiteket és ötleteiteket megírtátok nekünk.

A portál indulása óta eltelt idő alatt energiáinkat az oldal optimalizálására és a kisebb hibák kijavítására fordítottuk.
Innentől fogva a fejlesztésekre és új funkciók megalkotására helyezzük a hangsúlyt.
A számos, már kidolgozott ötlet közül elsőként egy olyat fogunk bemutatni nektek, amivel majd igazán azt érezhetitek, hogy az in3touch a ti oldalatok, amelyben a ti személyiségetek, egyéniségetek tükröződik. Ennek eredménye előreláthatólag két héten belül lesz látható és használható.

Továbbra is várjuk javaslataitokat és hozzászólásaitokat, hogy az oldalt, valamint az új funkciókat a ti igényeiteknek és elképzeléseiteknek megfelelően tudjuk formálni és alakítani.

Kellemes időtöltést és jó szórakozást kíván
az in3touch csapata!"

kiváncsi leszek az új fejlesztésekre :)
Előzmény: Blackgamer (2)
Blackgamer Creative Commons License 2007.04.01 0 0 2
http://www.in3touch.hu/ lapon egész jó a design
még beta, összes tag: 3500 körül

in3touch
Blackgamer Creative Commons License 2007.03.29 0 0 0

néhány link a teljesség igénye nélkül:

IWIW

MyVIP

in3touch

Macadu

TVN

Hotdog

Barátikör

Jóbarát

Milgram

Milapunk

több hasonló itt: http://kapcsolatepites.lap.hu

Blackgamer Creative Commons License 2007.03.29 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Egyre több az iwiw-szerű közösségi oldal.
Ti melyiket használjátok? Miért arra esküsztök?
Milyen hiányosságot láttok az egyes oldalakban?
Milyen pozitívumot?
Bármi jöhet ami a témaba vág.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!